Yalniz degilsiniz bir 34 de benimBen de 34Ya sabır diyeceğiz artık
Arttiriyorum o zaman 35Yalniz degilsiniz bir 34 de benim
Diş gebelikle ilgili belirtileriniz var miydi? Cok korktugum bisey o Allah ne bana ne sizlere yasatmasin bir dahaNe kadar da benzer hikayelerimiz ya ben de dış gebelik gecirdim hem de iki kez,ikincisi dr hatasi yuzunden oldu,sağ tupu duzgun almadigi icin ikinciye yine sağa yerlesmisti,kalp atisi her bsy vardi,benmkilet sağ seversenin de almislar miydi tüpü?
Off korkulu rüyamDiş gebelikle ilgili belirtileriniz var miydi? Cok korktugum bisey o Allah ne bana ne sizlere yasatmasin bir daha
Yok canim alinmadi, doktor once bi hidrosalpenksden supbelenmisti sonra gorunmuyor dedi ameliyattan vazgecti dun de degerim 21 cikti yarin tekrar kan vericem bakalim gercekten insallah saglikli ilerleyen gebeliklerimiz llur kizlar stres hic bitmiyorOff korkulu rüyamGenellikle dis gebeliğin en belirgin belirtileri aşırı karin agrisidir ama o ben de hiç olmadi,vicdanli dış gebelik değerlerim cok güzel artti maşallah ama rahimde hicbirsey yok,allahim herkesi korusun dış gebelikten tupunuz alindi mi?
Canım inşallah bu sefer mucizenin haberini alırsınDün transfer oldum kızlar. 5.gün dondurulmuş son embriyom 3. denemem. İlki kimyasal oldu iki tane transfer edilmişti. İkinci tuttu ama kalp atışı olmadı kürtaj oldum yine iki tane transfer olmuştu. Bu son ve tek olan aslında bu tekli olan ilk transfer edilecekti ama ben hep ikililerden şansımı denemek istedim. Kader kısmet diyelim artık. Bilmeyenler için özet geçeyim dedim . Hayırlısıysa gelsin bulsun bizi minnoşlarımızbu mübarek günlerde Allah hepimize kolaylık, sağlık , sıhhat versin
İnşallah diğer hafta görünür canımArkadaşlar merhaba 5 nisanda 5.gün embriyo transferi oldum betam bugün 4000 lerde çıktı fakat hala kese görünmüyor normal mi ya
İnşallah yarın bir mucize olur kuzumYok canım yapmadım yarıın doktor istediği için kan vericem . Transfer oldyım diye evimi hiç temizlememiştim bugün temizliğimi yaptım yoksa düşün düşün sağlığıma zarar veriyordum. Bakalım doktorla. Görüştükten sonra nasıl bir yol haritası çizeceğim Allah büyük
Vajinal mi bakıldı yoksa karından mı?Arkadaşlar merhaba 5 nisanda 5.gün embriyo transferi oldum betam bugün 4000 lerde çıktı fakat hala kese görünmüyor normal mi ya
Amiin canim,büyümemis demekki,olsun tüpün sağlam kalmışYok canim alinmadi, doktor once bi hidrosalpenksden supbelenmisti sonra gorunmuyor dedi ameliyattan vazgecti dun de degerim 21 cikti yarin tekrar kan vericem bakalim gercekten insallah saglikli ilerleyen gebeliklerimiz llur kizlar stres hic bitmiyor
benim daha çok var bugün 3. günüm daha 9 günüm var :)Mrb sonuç gunleriniz ne zaman
Benim pazartesi zaman geçmiyor
Ayy dun ben de arkadasima onu diyordum eskiden kadinlar 9 ay doktor yuzu gormeden kendi kendine dogururlarmis bi de bizim halimize bakAmiin canim,büyümemis demekki,olsun tüpün sağlam kalmışkatlanıp artisin inşallah,betahcg de hamile oldugunu gormek yetmiyor gercekten nedense bizim şansimiza,hiç betahcg testi yaptirmayan ve vajinal muayene olmadan doguran arkadaşım var allahim ne mucizee,herkesin sinavi varmiş napalim,kabulleniyoruz
Yaaa allah birdaha yaşatmasın canım çok kötü bir tecrübe. benimde sağdaydı ama ben gebeliğimi çok erken fark etmiştim o yüzden değer artışımda düzenli olmadığı için doktor fark etti iğne ile sonlandırıldı ama sonrasında sağolsun rahim filmi çektir demediği için 1 senem boşa gitti çünkü sağ tüpümü tıkamış filmde anlaşıldı ilaçla açıldı..oo senin kalp atışı vs baya ilerlemişşş aman allah korusun tüpü falan patlatıp iç kanamaya bile neden oluyor allah koruusunNe kadar da benzer hikayelerimiz ya ben de dış gebelik gecirdim hem de iki kez,ikincisi dr hatasi yuzunden oldu,sağ tupu duzgun almadigi icin ikinciye yine sağa yerlesmisti,kalp atisi her bsy vardi,benmkilet sağ seversenin de almislar miydi tüpü?
