- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
Insallah canim alirsinAllahin izniyle ben de 3 gun o testlere bakmaktan kör oldum stres üstüne stres biliyorum dayanmak kolay degil ama en azindan 9. Gününe kadar bekleCanım inşallah ben ve benim gibilerde pozitif sonuçlar alırız
Kendime söz verdim test gününe kadar bakmamak içinInsallah canim alirsinAllahin izniyle ben de 3 gun o testlere bakmaktan kör oldum stres üstüne stres biliyorum dayanmak kolay degil ama en azindan 9. Gününe kadar bekle
Hayırlı olsun inşBayanlarr merhaba,ben de bugün transfer oldum,test 5 mayis,gözyaşım pıt oldu transferdeduygusallaştim.
Kaçıncı gün embriyosu kaç adet konulduBayanlarr merhaba,ben de bugün transfer oldum,test 5 mayis,gözyaşım pıt oldu transferdeduygusallaştim.
Canım hiç canını sıkma çünkü çok erken yapmışsınBende 5. Gün embriyosunun
Bugün 5. Gunundeyim
Çok erken ama sabah dayanamadım test yaptım negatıf
Yaaa ne güzellBayanlarr merhaba,ben de bugün transfer oldum,test 5 mayis,gözyaşım pıt oldu transferdeduygusallaştim.
Transferden beri alt karın ağrısı var birde bugün bacak agrısı oldu ama ilaçların etkisi olabiliyormuşCanım hiç canını sıkma çünkü çok erken yapmışsın
Nasıl geçiyor transfer
Belirtilerin varmı?
İkinci kontrole gideceğim canımTransferden beri alt karın ağrısı var birde bugün bacak agrısı oldu ama ilaçların etkisi olabiliyormuş
Sende durum ne transferin oldumu
Yanlış hatırlamoyırsam senle başka topikte konuştuk :)İkinci kontrole gideceğim canım
Hoca bu geleceğin kontrolde transfer gününü ayarlayacağız demişti
Bir tane konuldu,kalitesini soylemediler ben de acikcasi sormadim.kaliteli bir embriyo dediler.sağlikla tutunsun inşallahKaçıncı gün embriyosu kaç adet konuldu
Amin canim inşallahHayırlı olsun inş
Heyecanlı bekleyiş başladı
Güzel sonuçlar için inş
İnşallah canımBir tane konuldu,kalitesini soylemediler ben de acikcasi sormadim.kaliteli bir embriyo dediler.sağlikla tutunsun inşallah
Evet cnm iki haftam var bakalim,sağlikli hayirli olsun insallah,yerini sevsinCanım hiç canını sıkma çünkü çok erken yapmışsın
Nasıl geçiyor transfer
Belirtilerin varmı?
Yaaa ne güzell
Heyecanlı bekleyiş başladı canım
Hayirli olsun canim, bebeginle ilk bulusman gerceklesti hayirlisiyla Allah devamini getirsin InsallahBayanlarr merhaba,ben de bugün transfer oldum,test 5 mayis,gözyaşım pıt oldu transferdeduygusallaştim.
Teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah
merhabaMerhaba herkese, benim de bugün transferimin 8. günü. Dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün idrarda erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı maalesef. Umudum tükendi diyebilirim. Pazartesi günü aşırı rahim kasılması oldu, tutmadı herhalde. Regl olacak gibi hissediyorum.Bu benim ikinci tüp bebeğim. İlk denememde tutmuştu, bir kızım var çok şükür. Umarım herkes hayırlı sonuçlar alır.
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımmerhaba
İnşallah burada forumlarda okuduğumuz
“8-9.günler yaptım çıkmadı 10.gün çıktı, ya da kanda çıktı” cümleleri sizinde hikayenizde olur
Umudunuzu kaybetmeyin
Rabbimin vardır bir bildiği