MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

B.ihtimalle bayramdan dolayi ertelemistir canim,benim bahcecide olmustu,onlar kagida oyle yazmislar,hemsireler de ole dedi.hayirlisi olsun insallah hakkimizda
Benim de 5 i yazmıştı hemşireler doktor o kadar beklemene gerek yok dedi dün test yaptırdı

Kızlar transferin 8.günü bugün . Hareketli olmak istiyorum hatta yürüyüşe falan çıkmak istiyorum ama ayakta fazla durunca kasıklarıma ağrı giriyor yatıp dinlenince geçiyor. İnşallah hayıra vesiledir Önceki transferlerimde de az az ağrılarım olmuştu ama günlük hareketimi kısıtlamıyordu şimdi çok hareket edemiyorum sanki sizin de ağrınız oluyor mu ?

Bende arada agri giriyor,ben baya yurudum bugunbende gecen gece baya bulanti oldu,uykumdan uyandim..insallah tutunma belirtileridir bunlar

Bende arada agri giriyor,ben baya yurudum bugunbende gecen gece baya bulanti oldu,uykumdan uyandim..insallah tutunma belirtileridir bunlar
Pazar günü çok yürüdüm bende sonra tüm gece yattım. Bu sefer biraz daha fazla hormon alıyorum o yüzden midir bilemedim ama inşallah hayırlısıysa gebelik olursa ağrılı bir gebelik geçirmeyiz

Kızlar transfer öncesinde ve sonrasında
Prednol veya deltacorthil kullanan varmı
Bağışıklık baskılayıcıymış
Kullananlar ne zamana kadar kullandınız acaba?

Selam cnm,bana pre..ol verdiler 4 mg,transfer gunumde 20 nisan da basladim,gebelik test gunume kadar kullanacagim(5 mayis)gebelik pozitif olana kadar yani.

Merhaba, 22 martta transfer olmuştum ilk denememizdi ve çok şükür sonucumuz pozitif oldu Umarım sizin de pozitif olur.
Bana yardımcı olurmusunuz biraz önce doktordan geldik normal yolla çocuk olması imkansız dediler eşimde canlı sperm yokmuş tüp bebek dediler.neler olacak şimdi.YouTube dan videolar izledim göbekten iğne flan yapıyorlar çok korktum

Canım ben de prednol kullaniyorum transferden 3 hafta once başladım pozitif haberi ve sonrasinda da bir sure kullanilacakmis

Tüp bebekte kişiye özel tedavi verilir. Sakin olun hepimiz geçtik bu aşamalardan öncelikle doktorunuzu belirleyin doktorunuza güvenin. İlk aşamada kadından yumurta toplanıyor bunun icin genellikle igne yapılıyor herkes alışıyor buna. Ama belki doktorunuz baska bir tedavi yöntemi tercih eder sizde hap gibi vs

Kabullenme aşaması biraz zor oluyor ilk başlarda ama çocuk isteği o kadar ağır basıyor ki Allah o gücü veriyor hepsine göğüs geriyoruz çok şükür. Göbeğim kan sulandırıcı iğnelerden mosmor olmuş durumda ama hiç umrumda degil yeterki emeklerimizin karşılığını görelim

Canım çok
Canım çok sağol ben herşeyi yaptırdım hepsi temiz bi sıkıntı çıkmadı problem eşimde çıktı yine de bana o iğneler yada hap verilir mi

İnşallah bir an önce hasretin biter göbüşün dolar inan ki çok istiyorum ama o iğnelerden çok korktum ben hamile olsam bile evde doğum yaparım diyordum o ameliyathaneden bıçaklardan o kadar korkuyorum ki evde bile doğru düzgün et tavuk kesemem yüreğim ağzımda şuan ama bebek olsun die de çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…