Vallahi yaa sorma,allahtan kapali oldu,gec kalirsan acik ameliyat olmak zorunda kaliniyor kanamanin temizlenmesi icin,ayyy hele o iğneYaaa allah birdaha yaşatmasın canım çok kötü bir tecrübe. benimde sağdaydı ama ben gebeliğimi çok erken fark etmiştim o yüzden değer artışımda düzenli olmadığı için doktor fark etti iğne ile sonlandırıldı ama sonrasında sağolsun rahim filmi çektir demediği için 1 senem boşa gitti çünkü sağ tüpümü tıkamış filmde anlaşıldı ilaçla açıldı..oo senin kalp atışı vs baya ilerlemişşş aman allah korusun tüpü falan patlatıp iç kanamaya bile neden oluyor allah koruusun
Ben de sadece ben şımarıyorum sanıyordumTransfer ile birikte canı her şey aşerenler burda mı ?
Merak etme cnm ya benim de aynı oldu ilk günler bulantım falan vardı keseyi de gördük ama sonra hiçbir belirtim kalmadı salı günü kalp atışı için doktora gittik muayeneden önce söyledim hatta doktora bende hiçbir fark yok sanki hamile gibi değilim diye o da olmayadabilir dedi ve kalp atışını duyduk. İns senin de öyle olur stres yapma yeteryarın kontrolüm var ama hiçbir belirti yaşamıyorum.
umarım kalp atısını duyarım.
Arkadaşim merhaba,rahimde hiçbirsy gorunmuyor mu?beta 1500 lerde gorunmesi gerekiyor,dış gebelik tecrubelerim oldugu icin aklima direkt bu ihtimal geldi,gerci dr da mutlaka soyler ama,geç kalmamakta fayda var ciddi bir konu maalesef,umarim oyle birsey olmaz ama ihmal etme sakinArkadaşlar merhaba 5 nisanda 5.gün embriyo transferi oldum betam bugün 4000 lerde çıktı fakat hala kese görünmüyor normal mi ya
OOOO senin değerin çok yüksekmiş benim 1000 küsürlerdeydi ya o yüzen tek iğne yetti ama dediğin gibi o iğne ah o iğne bende ağladım hatta arkadaşım yanımdaydı elini falan sıkmışım kızınVallahi yaa sorma,allahtan kapali oldu,gec kalirsan acik ameliyat olmak zorunda kaliniyor kanamanin temizlenmesi icin,ayyy hele o iğneacisindan ağlamistim.igneyle bile sonlanmadi bnimki,13 binlerde betahcg,ignenin ustune bide ameliyat,allahim kimseye yaşatmasin
Surekli yatmanin tutunma uzerinde kanitlanmis bir basari etkisi yok kendini yormadan gündelik ev islerine devam edebilirsin agir kaldirma bir yere uzanma yeterli❤❤❤Arkadaşlar,transfer sonrasi gunluk yaşaminiza nasil devam ettiniz?surekli yattiniz mi?bulasik,yemek,camasirdir,yuruyus...?tavsiyeleriniz varsa alabilirimşuna dikkat et ya da daha dikkatli ol vb..
Haklisin canim,yatarak büyüyen tek sey karpuzSurekli yatmanin tutunma uzerinde kanitlanmis bir basari etkisi yok kendini yormadan gündelik ev islerine devam edebilirsin agir kaldirma bir yere uzanma yeterli❤❤❤
İnşallah canım inşallahkCanım inşallah bu sefer mucizenin haberini alırsın
İnşallah diğer hafta görünür canım
Zor ama stres yapmadan geçirmeye çalış bu haftayı
İnşallah yarın bir mucize olur kuzum
Aslında 7.gün idrar için erkendi bence , burada çıkmayan çok durum okudum çünkü, yarın olsun mucizeler gelsin
Merhaba canım vajinal baktı emin olamadı yarın kan testi istedi ayrıca dünde kıpkırmızı pıhtılı kanamam oldu hemen acilde proluton iğne yaptırdım bügün kahverengi lekeleme şeklinde geliyorArkadaşim merhaba,rahimde hiçbirsy gorunmuyor mu?beta 1500 lerde gorunmesi gerekiyor,dış gebelik tecrubelerim oldugu icin aklima direkt bu ihtimal geldi,gerci dr da mutlaka soyler ama,geç kalmamakta fayda var ciddi bir konu maalesef,umarim oyle birsey olmaz ama ihmal etme sakinsağlikla gelişsin insallah