Gunaydınnnnsabah bır heycan ile uyandım hemen elımde kı son erken gebelık testını yaptım hazırlanıcaz eşimle bırazdan kan vermeye gideceğiz
Hadi hayirlisi canimben de az önce 2. Testimi verdim artis var mi bakicaz guzel haberler verelim bugun ikimiz de insallah ❤
Hayırlı bol HCG li sonuçlarınızı bekliyoruz inşDostlar kanı verdim 1saat önce
Amin canm 1 de sonuc almaya gidicem hastaneyeHadi hayirlisi canimben de az önce 2. Testimi verdim artis var mi bakicaz guzel haberler verelim bugun ikimiz de insallah ❤
Amin canım amin hepimizin olsun inşallahHayırlı bol HCG li sonuçlarınızı bekliyoruz inş
Hadi bugun 3 tane güzel haber verelim insallahDostlar kanı verdim 1saat önce
Hayırla sağlıkla inşallahHadi bugun 3 tane güzel haber verelim insallah
Ayni gun benim de,transferiniz ne zaman oldu?insallah guzel sonuclar alirizİnşaallah canım benim test tarihini 5 mayısa verdi çok geç geliyor nasıl dayanırım bilmiyorumİlk transferimde 5. Gün embriyosu 6. Gün erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm ne yazık ki düşükle sonuçlanmıştı
Amiiiiin inşallahBugün haberler hep çok çok pozitif gelsin
Maleseff negatif arkadaşlar
İnşaallah canımAyni gun benim de,transferiniz ne zaman oldu?insallah guzel sonuclar aliriz
Çok erken degil mi 27 siİnşaallah canım19 unda transfer oldum ben muhtemelen 27 sinde evde test yapacağım hiç belirtim yok bekleyip daha çok stres olmak istemiyorum
Canım ne desem faydası olmayacak biliyorumMaleseff negatif arkadaşlar
Canım İstanbul da Zeynep Kamil Hastanesi'nde tedavi görüyorum devlet hastanesi. Sabit doktor olmuyor zaten. Az önce görüştüm nasipse 2. Adette tekrar baslicamCanım ne desem faydası olmayacak biliyorumama çok üzüldüm
Hangi merkezde tedavi görüyorsun canım , doktorunla görüşebildinmi ya da görüşecekmisin?
Daha önce 6. Günde çıkmıştı 27 si Kadir gecesi diye yapayım dedimÇok erken degil mi 27 siben bekleyecegim diyorum şu an için
Canim saglik olsun vakti zamani degilmis demek ki mucadeleye devamMaleseff negatif arkadaşlar
Dondurulmuşun varsa zaten biliyorsun daha kolay olur canımCanım İstanbul da Zeynep Kamil Hastanesi'nde tedavi görüyorum devlet hastanesi. Sabit doktor olmuyor zaten. Az önce görüştüm nasipse 2. Adette tekrar baslicam