MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Arkadaşlar merhaba 5 nisanda 5.gün embriyo transferi oldum betam bugün 4000 lerde çıktı fakat hala kese görünmüyor normal mi ya

yaaa süper canımm peşpeşeyiz inşallah güzel haberler alırız inşallah😊
İnşaallah canım benim test tarihini 5 mayısa verdi çok geç geliyor nasıl dayanırım bilmiyorum 🤦🏼‍♀️ İlk transferimde 5. Gün embriyosu 6. Gün erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm ne yazık ki düşükle sonuçlanmıştı

İnşaallah canım benim test tarihini 5 mayısa verdi çok geç geliyor nasıl dayanırım bilmiyorum 🤦🏼‍♀️ İlk transferimde 5. Gün embriyosu 6. Gün erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm ne yazık ki düşükle sonuçlanmıştı
Benim de 30 nisan test tarihim şubatta ki transferimde kanamam başlamıştı 8. günde pozitifi bile göremedim inşallah bu transferimiz de ikimiz de güzel hayırlı pozitif haberleri alabiliriz🙏🏻aradabir gün var aslında neden 5 mayıs dedi ki acaba?inşallah bu sefer çok güzel geçer canım kötü anıları silip yeni pozitif anılarımızı ekleriz❤️🧿

Canım sen yeniden test yaptınmı kuzum umutlabak umutlabak
Yok canım yapmadım yarıın doktor istediği için kan vericem . Transfer oldyım diye evimi hiç temizlememiştim bugün temizliğimi yaptım yoksa düşün düşün sağlığıma zarar veriyordum. Bakalım doktorla. Görüştükten sonra nasıl bir yol haritası çizeceğim Allah büyük 🙏

13 nisan da transfer olan bir bayan daha vardı benle bir acaba kan sonucu ıcın ne zaman gidicek hastaneye

Benim de 30 nisan test tarihim şubatta ki transferimde kanamam başlamıştı 8. günde pozitifi bile göremedim inşallah bu transferimiz de ikimiz de güzel hayırlı pozitif haberleri alabiliriz🙏🏻aradabir gün var aslında neden 5 mayıs dedi ki acaba?inşallah bu sefer çok güzel geçer canım kötü anıları silip yeni pozitif anılarımızı ekleriz❤️🧿
Gerçekten unutmak istiyorum bu ancak alacağım güzel haberle mümkün diye düşünüyorum 🤲🏻2. Gün hiç belirtim yok 😔ikizlerim olsun hep çok istemiştim umarım nasip olur Rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻❤️🧿

Gerçekten unutmak istiyorum bu ancak alacağım güzel haberle mümkün diye düşünüyorum 🤲🏻2. Gün hiç belirtim yok 😔ikizlerim olsun hep çok istemiştim umarım nasip olur Rabbim kucağımızı boş bırakmasın ❤️🧿
inşallah alacağız canım benim de bir dış gebelik bir kimyasalım var geçen ay da negatif oldu inşallah bu ay bende sende alırız güzel haberi..benimde 3. günüm olmaması çok normal zaten olsa bile adet belirtileri ile de aynı oluyor kasıklarım ağrıyor regl olacakmış gibi mesela kimi iyi diyor kimi kötü geçen ay da olmuştu tutmadı nasip.amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim🤲🏻

Sende hiç belirti var mı ?

Sende hiç belirti var mı ?
benim bugün bel ağrım ve kasık ağrım var ama regl olacağım zaman da olur böyle o yüzden emin olamıyorum zaten dediğim gibi belirti aramayın diyorlar burda belirtisi olmadan gebe olduğunu öğrenen yada regl oldum derken yine gebe olduğunu öğrenen çok tanıdım.inşallah bizde o guruba gireriz:)

benim bugün bel ağrım ve kasık ağrım var ama regl olacağım zaman da olur böyle o yüzden emin olamıyorum zaten dediğim gibi belirti aramayın diyorlar burda belirtisi olmadan gebe olduğunu öğrenen yada regl oldum derken yine gebe olduğunu öğrenen çok tanıdım.inşallah bizde o guruba gireriz:)
Doğru diyorsun canım Vallahi ben de artık belirti olsa mı olmasa mı bilemiyorum her defasında vücut farklı bir tepki veriyor anlayamıyoruz hakkımızda Hayırlısı olsun İnşaallah 🤲🏻 Senin yaş kaçtı ?

Doğru diyorsun canım Vallahi ben de artık belirti olsa mı olmasa mı bilemiyorum her defasında vücut farklı bir tepki veriyor anlayamıyoruz hakkımızda Hayırlısı olsun İnşaallah 🤲🏻 Senin yaş kaçtı ?
Aynen en güzeli beklemek işte o yüzden maalesef zor ama mecburuz:) 32 sayılrıım artık:) senin kaç canım?

inşallah alacağız canım benim de bir dış gebelik bir kimyasalım var geçen ay da negatif oldu inşallah bu ay bende sende alırız güzel haberi..benimde 3. günüm olmaması çok normal zaten olsa bile adet belirtileri ile de aynı oluyor kasıklarım ağrıyor regl olacakmış gibi mesela kimi iyi diyor kimi kötü geçen ay da olmuştu tutmadı nasip.amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim🤲🏻
Ne kadar da benzer hikayelerimiz ya ben de dış gebelik gecirdim hem de iki kez,ikincisi dr hatasi yuzunden oldu,sağ tupu duzgun almadigi icin ikinciye yine sağa yerlesmisti,kalp atisi her bsy vardi,benmkilet sağ sever😁senin de almislar miydi tüpü?

X