MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Canim valla iyi yapmissin 2 gundur kafayi yiyorum silik mi sonradan mi cikti, kör oldu çizgi aramaktainsallah yarin yuksek güzel degerler aliriz. senin 5.gun muydu embriyo?

Canim benim,ben ve diğer arkadaslarimin duygularina ve yasadiklarina tercuman olmussunçok duygulandim..mutlaka zamani vardir,rabbim gonlune gore versin

Kizlar bu durdukca daha belirgin oldu ,durdukca koyulasmasi bi anlam ifade etmiyor heralde dimi sabah telefon kamerasi ile belli olmuyordu
Canım eğet yaparsan bir daha erken gebelik al olurmu
Varsa onda kesin çıkıyor
Yaa çok heyecanlı canım
İnşallah pozitf haberinle gelirsin bizlere
Sizlerle heyecanlanıyorum bende

Kizlar gecen burda forumda gormustum eskiden fasli kadinlar hamileliklerini idrarda igne bekleterek anlarlarmisbenim elti de fasli ona sordum evet yaparlar dedi deneyen oldu mu ben denedim

Sabah idrarina dikis ignesi atip folyoyla ustunu kapatiyorsun 8 saat karanlikta bekletiyorsun siyahlasip pasli gibi olursa hamilesinidrar zaten asidik bisey o yuzden mi oluyor artik bilmiyorum evde kocalarda denemek lazim
Ayyy zahmetliymiş yaa
Bence asitlede alakalıdır
Ama olsun yaptıysan bize de söyle sonucunu

Sabah idrarina dikis ignesi atip folyoyla ustunu kapatiyorsun 8 saat karanlikta bekletiyorsun siyahlasip pasli gibi olursa hamilesinidrar zaten asidik bisey o yuzden mi oluyor artik bilmiyorum evde kocalarda denemek lazim
Evet kocalarda denemek daha garanti

Ayyy zahmetliymiş yaa
Bence asitlede alakalıdır
Ama olsun yaptıysan bize de söyle sonucunu
Valla bi siyahlasti sanki ama dikis igneme kiyamadim toplu igneyle yaptim benhayirlisiyla bi belli olsaydi su sonuclar yoksa oynatmaya az kaldi gercekten

Eklentiler

• 20220419_165947.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 36
İnşallah hepimiz pozitif haberleri veririz Allah bize nasib eder. Ben de her test yapan arkaşlarla birlikte heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…