MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bayanlarr merhaba,ben de bugün transfer oldum,test 5 mayis,gözyaşım pıt oldu transferde😢duygusallaştim.

Guzel haberlerle gel canım bende transfer esnasında doktorum cok guzel hersey senden umutluyum dedıgı zaman dayanamamıs aglamıstım kızdı bana ne aglıon dıe artık aglamak yasak sana sevıncten bıle dedıydı :)

Guzel haberlerle gel canım bende transfer esnasında doktorum cok guzel hersey senden umutluyum dedıgı zaman dayanamamıs aglamıstım kızdı bana ne aglıon dıe artık aglamak yasak sana sevıncten bıle dedıydı :)
Amiin,inşallah hormonlardan midir nedendir artik,mutluluk göz yaşlari diyelim🥰

Arkadaşlar ilclardan mi süreçten mi anlamadım sizde de sebebsiz gerginlik sinirlilik hali var mı yaa.. istemeden kırıcı oluyorum 😥
Kendini suçlu hissetme canım
Bu süreçte okadar çok hormon yüklüyorlarki bize
Normal davranmamız, hissetmemiz çok çok zor😞
Zaten durumunu bilenler seni anlayacaktır🌼

Galiba ben vereceğim. Galiba diyorum çünkü 7. Günüm o yüzden henüz karar veremedim.( 5. gün dondurulmuş transfer)
Ayyy canim 1,2 gün daha bekle 9 dan once verme bence verince de stres bitmiyor zaten bu sefer de 2. 3. Testlerin stresi sariyor acaba artacak mi😁

Ayyy çok heyecanlı benimde yarın 6. Günüm
Nasıl hissediyorsun
Sakinim sayılırım, belki yarın heyecanlanırım :)) Sadece her an adet olacakmışım gibi geliyor. Yarın normalde adet günüm o yüzden olabilir. Ciddi bir belirtim yok biraz bel ağrısı, ayaklarım çok üşüyor ve kasıklarımdan bacaklarıma doğru hafif kasılmalar var. Tıpkı adet öncesi belirtilerim. Akıntım çok her akıntı hissettiğimde adet oldum zannedip tuvalete koşuyorum ☺️ Sizin nasıl geçiyor?

Ayyy canim 1,2 gün daha bekle 9 dan once verme bence verince de stres bitmiyor zaten bu sefer de 2. 3. Testlerin stresi sariyor acaba artacak mi😁
Haklısınız o yüzden biraz kararsızım ama yarın rapor almak için hastaneye gideceğim belki gitmişken yaptırırım diye düşündüm. Belki de cesaret edemem ☺️

Sakinim sayılırım, belki yarın heyecanlanırım :)) Sadece her an adet olacakmışım gibi geliyor. Yarın normalde adet günüm o yüzden olabilir. Ciddi bir belirtim yok biraz bel ağrısı, ayaklarım çok üşüyor ve kasıklarımdan bacaklarıma doğru hafif kasılmalar var. Tıpkı adet öncesi belirtilerim. Akıntım çok her akıntı hissettiğimde adet oldum zannedip tuvalete koşuyorum ☺️ Sizin nasıl geçiyor?
Akintiyo progestan yapiyor canim kullaniyorsun hatta şeffaf ve birden boşalan bi akinti oluyor bende ayak uşumesi, ve ara sira mini minik batmalardan baska belirtim benim de yok herkesde baska oluyor belirtiler zaten hic kaale almamak lazim olsa da olmasa da...

Akıntı dışında diğerleri bendede var ama bebek tutmasa bile ilaçlardan adet olma durumumuz zaten olamaz
Canım güzel düşünelim inş bebekleri mız tutunuyordur

Akintiyo progestan yapiyor canim kullaniyorsun hatta şeffaf ve birden boşalan bi akinti oluyor bende ayak uşumesi, ve ara sira mini minik batmalardan baska belirtim benim de yok herkesde baska oluyor belirtiler zaten hic kaale almamak lazim olsa da olmasa da...
Benim akıntım beyaz renkli ve parça parça sanırım progestan fitille ilgili. Belirtileri hamilelik mi diye düşünmedim zaten bu kadar hormon yüklenmesine herşey olabilir 😂

X