MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Hepimizin için inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de bebek sahibi olmayı nasip etsin inşaallah ben de iki ay içerisinde doğal yolla hamile kalırım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de bebek sahibi olmayı nasip etsin inşaallah ben de iki ay içerisinde doğal yolla hamile kalırım
Kucağımda canım 5 aylık olmak üzere. Innsallah insallah nasip olsun hepinize sırayla.

Larginin olarak ne kullandınız doktor benim için argifertil f eşim için argifertil m önerdi bugün sipariş verdim dvit 3 kullanıyorum krilom omega 3 almayı düşünüyorum siz hangi markaları aldınız ben mfk eş paketi arasında kaldım sonra bunları aldım

Mfk nin sadece bal propolis ari sutu karisimini kullandim larginin solgar 1000 lik kullandim canim

Allah'ım kimseye kimseye yasatmasin çok zor süreç dış gebelik. Bende ilkinde yaşadım şimdi 2.transfer sonucunu bekliyorum hep bı tedirginlik Allah korusun kötü düşünmek istemiyorum

Allah'ım kimseye kimseye yasatmasin çok zor süreç dış gebelik. Bende ilkinde yaşadım şimdi 2.transfer sonucunu bekliyorum hep bı tedirginlik Allah korusun kötü düşünmek istemiyorum
Hadi hayirlisi,inşallah güzel sonuçlar alirsin,ve hersey yolunda ilerler

Eee yarin kimler kan veriyor kizlar?
Adige- heyecan var mi?

Gunaydınnnn sabah bır heycan ile uyandım hemen elımde kı son erken gebelık testını yaptım hazırlanıcaz eşimle bırazdan kan vermeye gideceğiz

Eklentiler

• 3AA94AEF-E871-48A3-96AB-D6BB91660B38.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 39
Kullandığınız vitaminler var mıydı argifertil f ve argifertil m aldım doktorun tavsiyesiyle prowomen kullananlar günde kaç tane kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…