Merhaba hayırlı olsunMerhaba kızlar ben de dün transfer oldum 3. Denemem 2 adet embriyo transfer edildi biri 5. Gün diğeri 6. Gün embriyosu Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşaallah ❤
Kızlar testim negatif çıktı.
Ben de negatif nasip ...
Canim dün test sonucuna beni de etiketle demistin uçtu gitti aklimdan21 cikti canim pozitif ama biraz dusuk cuma tekrar vericem cumaya ikimizde guzel yuksek degerler aliriz insallah canim Adige-
Ayyy hanerler cogalıyor maşallah guzel artısların olsun canım
Hayırlı olsun canımmmBayanlarr merhaba,ben de bugün transfer oldum,test 5 mayis,gözyaşım pıt oldu transferdeduygusallaştim.
İlaçlardan canım bende transferden 2 gün sonra eşime kızıp heryerden engellemiştim. neyse ki alttan aldı hep beni ama geri isteklerimi kabul etmedi. Tesbih Çek dua et. baktın sinirlerin gerildi hemen cevap verme derin nefes al ver 5-10 sn bekle öyle cevap ver o an sinirle hakikaten kırıcı oluyoruz.Suçlu hissedip sonra bı de ona üzülüyorumAllah yardımcımız olsun inşallah
Merhaba İnşallah bu son denemen olsun.Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum 3. Denemem 2 adet embriyo transfer edildi biri 5. Gün diğeri 6. Gün embriyosu Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşaallah ❤
Eşim de sağolsun alttan alıyor. 2.transferim bu defa duygu karmaşası çok fazla yaşıyorum Allah'ım feraha çıkarsın. İlki dış gebelikle sonuçlandı maleseffİlaçlardan canım bende transferden 2 gün sonra eşime kızıp heryerden engellemiştim. neyse ki alttan aldı hep beni ama geri isteklerimi kabul etmedi. Tesbih Çek dua et. baktın sinirlerin gerildi hemen cevap verme derin nefes al ver 5-10 sn bekle öyle cevap ver o an sinirle hakikaten kırıcı oluyoruz.
Amin canim benim, hep beraber insallahÇoook mutlu oldum kızlar inşallah daha güzel haberlerinizi alırız. Rabbim tamamına erdirsin
Çoook mutlu oldum kızlar inşallah daha güzel haberlerinizi alırız. Rabbim tamamına erdirsin
Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum 3. Denemem 2 adet embriyo transfer edildi biri 5. Gün diğeri 6. Gün embriyosu Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşaallah ❤
Histereskopi kaçıncı denemeden sonra önerildi rahim filmine göre mi histereskopiye karar veriyorlarEvvet. Yeniden sıfırdan tedaviye baslayacaktım. Histereskopi sonrası doğal hamile kaldım.Rabbim hepinize nasip etsin insallah.
Hsgde benim tepede çıkıntı vardı. Devlette tüp düşünüyoduk önemsemediler bunu bana söylemediler bile. Sonra ozele geçmek zorunda kaldım pandemide bin sukur gecmisim doktoe bak boyle bi problem var bunu bil dedi. Genelee iki dusukten sonra histereskopi yapilir dedi. Biz de tam ignelere baslayacaz diye gitmistik. Allaha emanet baslsdik zaten bir wmbriyo oldu negatif oldu bende amh cok dusuk. Sonra bubsorun kafami kurcaladi zaren embriyom olusmuyo dusuk riski alamazdim ben dedim histereskopi istiyorum. Doktorum da cok iyi dusunmussun. Keske herkese yapsak filan dedi. O sekilde oldum. Benim doktorum infertilite cerrahileri konusunda uzman kurs veriyo zaten herkese. O oneren taraftaydi. Ama bu konuda farkli gorusler var kayip olmadan yspmak istemeyenler de cok.Histereskopi kaçıncı denemeden sonra önerildi rahim filmine göre mi histereskopiye karar veriyorlar
Benim de amh düşük 0.52 senin kaç tüp bebek denedin mi kullandığın gıda takviyesi var mıydı hsg dediğin rahim filmi miHsgde benim tepede çıkıntı vardı. Devlette tüp düşünüyoduk önemsemediler bunu bana söylemediler bile. Sonra ozele geçmek zorunda kaldım pandemide bin sukur gecmisim doktoe bak boyle bi problem var bunu bil dedi. Genelee iki dusukten sonra histereskopi yapilir dedi. Biz de tam ignelere baslayacaz diye gitmistik. Allaha emanet baslsdik zaten bir wmbriyo oldu negatif oldu bende amh cok dusuk. Sonra bubsorun kafami kurcaladi zaren embriyom olusmuyo dusuk riski alamazdim ben dedim histereskopi istiyorum. Doktorum da cok iyi dusunmussun. Keske herkese yapsak filan dedi. O sekilde oldum. Benim doktorum infertilite cerrahileri konusunda uzman kurs veriyo zaten herkese. O oneren taraftaydi. Ama bu konuda farkli gorusler var kayip olmadan yspmak istemeyenler de cok.
