MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Test yaptın mi canim biz aynı gün transfer olmustuk galiba seninle. Test yapmak istemiyroum ama aklımda sürekli test yapma fikri var
Yok canim yapmadim,5 mayisa kadar yapmayi dusunmuyorum,gunum o zamanben başka seylerle ilgilenmeye calisiyorum,arada buraya bakiyorum.yapma sabrethayirli kandillerin olsun,bu gece çok dua edelim

Yok canim yapmadim,5 mayisa kadar yapmayi dusunmuyorum,gunum o zamanben başka seylerle ilgilenmeye calisiyorum,arada buraya bakiyorum.yapma sabrethayirli kandillerin olsun,bu gece çok dua edelim
Sağol canım senin de kandilin hayırlı kutlu olsun Allahım ilk önce buradaki herkesin dualarını hayırlısıyla kabul etsin
Oo senin daha varmış test günün. Kaçıncı gün embriyosu donmuş mu senin ? Benim cumartesi verdi test tarihini başka şeyler yapıyorum sürekli etkinlik yapıyorum düşünmemek için ama oraya gidiyor aklım arada işte

5.gun canim,donmuşamiiin canim insallah herkesin gonlune gore olur

Valla bazilari 12 gun bekletiyo baZilari 15 anlayamadim,senin gunun ne zaman?bana 15 gun verdi

Bana 10.günü verdi önceki denemede 12.gün vermişti o gün bayrama geliyor diye erken veriyorum bu sefer dedi. Muhtemelen seni bayramdan sonraya bıraktı
B.ihtimalle bayramdan dolayi ertelemistir canim,benim bahcecide olmustu,onlar kagida oyle yazmislar,hemsireler de ole dedi.hayirlisi olsun insallah hakkimizda

Hangi testi istediler canım biz de eşimle genetik testleri devlette yaptırdık 1 ayda çıkıyor 1.5 ayı bulabiliyor. Karyotip analizi o daha erken çıkıyor 1 ayda. Ama randevu kolay bulunmuyor maalesef

Eklentiler

• A5B70783-66F4-4783-ACCC-B5CB0E28EF30.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 39
Hangi testi istediler canım biz de eşimle genetik testleri devlette yaptırdık 1 ayda çıkıyor 1.5 ayı bulabiliyor. Karyotip analizi o daha erken çıkıyor 1 ayda. Ama randevu kolay bulunmuyor maalesef devlette
Bınları istediler işte sanırım genetik ve pıhtılaşma testleri

Merhaba süreciniz nasıl ilerlerdi acaba
Bende aşılama için gittim 7 cm Kis çıktı
Ginera başladık ama mide yanması üşüme terleme çok etki yapıyor bana

Hayirlisi olsun canim,sağlikla buyusun ilerlesin insallah
Dondurulmus embriyo muydu canim?
Merhaba canım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Evet dondurulmuş embriyoydu. Rahimi yumurta toplama işleminden sonra yaklaşık 2 ay dinlendirdikten sonra transfer yapıldı. Tabi o arada histeroskopi de yapıldı. Senin de güzel sonucunu bayramdan sonra öğreniriz inşallah

Bınları istediler işte sanırım genetik ve pıhtılaşma testleri
Yaptır canım önemli bunlar. Pıhtılaşmaya yatkınlık genelde çoğu kişide çıkıyormuş bende çıktı. Yani hastalık değil de çevrene etkenlere bağlı olarak kan pıhtılaşmaya yatkın olunca embriyonun tutması zorlaşıyormuş bu yüzden kan sulandırıcı hap ve iğne veriyorlar çok önemli bir şey. Ben şu an oksapar kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. Geç olsun da güç olmasın hepimiz ne aşamalardan geçip bekliyoruz biraz daha bekleriz hayırlısı gelsin bizi bulsun

Amiin canim,çok sevindim,sağlikli buyusun insallahisteyen herkese nasip etsin allahim

Kızlar opu dan ne kadar sonra adet oldunuz? Bu arada Antalyada tedavi gören var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…