- 19 Aralık 2019
- 86
- 69
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa süper canımm peşpeşeyiz inşallah güzel haberler alırız inşallahRabbim hayırlı haberleri almak nasip etsin ben de 19 unda oldu çift embriyo benim de
İnşaallah canım benim test tarihini 5 mayısa verdi çok geç geliyor nasıl dayanırım bilmiyorum İlk transferimde 5. Gün embriyosu 6. Gün erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm ne yazık ki düşükle sonuçlanmıştıyaaa süper canımm peşpeşeyiz inşallah güzel haberler alırız inşallah
Doktor ne dedi canım geç tutunmuş olabilir belki herkesin süreci farklı gelişiyor. İçini ferah tutArkadaşlar merhaba 5 nisanda 5.gün embriyo transferi oldum betam bugün 4000 lerde çıktı fakat hala kese görünmüyor normal mi ya
Bir hafta sonraya randevu verdi canım net konuşmadıDoktor ne dedi canım geç tutunmuş olabilir belki herkesin süreci farklı gelişiyor. İçini ferah tut
Değerin güzel görünmesi lazımdı dediDoktor ne dedi canım geç tutunmuş olabilir belki herkesin süreci farklı gelişiyor. İçini ferah tut
Benim de 30 nisan test tarihim şubatta ki transferimde kanamam başlamıştı 8. günde pozitifi bile göremedim inşallah bu transferimiz de ikimiz de güzel hayırlı pozitif haberleri alabilirizaradabir gün var aslında neden 5 mayıs dedi ki acaba?inşallah bu sefer çok güzel geçer canım kötü anıları silip yeni pozitif anılarımızı eklerizİnşaallah canım benim test tarihini 5 mayısa verdi çok geç geliyor nasıl dayanırım bilmiyorum İlk transferimde 5. Gün embriyosu 6. Gün erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm ne yazık ki düşükle sonuçlanmıştı
Yok canım yapmadım yarıın doktor istediği için kan vericem . Transfer oldyım diye evimi hiç temizlememiştim bugün temizliğimi yaptım yoksa düşün düşün sağlığıma zarar veriyordum. Bakalım doktorla. Görüştükten sonra nasıl bir yol haritası çizeceğim Allah büyükCanım sen yeniden test yaptınmı kuzum umutlabak
Gerçekten unutmak istiyorum bu ancak alacağım güzel haberle mümkün diye düşünüyorum 2. Gün hiç belirtim yok ikizlerim olsun hep çok istemiştim umarım nasip olur Rabbim kucağımızı boş bırakmasınBenim de 30 nisan test tarihim şubatta ki transferimde kanamam başlamıştı 8. günde pozitifi bile göremedim inşallah bu transferimiz de ikimiz de güzel hayırlı pozitif haberleri alabilirizaradabir gün var aslında neden 5 mayıs dedi ki acaba?inşallah bu sefer çok güzel geçer canım kötü anıları silip yeni pozitif anılarımızı ekleriz
Kesenin içindeki mercimek bebeğin kalbinin attığınıda göreceksiniz pıt pıt kalkıp inecek canım .keseyi görmüştük . Kalp atımı için heyecanlıyım bakalım :)
inşallah alacağız canım benim de bir dış gebelik bir kimyasalım var geçen ay da negatif oldu inşallah bu ay bende sende alırız güzel haberi..benimde 3. günüm olmaması çok normal zaten olsa bile adet belirtileri ile de aynı oluyor kasıklarım ağrıyor regl olacakmış gibi mesela kimi iyi diyor kimi kötü geçen ay da olmuştu tutmadı nasip.amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimGerçekten unutmak istiyorum bu ancak alacağım güzel haberle mümkün diye düşünüyorum 2. Gün hiç belirtim yok ikizlerim olsun hep çok istemiştim umarım nasip olur Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Sende hiç belirti var mı ?Benim de 30 nisan test tarihim şubatta ki transferimde kanamam başlamıştı 8. günde pozitifi bile göremedim inşallah bu transferimiz de ikimiz de güzel hayırlı pozitif haberleri alabilirizaradabir gün var aslında neden 5 mayıs dedi ki acaba?inşallah bu sefer çok güzel geçer canım kötü anıları silip yeni pozitif anılarımızı ekleriz
benim bugün bel ağrım ve kasık ağrım var ama regl olacağım zaman da olur böyle o yüzden emin olamıyorum zaten dediğim gibi belirti aramayın diyorlar burda belirtisi olmadan gebe olduğunu öğrenen yada regl oldum derken yine gebe olduğunu öğrenen çok tanıdım.inşallah bizde o guruba gireriz:)Sende hiç belirti var mı ?
Doğru diyorsun canım Vallahi ben de artık belirti olsa mı olmasa mı bilemiyorum her defasında vücut farklı bir tepki veriyor anlayamıyoruz hakkımızda Hayırlısı olsun İnşaallah Senin yaş kaçtı ?benim bugün bel ağrım ve kasık ağrım var ama regl olacağım zaman da olur böyle o yüzden emin olamıyorum zaten dediğim gibi belirti aramayın diyorlar burda belirtisi olmadan gebe olduğunu öğrenen yada regl oldum derken yine gebe olduğunu öğrenen çok tanıdım.inşallah bizde o guruba gireriz:)
Aynen en güzeli beklemek işte o yüzden maalesef zor ama mecburuz:) 32 sayılrıım artık:) senin kaç canım?Doğru diyorsun canım Vallahi ben de artık belirti olsa mı olmasa mı bilemiyorum her defasında vücut farklı bir tepki veriyor anlayamıyoruz hakkımızda Hayırlısı olsun İnşaallah Senin yaş kaçtı ?
Ben de 34 Ya sabır diyeceğiz artıkAynen en güzeli beklemek işte o yüzden maalesef zor ama mecburuz:) 32 sayılrıım artık:) senin kaç canım?
Aynen öyle bu kadar bekledik sabrettik biraz daha bekleyelim inşallah güzel sonuçlar alacağız:)Ben de 34 Ya sabır diyeceğiz artık
Aynen öyle bu kadar bekledik sabrettik biraz daha bekleyelim inşallah güzel sonuçlar alacağız:)
Mrb sonuç gunleriniz ne zamanBen de 34 Ya sabır diyeceğiz artık
Ne kadar da benzer hikayelerimiz ya ben de dış gebelik gecirdim hem de iki kez,ikincisi dr hatasi yuzunden oldu,sağ tupu duzgun almadigi icin ikinciye yine sağa yerlesmisti,kalp atisi her bsy vardi,benmkilet sağ seversenin de almislar miydi tüpü?inşallah alacağız canım benim de bir dış gebelik bir kimyasalım var geçen ay da negatif oldu inşallah bu ay bende sende alırız güzel haberi..benimde 3. günüm olmaması çok normal zaten olsa bile adet belirtileri ile de aynı oluyor kasıklarım ağrıyor regl olacakmış gibi mesela kimi iyi diyor kimi kötü geçen ay da olmuştu tutmadı nasip.amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim