MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bu arada belki benim durumumda olanlara fikir olması amaçlı yumurta kalitesi için bazı takviyeler alıyorum.Bioesteron dhea,coenzim qh,resveratrol,bal polen propolis karışımı ve polinos alfa .Bioesteron harici diğerlerine 10 gün önce başladım.Buradan sonuçları mutlaka yazarım.Gerçi bir yumurtanın kaliteli olması 3 ay önce yediklerimiz içtiklerimiz ve alınan takviyelerle belli oluyormuş.Hayırlısı artık...

Merhaba tüp bebek yoldaşlarım,
Bu topiği baştan beri takip ediyorum.Sevinenlerle kendime olmuş gibi sevindim.Üzülenlerle okudukça gözyaşı döktüm.Sanırım içinizde en deneyimliniz benim.Benim amh değerim çok düşük dolayısıyla çok az yumurtam çıkıyor ve çok toplama işlemi az transfer oluyor.3 sefer tranfer oldum.İlkinde tuttu fakat kalp atışı duyamadığımız için 9. haftada kürtaj oldum.Son ikisi tutmadı zaten onlarda yumurtalar kaliteli değildi.İlk defa 2 ay önce 4 yumurtam oluşmuştu ve toplama yapılacağı zaman corona oldum.Yani opu iptal edildi.Sonrası 2 adet kistim oluştu.Geçen ay biri erimişti bu ayda diğeri eridi ise opu için tedaviye başlayacağız.Adet olmayı bekliyorum sanırım Nisan sonu gibi olurum.Hepinize duacıyım sizlerinde dualarını beklerim.Gelişme olursa ben buradan yazarım.Yaşım 39 ve amh değerim 0.07
Merhaba lady isabella aramiza hosgeldin, senin de zorlu bir surecin olmuş, endisemiz stresimiz hic bitmiyor ne yazik ki, yumurta az, yumurta olsa embriyo kaliteli mi, hadi transfer oldu beta kaç çikti, acaba 2 ye katlanacak mi, hadi katlandi kese görulecek mi, sonra kalp atisi duyulacak mi, 12 hafta saglikla gececek mi derken saglikla dogsa bile baska endiseler basliyor, annelik bu degil mi zaten hic bitmeyen bir endişe hali🤗 umarim sen de yavrunu kucagina alacagin bu uzun stresli yolculugu ilerde ona anlatirsin🙏 tedavininin basariyla gecmesini diliyorum bi endisen sıkıntin oldugundaysa biz burdayiz bazen enyakin arkadastan hatta aileden bile daha faydali oluyoruz birbirimize cunku damdan dusenin halinden bir tek damdan dusen anliyor😁🥰tekrar hoşgeldin❤

Günaydin hanimlaaaar🥰bugun mujdeli haber paylasacak yok mu?❤🙏
Canım sanki vardı bir kaç kişi ama acaba cumamıydı karıştırıyor da olabilirim

Bu arada belki benim durumumda olanlara fikir olması amaçlı yumurta kalitesi için bazı takviyeler alıyorum.Bioesteron dhea,coenzim qh,resveratrol,bal polen propolis karışımı ve polinos alfa .Bioesteron harici diğerlerine 10 gün önce başladım.Buradan sonuçları mutlaka yazarım.Gerçi bir yumurtanın kaliteli olması 3 ay önce yediklerimiz içtiklerimiz ve alınan takviyelerle belli oluyormuş.Hayırlısı artık...
Hoşgeldiniz🤗🌼
Benim de amh değerim düşük olduğu için sizi çok iyi anlıyorum
Kullandığınız bütün takviyeler size şifa olsun
Güzel haberlerle gelin inşallah🤲🏻

Merhaba arkadaşlar ben de dün negatif sonucumu alıp çok üzüldüm.sonra hastanrden doktor aradı uzun uzun konuştu ne yapabiliriz diye. Önce donmuş iki embriyo var onları transfer edelim dedi ama kaliteleri çok iyi değilmiş.eğer tutmazsa sonra ki opu için şimdiden hazırlıklara başlayalim dedi. Eşimle ikimize kanda kromozom bakılacak,sperm kromozom anomalisi istendi bakılacak. Sonra prp ve embriyo genetiği bakılmazı gerekir... yani yenç yol haritamız böyle.

Merhaba arkadaşlar ben de dün negatif sonucumu alıp çok üzüldüm.sonra hastanrden doktor aradı uzun uzun konuştu ne yapabiliriz diye. Önce donmuş iki embriyo var onları transfer edelim dedi ama kaliteleri çok iyi değilmiş.eğer tutmazsa sonra ki opu için şimdiden hazırlıklara başlayalim dedi. Eşimle ikimize kanda kromozom bakılacak,sperm kromozom anomalisi istendi bakılacak. Sonra prp ve embriyo genetiği bakılmazı gerekir... yani yenç yol haritamız böyle.
Canim insallah problem nerde bulursak cozumu de daha kolay olur tabi ki senin icin hayirlisi nasilsa olyle olsun insallah🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım senin için en güzeli ve en tez bebeğin hangi yöntem ile gelecekse o şekilde olsun inşallah🤗
Nerede görüyorsun tedavini?

Canım Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun ve bebekler nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amiinn canım cümlemizinnn.

Bana da benzer şey söylediler. Bunları niye en baştan yapmıyorlar. Yaptırıpta faydasını gören var mı acaba.
Sağol canim benim,inşallah🙏sen nasilsin biraz daha iyi misin?
Çok şükür iyiyimm. Toparladım alıştım😊🙏

Merhaba söylediğiniz ilaçları dr muz mu önerdi. Bende bakacağım aklımızda olsun teşekkür ederim bunu öğrenmem iyi oldu. Tedaviniz hayırlı olsun sağsalim bebişinize kavuşursunuz inşallah.

Merhaba söylediğiniz ilaçları dr muz mu önerdi. Bende bakacağım aklımızda olsun teşekkür ederim bunu öğrenmem iyi oldu. Tedaviniz hayırlı olsun sağsalim bebişinize kavuşursunuz inşallah.
Bende de dusuk amh var, sizinkilerin bicogunu yeni duydum, ben koenzim q10. Larginin, omega 3. d vitamini, selenyum ve bal propolis karisimi kullandim, ama doktorum sagolsun hic yonlendirmedigi icin ben kendim arastirip buldum doktorum da sen vitamin falan mi kullandin embriyon kaliteli cikti soyle ben de bileyim dedi🙈

Günaydın kızlar,
Bende pazartesi günü transfer oldum bugün 3. günüm:) 2 adet 5. gün dondurulmuş bu 2. transferim inşallah olumlu pozitif haberler almak nasip olur🤲🏻 bugün kasık ve bel ağrısı başladı 2 gündür bir şeyim yoktu inşallah olumlu şeylere işarettir.18 nisanda transfer olan var mı?
Gunaydin,ben dun oldum arkadasim,bir tanecik 5.gun dondurulmus benmki de,dun sormamisti gununu,burdaki arkadaslar da sormustu,ben de dr a sordum.hadi insallah sıkı sıkı tutunurlar🙏

Hayırlı olsun arkadaşım çok güzel inşallah pozitif haberlerimizi almak nasip olur 🙏arka arkaya güzel haberler alırız inşallah

Arkadasim,daha guzel bir zamani bekliyordur,kanda kromozom ve sprem anomalisine bence tüp bebek işlemi öncesi bakmasi gerekiyordu diye dusunuyorum,sonrasina birakmasi olumsuzluk yaşamaniza sebep olmuş şahsi gorusum,bundan sonrasina bakmak lazim tabi,hersey dilediginiz gibi yolunda ilerler🙏🥰

Bende de dusuk amh var, sizinkilerin bicogunu yeni duydum, ben koenzim q10. Larginin, omega 3. d vitamini, selenyum ve bal propolis karisimi kullandim, ama doktorum sagolsun hic yonlendirmedigi icin ben kendim arastirip buldum doktorum da sen vitamin falan mi kullandin embriyon kaliteli cikti soyle ben de bileyim dedi🙈
Bazı doktorlar nedense takviyeleri çok önemsiyor , bazıları da faydasına inanmıyor
Ama kesinlikle bende faydası olduğuna inanıyorum
Hemen etki etmiyor belki evet ama 2-3 ay sonraki yumurtalarda çok farkettiriyor

Bazı doktorlar nedense takviyeleri çok önemsiyor , bazıları da faydasına inanmıyor
Ama kesinlikle bende faydası olduğuna inanıyorum
Hemen etki etmiyor belki evet ama 2-3 ay sonraki yumurtalarda çok farkettiriyor
Aynen canim kesinlille ben sadece 1 ay kullanabildim ama faydali oldugunu düsünüyorum ama dedigin gibi 3 ay sonra faydalari asıl ortaya çıkiyor

X