Canım Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun ve bebekler nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınDesteğiniz için herkese teşekkür ederim.
Bütün gün sonucu öğrenmek için ekrana bakmaktan başım ağrımıştı üstüne negatifi görünce migrenim tuttu.ilaç alıp uzandım eymen bebeğe yapılanları duydum sinirlerim daha çok bozuldu. İşkence görmüş anası tarafından erkenlere satılan bir bebek. Kanım çekildi sinirlerim boşaldı. Detay verip sizide üzmek istemiyorum. Biz bir bebek kokusuna çocuk sesine hasretken Allah’ım böylelerine ana olmayı nasip etmesin.
Her doğum günümde anne olmayı diliyorum. Her anneler gününde içim acıyor herkesin anneler gününü kutluyorum. eşimin teselli çiçeğini alıyorum ve Herkesin Bana akıl vermesini dinliyorum.yine bir doğumgünü yine bir anneler gününe gireceğim. embriyo dondurulduktan sonra sadece transfer için 1 yıl bekledim.şimdi romatoloji dr. 6 aylık ilaç verip diğer gebeliğe hazırlatacak yine1 Yılsız transferim olmayacak.
Ne yapalım yüzde ısrar etme 90 da olur. İnsan dediğin noksanda olurmuş. Allah’a kaderime teslimim.Dün’E kadar hiç ağlamamıştım.%50 bir ihtimalim olduğunu biliyordum.Sonucu gördüğümde Ağlamamak için kendimi sıkıyordum. Eşimin pes etmek yok yine deneyeceğiz demesiyle bıraktım kendimi. Ama yine allahtan hayırlısını diliyorum. Sabredicez. Sabrımız bir gün mükafatlandıralacaktır.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin.inşallah en kısa zaman sizlerin güzel haberlerinizi alırız.testi pozitif çıkan arkadaşlarımızında sağsalim bebişleri mi kucaklarını almayı diliyorum.
@Sabir_59 M _Mayra_Adige- @umutlabak @serminka L lilaaaa just_smile @Deerreenn
0.64tü 2020 temmuz. Aralikta taze transfer oldum tek embriyom oldu işte diyorum ya 2. Tedaviye baslayacaktım diye. Sonra da regl oldum histereskopi planladık ocakta. Subatta histereskopi oldum. Martta hamile kaldım. Mart sonu 2. Tedaviye başlayacaktım.Benim de amh düşük 0.52 senin kaç tüp bebek denedin mi kullandığın gıda takviyesi var mıydı hsg dediğin rahim filmi mi
nerelerdeydin canım sen? nasıl gidiyor hamilelik? kalp atımını duydunuzmu?
Güzel gelişmeler bence canım bunlarGünaydın kızlar,
Bende pazartesi günü transfer oldum bugün 3. günüm:) 2 adet 5. gün dondurulmuş bu 2. transferim inşallah olumlu pozitif haberler almak nasip olurbugün kasık ve bel ağrısı başladı 2 gündür bir şeyim yoktu inşallah olumlu şeylere işarettir.18 nisanda transfer olan var mı?