Ben rapor felan ugrasmadim acikcasi kriterlerde uymuyordu sadece bahceciye 14bin verdim ilaclari saymıyorum onlarda ortalama 10bin civari tutmuştur
Argifertil kullanmıştık biz de eşimle ben transfer gününe kadar yaklaşık 5,5 ay kullandım. Sonrasında bırakıyorsun zaten. Günde 3 adetti sabah öğlen akşam. Transferime pozitif etki edip etmediğini bilemiyorum ama bir umut kullanıyorsun. Size de pozitif etki eder inşallah bu takviyeler.Kullandığınız vitaminler var mıydı argifertil f ve argifertil m aldım doktorun tavsiyesiyle prowomen kullananlar günde kaç tane kullandı
Canim benim,inşallah sağliklisi ve hayirlisi olsun ben hep boyle dua ediyorum,gonlunuze gore olsun tabiHaklısında ne bileyim sürekli kendimde belirti arıyorum korkuyorum ya olmazsa diye ikiz çok istiyoruz ilk defa 2 embriyo transfer edildi eşim sanki hamileymişim gibi o kadar umutlu ki kendimden çok onun hayal kırıklığına uğramasından korkuyorum
Tabi herseyin hayırlısı kendimi asla yetersiz hissetme gibi bir psikolojiye bürünmedim ben daha mantıklı yaklaşabiliyorum ama eşim sadece olumlu tarafını görmek istiyor çocuk gibi şuanda sadece onun bu durumu beni biraz endişelendiriyorCanim benim,inşallah sağliklisi ve hayirlisi olsun ben hep boyle dua ediyorum,gonlunuze gore olsun tabibu yola birlikte çiktiniz,ve bu surecte daha çok bedenen ve ruhen yorulan bizler oluyoruz,erkekler daha güclu gorunseler de biz kadinlar kadar güçlu degiller rahat olmaya çaliş,korkuyorum deme kendini yetersiz ve eksik hiç görme .oldugunda da olmadiginda bir hayir vardir.her hayirda bir şer her şerde bir hayir vardir
Canım , tüm hissettilerin normal, bu süreç öyle duygu yüklü ki , umut, korku, bilinmezlik , hepsi iç içeBugün transferimin 8. Günü sabahtan beri hiç bir sebep yokken bile ağlama krizleri geliyor ve durduramıyorum. Böyle hisseden yaşayan oldu mu? Neden anlayamıyorum da. Çok gergin de hissetmiyorum bugüne kadar da gayet sakin ve keyifli geçmişti oysa
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Galiba duygularımı bastırıyorum. Haklısın çok karmaşık duygular var. Ben yokmuş gibi yapmaya çalıştıkça ağlama atakları olarak geri döndü bana. Pazar test günüm. Kaldı son 1 gün.Canım , tüm hissettilerin normal, bu süreç öyle duygu yüklü ki , umut, korku, bilinmezlik , hepsi iç içe
Bu süreçte meditasyon dinlemen ,dua okuman, esmaül hüsnalardan yararlanman seni rahatlatacaktır
Kendini dinlemeyeceğin , pozitif güzel duygularla geçirmeye çalış canım
Bol bol dua et , anneliğini hayal et
Çok daha iyi hissedeceksin bak gör
Sağol canım. İnşallah sonucun hayırlı olur❤Ben rapor felan ugrasmadim acikcasi kriterlerde uymuyordu sadece bahceciye 14bin verdim ilaclari saymıyorum onlarda ortalama 10bin civari tutmuştur
Ben de aynı durumdayım gebeliği öğrenince her şey bitecek sandım ama yeni başlıyormuş cidden bu hafta kontrole gittim rahim içi kanamam varmış küçülmesse düşüğe sebep olabilir dedi sürekli dua ediyorum bir sey olmasın diye pazartesi kontrolüm var bakacaklarEvet kızlar isyan etmek istemiyorum ama gebeliği öğrendiğim günden beri yüzüm gülmedi bugünde doktor kontrolümüz vardı benim hesabıma göre 7 haftalık olması gerek ultrasonda 5+6 gözüküyor bunun yanı sıra kalp atışı çok yavaş olduğunu söyledi doktor ve bununda yanı sıra bir kese daha gözüküyor şuan normalde 2 embriyo transfer edildi ama tek kese gözüküyordu bugün gittiğimde diğer kesede gözüküyor ama içinde şuan bir yaşam belirtisi var mı belli değil salı günü tekrar randevum var bakalım dua edin lütfen inşallah kalp atışı hızlanır
