MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Canim dün test sonucuna beni de etiketle demistin uçtu gitti aklimdan 21 cikti canim pozitif ama biraz dusuk cuma tekrar vericem cumaya ikimizde guzel yuksek degerler aliriz insallah canim Adige-

Ayyy hanerler cogalıyor maşallah guzel artısların olsun canım

Çoook mutlu oldum kızlar inşallah daha güzel haberlerinizi alırız. Rabbim tamamına erdirsin

Suçlu hissedip sonra bı de ona üzülüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
İlaçlardan canım bende transferden 2 gün sonra eşime kızıp heryerden engellemiştim. neyse ki alttan aldı hep beni ama geri isteklerimi kabul etmedi. Tesbih Çek dua et. baktın sinirlerin gerildi hemen cevap verme derin nefes al ver 5-10 sn bekle öyle cevap ver o an sinirle hakikaten kırıcı oluyoruz.

Eşim de sağolsun alttan alıyor. 2.transferim bu defa duygu karmaşası çok fazla yaşıyorum Allah'ım feraha çıkarsın. İlki dış gebelikle sonuçlandı maleseff

Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum 3. Denemem 2 adet embriyo transfer edildi biri 5. Gün diğeri 6. Gün embriyosu Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşaallah ❤

Gızel haberlerle gelırsın inşallah canım

Histereskopi kaçıncı denemeden sonra önerildi rahim filmine göre mi histereskopiye karar veriyorlar
Hsgde benim tepede çıkıntı vardı. Devlette tüp düşünüyoduk önemsemediler bunu bana söylemediler bile. Sonra ozele geçmek zorunda kaldım pandemide bin sukur gecmisim doktoe bak boyle bi problem var bunu bil dedi. Genelee iki dusukten sonra histereskopi yapilir dedi. Biz de tam ignelere baslayacaz diye gitmistik. Allaha emanet baslsdik zaten bir wmbriyo oldu negatif oldu bende amh cok dusuk. Sonra bubsorun kafami kurcaladi zaren embriyom olusmuyo dusuk riski alamazdim ben dedim histereskopi istiyorum. Doktorum da cok iyi dusunmussun. Keske herkese yapsak filan dedi. O sekilde oldum. Benim doktorum infertilite cerrahileri konusunda uzman kurs veriyo zaten herkese. O oneren taraftaydi. Ama bu konuda farkli gorusler var kayip olmadan yspmak istemeyenler de cok.

Benim de amh düşük 0.52 senin kaç tüp bebek denedin mi kullandığın gıda takviyesi var mıydı hsg dediğin rahim filmi mi

Canım Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun ve bebekler nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim de amh düşük 0.52 senin kaç tüp bebek denedin mi kullandığın gıda takviyesi var mıydı hsg dediğin rahim filmi mi
0.64tü 2020 temmuz. Aralikta taze transfer oldum tek embriyom oldu işte diyorum ya 2. Tedaviye baslayacaktım diye. Sonra da regl oldum histereskopi planladık ocakta. Subatta histereskopi oldum. Martta hamile kaldım. Mart sonu 2. Tedaviye başlayacaktım.
Hsg rahim filmi demek.
Takviye de prowomen kullanıyordum Ekimde baslamıstım.

Günaydın kızlar,
Bende pazartesi günü transfer oldum bugün 3. günüm:) 2 adet 5. gün dondurulmuş bu 2. transferim inşallah olumlu pozitif haberler almak nasip olur bugün kasık ve bel ağrısı başladı 2 gündür bir şeyim yoktu inşallah olumlu şeylere işarettir.18 nisanda transfer olan var mı?

Güzel gelişmeler bence canım bunlar

Merhaba tüp bebek yoldaşlarım,
Bu topiği baştan beri takip ediyorum.Sevinenlerle kendime olmuş gibi sevindim.Üzülenlerle okudukça gözyaşı döktüm.Sanırım içinizde en deneyimliniz benim.Benim amh değerim çok düşük dolayısıyla çok az yumurtam çıkıyor ve çok toplama işlemi az transfer oluyor.3 sefer tranfer oldum.İlkinde tuttu fakat kalp atışı duyamadığımız için 9. haftada kürtaj oldum.Son ikisi tutmadı zaten onlarda yumurtalar kaliteli değildi.İlk defa 2 ay önce 4 yumurtam oluşmuştu ve toplama yapılacağı zaman corona oldum.Yani opu iptal edildi.Sonrası 2 adet kistim oluştu.Geçen ay biri erimişti bu ayda diğeri eridi ise opu için tedaviye başlayacağız.Adet olmayı bekliyorum sanırım Nisan sonu gibi olurum.Hepinize duacıyım sizlerinde dualarını beklerim.Gelişme olursa ben buradan yazarım.Yaşım 39 ve amh değerim 0.07

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…