- 19 Aralık 2019
- 86
- 69
- 33
Hepimizin için inşallahCanım inşallah bu sefer mucizenin haberini alırsın
İnşallah diğer hafta görünür canım
Zor ama stres yapmadan geçirmeye çalış bu haftayı
İnşallah yarın bir mucize olur kuzum
Aslında 7.gün idrar için erkendi bence , burada çıkmayan çok durum okudum çünkü, yarın olsun mucizeler gelsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de bebek sahibi olmayı nasip etsin inşaallah ben de iki ay içerisinde doğal yolla hamile kalırım0.64tü 2020 temmuz. Aralikta taze transfer oldum tek embriyom oldu işte diyorum ya 2. Tedaviye baslayacaktım diye. Sonra da regl oldum histereskopi planladık ocakta. Subatta histereskopi oldum. Martta hamile kaldım. Mart sonu 2. Tedaviye başlayacaktım.
Hsg rahim filmi demek.
Takviye de prowomen kullanıyordum Ekimde baslamıstım.
Kucağımda canım 5 aylık olmak üzere. Innsallah insallah nasip olsun hepinize sırayla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de bebek sahibi olmayı nasip etsin inşaallah ben de iki ay içerisinde doğal yolla hamile kalırım
Maşallah canım inşaallahKucağımda canım 5 aylık olmak üzere. Innsallah insallah nasip olsun hepinize sırayla.
Larginin olarak ne kullandınız doktor benim için argifertil f eşim için argifertil m önerdi bugün sipariş verdim dvit 3 kullanıyorum krilom omega 3 almayı düşünüyorum siz hangi markaları aldınız ben mfk eş paketi arasında kaldım sonra bunları aldımBende de dusuk amh var, sizinkilerin bicogunu yeni duydum, ben koenzim q10. Larginin, omega 3. d vitamini, selenyum ve bal propolis karisimi kullandim, ama doktorum sagolsun hic yonlendirmedigi icin ben kendim arastirip buldum doktorum da sen vitamin falan mi kullandin embriyon kaliteli cikti soyle ben de bileyim dedi
Mfk nin sadece bal propolis ari sutu karisimini kullandim larginin solgar 1000 lik kullandim canimLarginin olarak ne kullandınız doktor benim için argifertil f eşim için argifertil m önerdi bugün sipariş verdim dvit 3 kullanıyorum krilom omega 3 almayı düşünüyorum siz hangi markaları aldınız ben mfk eş paketi arasında kaldım sonra bunları aldım
Benim de pazartesi ama yarın transferin 11.gunu kan vericem nasipse yarınMrb sonuç gunleriniz ne zaman
Benim pazartesi zaman geçmiyor
Allah'ım kimseye kimseye yasatmasin çok zor süreç dış gebelik. Bende ilkinde yaşadım şimdi 2.transfer sonucunu bekliyorum hep bı tedirginlik Allah korusun kötü düşünmek istemiyorumOff korkulu rüyamGenellikle dis gebeliğin en belirgin belirtileri aşırı karin agrisidir ama o ben de hiç olmadi,vicdanli dış gebelik değerlerim cok güzel artti maşallah ama rahimde hicbirsey yok,allahim herkesi korusun dış gebelikten tupunuz alindi mi?
Nasipse benn
Mujdeli haberlerini bekliyoruz insallahNasipse bennAllah'ım hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Hadi hayirlisi,inşallah güzel sonuçlar alirsin,ve hersey yolunda ilerlerAllah'ım kimseye kimseye yasatmasin çok zor süreç dış gebelik. Bende ilkinde yaşadım şimdi 2.transfer sonucunu bekliyorum hep bı tedirginlik Allah korusun kötü düşünmek istemiyorum
Amin canım inşallah hepimizin güzel ilerlesin hayırla sağlıkla inşallahHadi hayirlisi,inşallah güzel sonuçlar alirsin,ve hersey yolunda ilerler
Amin inşNasipse bennAllah'ım hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Seray sever tüp bebek tedavisini nerde görmüş bilgisi olan var mı?
Müjdeli haberler insallahAmin inş
Güzel sonuçlarını bekliyoruz
İnşaallah istediğin gibi olurGunaydınnnnsabah bır heycan ile uyandım hemen elımde kı son erken gebelık testını yaptım hazırlanıcaz eşimle bırazdan kan vermeye gideceğiz
Hadi hayirlisi canimGunaydınnnnsabah bır heycan ile uyandım hemen elımde kı son erken gebelık testını yaptım hazırlanıcaz eşimle bırazdan kan vermeye gideceğiz