belirtin varmı kuzum peki?Benim test günüm yarın. Hayırlısıyla kahvaltı yapıp 11 gibi giderim
Canım ben aynıyım test gümüme de adet günüme de az kaldı değişiğim bilmiyorum yarın 7.günüm erken gebelik testi alıp baksam çıkar mı doğru sonuç bilmiyordum eşime söylemeden mi yapsam offf kafam çok karışık korkuyorum fazlasıyla
Ayyy canim bence girme o işlere,3 gündür sinir hastasi oldum vallahi test takip etmekten kan günune kadar huzurla bekle derim nacizane❤Canım ben aynıyım test gümüme de adet günüme de az kaldı değişiğim bilmiyorum yarın 7.günüm erken gebelik testi alıp baksam çıkar mı doğru sonuç bilmiyordum eşime söylemeden mi yapsam offf kafam çok karışık korkuyorum fazlasıyla
Canım erken olabilirCanım ben aynıyım test gümüme de adet günüme de az kaldı değişiğim bilmiyorum yarın 7.günüm erken gebelik testi alıp baksam çıkar mı doğru sonuç bilmiyordum eşime söylemeden mi yapsam offf kafam çok karışık korkuyorum fazlasıyla
Evet Aslında sabırlıyımdır ama gün yaklaştıkça stres tavan yapıyor ben mesela gebelik testi nasıl yapılır bilmem o kadar negatiften sonra insan korkuyor bir yanım olacak diyor bir yamım tersi. Aman git al öğren olacak olan hazır değil mi zaten diyor içimdeki ses. Bakalım yarın ola hayrolaAyyy canim bence girme o işlere,3 gündür sinir hastasi oldum vallahi test takip etmekten kan günune kadar huzurla bekle derim nacizane❤
13 Nisa’n canımı yarin 7.gün olacak . Açıkçası ağır bir adet belirtisi görürsem modum çok çok düşer o yüzden elimden geldiğince dikkat etmiyorum aramıyorum yaniCanım erken olabilir
Ne zaman transfer olmuştun
Birazcık daha bekle bence
Adet yaklaştıkça ağrılar olursa da tedirgin olma
Çünkü hepsi normalmiş
Ewet hiç idrar testi yapmadım.Ayyyy benim deeeinsallah guzel haberler veririz burdan sen hic idrar testi yapmamistin dimi?
Kanama olmadı.karnım kasıklarım ağrıyo ama ilaçlardan o ağrılar.bazen mide bulantısı ama o da ilaçlardan. O kadar hormona bu kadar ağrı bulantı oluyor zaten.transfer yapmadan estrofemlere başlandı. O zamanlar daha halsizlik mide bulantısı oldu zaten. Adet döneminde olan göğüslerde hassasiyet durumu var.zaten bı kadar erken dönemde gebelik belirtileri olmaz.bence belirti aramayalım. Kısmetimizde varsa yarın pozitifi görürüz
Adet olcakmış gibi karın ağrısı oluyor ama kullangığımız estrofem ve progestondan dolayo ya da gebelikten dolayı inşallah öyledir adet olunmuyor13 Nisa’n canımı yarin 7.gün olacak . Açıkçası ağır bir adet belirtisi görürsem modum çok çok düşer o yüzden elimden geldiğince dikkat etmiyorum aramıyorum yani
Ya evet böyle tam Ağrı değil. De sızı gibi gelip bırakıyor . Dediğim gibi eşim sormasa üstünde durmuyorm bu forumu mutlaka okuyanlar çok olacaktır lütfen deli gibi belirti aramayın stres üstüne stres yaratmaktan başka bir şey değil sadece dikkat edin dua edin ilaçlarımızı saatimde alın bekleyin olur olmazı NASİP...Adet olcakmış gibi karın ağrısı oluyor ama kullangığımız estrofem ve progestondan dolayo ya da gebelikten dolayı inşallah öyledir adet olunmuyor
Yarın hayırlısıyla kaç kişi kan testi verecek ? Müjdeli sonuçlar olsun inşallahYa evet böyle tam Ağrı değil. De sızı gibi gelip bırakıyor . Dediğim gibi eşim sormasa üstünde durmuyorm bu forumu mutlaka okuyanlar çok olacaktır lütfen deli gibi belirti aramayın stres üstüne stres yaratmaktan başka bir şey değil sadece dikkat edin dua edin ilaçlarımızı saatimde alın bekleyin olur olmazı NASİP..
BenYarın hayırlısıyla kaç kişi kan testi verecek ? Müjdeli sonuçlar olsun inşallah
Serminka var, başka kimler?
Kızlar ebru şallının ki tuttu mu bileniniZ var mı?dün ya da bugün belli olacaktı onun ki? Ve de hangi hastanede yaptırdı ki?Serminka var, başka kimler?
Adet belirtileri zaten normalmiş canım olsa bile hiç can sıkmamak lazım13 Nisa’n canımı yarin 7.gün olacak . Açıkçası ağır bir adet belirtisi görürsem modum çok çok düşer o yüzden elimden geldiğince dikkat etmiyorum aramıyorum yani
Haklısın canımKanama olmadı.karnım kasıklarım ağrıyo ama ilaçlardan o ağrılar.bazen mide bulantısı ama o da ilaçlardan. O kadar hormona bu kadar ağrı bulantı oluyor zaten.transfer yapmadan estrofemlere başlandı. O zamanlar daha halsizlik mide bulantısı oldu zaten. Adet döneminde olan göğüslerde hassasiyet durumu var.zaten bı kadar erken dönemde gebelik belirtileri olmaz.bence belirti aramayalım. Kısmetimizde varsa yarın pozitifi görürüz
Evet bende buralarda hep öyle okudumAdet olcakmış gibi karın ağrısı oluyor ama kullangığımız estrofem ve progestondan dolayo ya da gebelikten dolayı inşallah öyledir adet olunmuyor
45 miymis basak dizer? Ben 30 larin da saniyordum.Biraz daha magazin başak dizer de 45 yaşında onun ki tüp bebelk mi?
Ama adet zamanı yaklaşan kadının belirtisi olur canım değil miAdet belirtileri zaten normalmiş canım olsa bile hiç can sıkmamak lazım
Haklısın canım
Evet bende buralarda hep öyle okudum
45 yaş doğal gebe çok düşük ihtimal canımBiraz daha magazin başak dizer de 45 yaşında onun ki tüp bebelk mi?