MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Canım sen nasılsın umutlabak umutlabak

belirtin varmı kuzum peki?
Ya çok heyecanlııı😍
Canım ben aynıyım test gümüme de adet günüme de az kaldı değişiğim bilmiyorum yarın 7.günüm erken gebelik testi alıp baksam çıkar mı doğru sonuç bilmiyordum eşime söylemeden mi yapsam offf kafam çok karışık korkuyorum fazlasıyla

Canım ben aynıyım test gümüme de adet günüme de az kaldı değişiğim bilmiyorum yarın 7.günüm erken gebelik testi alıp baksam çıkar mı doğru sonuç bilmiyordum eşime söylemeden mi yapsam offf kafam çok karışık korkuyorum fazlasıyla
Ayyy canim bence girme o işlere,3 gündür sinir hastasi oldum vallahi test takip etmekten kan günune kadar huzurla bekle derim nacizane❤

Canım erken olabilir
Ne zaman transfer olmuştun
Birazcık daha bekle bence 🤲🏻
Adet yaklaştıkça ağrılar olursa da tedirgin olma
Çünkü hepsi normalmiş

Ayyy canim bence girme o işlere,3 gündür sinir hastasi oldum vallahi test takip etmekten kan günune kadar huzurla bekle derim nacizane❤
Evet Aslında sabırlıyımdır ama gün yaklaştıkça stres tavan yapıyor ben mesela gebelik testi nasıl yapılır bilmem o kadar negatiften sonra insan korkuyor bir yanım olacak diyor bir yamım tersi. Aman git al öğren olacak olan hazır değil mi zaten diyor içimdeki ses. Bakalım yarın ola hayrola 🙏🙏

Canım erken olabilir
Ne zaman transfer olmuştun
Birazcık daha bekle bence 🤲🏻
Adet yaklaştıkça ağrılar olursa da tedirgin olma
Çünkü hepsi normalmiş
13 Nisa’n canımı yarin 7.gün olacak . Açıkçası ağır bir adet belirtisi görürsem modum çok çok düşer o yüzden elimden geldiğince dikkat etmiyorum aramıyorum yani

Canım sen nasılsın umutlabak umutlabak

belirtin varmı kuzum peki?
Ya çok heyecanlııı😍
Kanama olmadı.karnım kasıklarım ağrıyo ama ilaçlardan o ağrılar.bazen mide bulantısı ama o da ilaçlardan. O kadar hormona bu kadar ağrı bulantı oluyor zaten.transfer yapmadan estrofemlere başlandı. O zamanlar daha halsizlik mide bulantısı oldu zaten. Adet döneminde olan göğüslerde hassasiyet durumu var.zaten bı kadar erken dönemde gebelik belirtileri olmaz.bence belirti aramayalım. Kısmetimizde varsa yarın pozitifi görürüz

13 Nisa’n canımı yarin 7.gün olacak . Açıkçası ağır bir adet belirtisi görürsem modum çok çok düşer o yüzden elimden geldiğince dikkat etmiyorum aramıyorum yani
Adet olcakmış gibi karın ağrısı oluyor ama kullangığımız estrofem ve progestondan dolayo ya da gebelikten dolayı inşallah öyledir adet olunmuyor

Adet olcakmış gibi karın ağrısı oluyor ama kullangığımız estrofem ve progestondan dolayo ya da gebelikten dolayı inşallah öyledir adet olunmuyor
Ya evet böyle tam Ağrı değil. De sızı gibi gelip bırakıyor . Dediğim gibi eşim sormasa üstünde durmuyorm bu forumu mutlaka okuyanlar çok olacaktır lütfen deli gibi belirti aramayın stres üstüne stres yaratmaktan başka bir şey değil sadece dikkat edin dua edin ilaçlarımızı saatimde alın bekleyin olur olmazı NASİP...

Ya evet böyle tam Ağrı değil. De sızı gibi gelip bırakıyor . Dediğim gibi eşim sormasa üstünde durmuyorm bu forumu mutlaka okuyanlar çok olacaktır lütfen deli gibi belirti aramayın stres üstüne stres yaratmaktan başka bir şey değil sadece dikkat edin dua edin ilaçlarımızı saatimde alın bekleyin olur olmazı NASİP..
Yarın hayırlısıyla kaç kişi kan testi verecek ? Müjdeli sonuçlar olsun inşallah 🙏🙏

Adet belirtileri zaten normalmiş canım olsa bile hiç can sıkmamak lazım
Kanama olmadı.karnım kasıklarım ağrıyo ama ilaçlardan o ağrılar.bazen mide bulantısı ama o da ilaçlardan. O kadar hormona bu kadar ağrı bulantı oluyor zaten.transfer yapmadan estrofemlere başlandı. O zamanlar daha halsizlik mide bulantısı oldu zaten. Adet döneminde olan göğüslerde hassasiyet durumu var.zaten bı kadar erken dönemde gebelik belirtileri olmaz.bence belirti aramayalım. Kısmetimizde varsa yarın pozitifi görürüz
Haklısın canım🌼
Evet bende buralarda hep öyle okudum🤗

X