Canim ben ilk 3 gün yattim, ama arada evin icinde dolastim tabiki,sonrasinda da gunluk rutinime dondum ama dikkat ederek agir kaldirmadim,egilip kalkmadim,yuksege uzandim vb.nacizane tavsiyem cok hareketsiz kalma ama hep ayakta da olmaArkadaşlar,transfer sonrasi gunluk yaşaminiza nasil devam ettiniz?surekli yattiniz mi?bulasik,yemek,camasirdir,yuruyus...?tavsiyeleriniz varsa alabilirimşuna dikkat et ya da daha dikkatli ol vb..
aynen canım bende pazartesi salı çarşamba evde dinlendim bugün iş başı yaptım hatta çok fazla hareketsiz kalmayı önermiyorlar arada evin içinde yürü bir şeyler yap sonra yine uzan ben mutfak tuvalet salon arası gidip geldim birde yukarı yemek yemeye çıktım kv ye :) şimdi normal rutinlerime dönmeye başladımArkadaşlar,transfer sonrasi gunluk yaşaminiza nasil devam ettiniz?surekli yattiniz mi?bulasik,yemek,camasirdir,yuruyus...?tavsiyeleriniz varsa alabilirimşuna dikkat et ya da daha dikkatli ol vb..
Canım doktorum sadece bioesteron günde 3 adet önermişti ben o 3 ay kendim coenzim qh ta kullanmıştım ve 4 adet yumurtam oluşmuştu.Ki benim için mükemmel bir rakam bu.Bu seferde onlara ek olarak kendim resveratrol, bal polen propolis ve polinos alfa alıyorum.Umarım daha iyi olur.Zaten buraya yazar sizleri bilgilendiririm.Merhaba söylediğiniz ilaçları dr muz mu önerdi. Bende bakacağım aklımızda olsun teşekkür ederim bunu öğrenmem iyi oldu. Tedaviniz hayırlı olsun sağsalim bebişinize kavuşursunuz inşallah.
Canım kesinlikle bioesteron al.bak bende inanılmaz etki yaptı.Bana doktorum sadece bunu önermişti ama yabancı makalelerde bioesteron coenzim qh ile kullanıldığında mükemmel etki eder diyordu ve gerçektende ben faydasını gördüm.Bazı doktorlar nedense takviyeleri çok önemsiyor , bazıları da faydasına inanmıyor
Ama kesinlikle bende faydası olduğuna inanıyorum
Hemen etki etmiyor belki evet ama 2-3 ay sonraki yumurtalarda çok farkettiriyor
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım kesinlikle bioesteron al.bak bende inanılmaz etki yaptı.Bana doktorum sadece bunu önermişti ama yabancı makalelerde bioesteron coenzim qh ile kullanıldığında mükemmel etki eder diyordu ve gerçektende ben faydasını gördüm.
Aaaa simdi farkettim isim değismisKızlar sayfanın adı neden değişti 230 lardan 310 lara yükselmiş
7. Haftada diye biliyorum kalp atımını duymayı, umarım yarına da duyulur. Duyulmasa da görünür ama canımyarın kontrolüm var ama hiçbir belirti yaşamıyorum.
umarım kalp atısını duyarım.
keseyi görmüştük . Kalp atımı için heyecanlıyım bakalım :)7. Haftada diye biliyorum kalp atımını duymayı, umarım yarına da duyulur. Duyulmasa da görünür ama canım
Bazı doktorlar nedense takviyeleri çok önemsiyor , bazıları da faydasına inanmıyor
Ama kesinlikle bende faydası olduğuna inanıyorum
Hemen etki etmiyor belki evet ama 2-3 ay sonraki yumurtalarda çok farkettiriyor
Güm be de güm güm diye atiyodur o minik kalbi inşallahkeseyi görmüştük . Kalp atımı için heyecanlıyım bakalım :)
Hadi hayirlisi olsun bu sefer,sonuna kadar sağlikla gitsin insallah,ben de dün transfer olanlardanim,test gununuz ne zaman?Dün transfer oldum kızlar. 5.gün dondurulmuş son embriyom 3. denemem. İlki kimyasal oldu iki tane transfer edilmişti. İkinci tuttu ama kalp atışı olmadı kürtaj oldum yine iki tane transfer olmuştu. Bu son ve tek olan aslında bu tekli olan ilk transfer edilecekti ama ben hep ikililerden şansımı denemek istedim. Kader kısmet diyelim artık. Bilmeyenler için özet geçeyim dedim . Hayırlısıysa gelsin bulsun bizi minnoşlarımızbu mübarek günlerde Allah hepimize kolaylık, sağlık , sıhhat versin
Doktor normalde 12.gün istiyordu ama bayrama denk geldigi için bu sefer erken istedi 30 nisan 10.günü yani. Hayırlısı olsun hepimizeHadi hayirlisi olsun bu sefer,sonuna kadar sağlikla gitsin insallah,ben de dün transfer olanlardanim,test gununuz ne zaman?
Rabbim hayırlı haberleri almak nasip etsin ben de 19 unda oldu çift embriyo benim deGünaydın kızlar,
Bende pazartesi günü transfer oldum bugün 3. günüm:) 2 adet 5. gün dondurulmuş bu 2. transferim inşallah olumlu pozitif haberler almak nasip olurbugün kasık ve bel ağrısı başladı 2 gündür bir şeyim yoktu inşallah olumlu şeylere işarettir.18 nisanda transfer olan var mı?
Ben üc gün yattım ama her wc kalktıgım da korıdorda yavas yurudum 4. Gun yemek yapmaya basladım bulaşıkları çamaşırları eşim yaptı eğilmeyeyım kalkmayayım dıye 7. Gun okula gitmeye basladım yarın kan sonuc gunu bakalım hayırlısıArkadaşlar,transfer sonrasi gunluk yaşaminiza nasil devam ettiniz?surekli yattiniz mi?bulasik,yemek,camasirdir,yuruyus...?tavsiyeleriniz varsa alabilirimşuna dikkat et ya da daha dikkatli ol vb..
İnşaallah yaa pozitif haberlerle birbirimize UMUT olalımAmin canım benım inşallah herkesten guzel hberler gelır