Merhaba ben de kısmetse ay sonu 3. Denemeyi yapacağım. Amh düşük olduğu için kendi kafama göre biesteron başladım. Günde 2 kere, krinol q10 premium, folik asit kullanıyorum. Solgar l'arginine birkaç gün sonra başlayacağım. 1 ayda olsa inşallah fayda eder. Sizin yumurta toplama sayı, kalite geçmişiniz nasıl oldu acaba? Biraz bahsedebilir misiniz?Mfk nin sadece bal propolis ari sutu karisimini kullandim larginin solgar 1000 lik kullandim canim
Sanırım rapor geciyor diye biliyorumSağol canım. İnşallah sonucun hayırlı olur❤
Benim iki asilamam. Var rapor cikiyor da bahcecide kabul.goruyormu diye merak etmiştim
Az kalmış canım, duygularını çok iyi anlıyorum, Rabbim gönlüne göre güzel sonuçlar almanı nasip etsin, hiç test yapmamıştın demi evde , merkezinde mi vereceksin kanını?Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Galiba duygularımı bastırıyorum. Haklısın çok karmaşık duygular var. Ben yokmuş gibi yapmaya çalıştıkça ağlama atakları olarak geri döndü bana. Pazar test günüm. Kaldı son 1 gün.
Canım gün doğmadan neler doğarEvet kızlar isyan etmek istemiyorum ama gebeliği öğrendiğim günden beri yüzüm gülmedi bugünde doktor kontrolümüz vardı benim hesabıma göre 7 haftalık olması gerek ultrasonda 5+6 gözüküyor bunun yanı sıra kalp atışı çok yavaş olduğunu söyledi doktor ve bununda yanı sıra bir kese daha gözüküyor şuan normalde 2 embriyo transfer edildi ama tek kese gözüküyordu bugün gittiğimde diğer kesede gözüküyor ama içinde şuan bir yaşam belirtisi var mı belli değil salı günü tekrar randevum var bakalım dua edin lütfen inşallah kalp atışı hızlanır
Kanama alanı burada okuduklarıma göre bir çok kişide oluyor canım , en az stresle geçirmeye çalıl , güzek haberler alırsın inşallah canımBen de aynı durumdayım gebeliği öğrenince her şey bitecek sandım ama yeni başlıyormuş cidden bu hafta kontrole gittim rahim içi kanamam varmış küçülmesse düşüğe sebep olabilir dedi sürekli dua ediyorum bir sey olmasın diye pazartesi kontrolüm var bakacaklar
inşallah sende güzel haberler alırsın
Benim bunlardan önce aşırı kanamam oldu onu söylemiyorum bile canım inşallah hayırlı haberler alırızBen de aynı durumdayım gebeliği öğrenince her şey bitecek sandım ama yeni başlıyormuş cidden bu hafta kontrole gittim rahim içi kanamam varmış küçülmesse düşüğe sebep olabilir dedi sürekli dua ediyorum bir sey olmasın diye pazartesi kontrolüm var bakacaklar
inşallah sende güzel haberler alırsın
Ay inşallah canım ya sürekli dua ediyorumCanım gün doğmadan neler doğar
Dinlenerek güzelce geçir sürecini , inşallah güzel haberler alacaksın
Evet evde hiç test yapmadım. Sabrettim, büyük sürpriz olacak, sonuç her ne çıkarsa :)Az kalmış canım, duygularını çok iyi anlıyorum, Rabbim gönlüne göre güzel sonuçlar almanı nasip etsin, hiç test yapmamıştın demi evde , merkezinde mi vereceksin kanını?
Evet evde hiç test yapmadım. Sabrettim, büyük sürpriz olacak, sonuç her ne çıkarsa :)
Evett pozitif düşüncelerle güzel sonuçlara odaklanalımKızlar olumsuz düşünceleri bir kenara atalım pozitiflere odaklanalım