MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Anladim canim, sen hemen bozma moralini degerin tam sinirda yukselme ihtimali var, zekeriya duasi oku bol bol beklemekten baska birsey gelmio hicbirimizin elinden, Rabbim ol derse olur insaalah umit kaybetmek yok❤
inşallah inşallah o kadar istiyorum ki rabbiö biliyor hepimizin gönlündeki gerçek olsun inşallah

Canım benim
Yanyana olsak sıkıca bir sarılmak isterdim sana
Burada bizler , birbirmizi okadar iyi anlıyoruzki, duygularımızı, hislerimizi, acılarımızı, mutluluklarımızı
Arkadaşlarımızın dediği gibi kafanı boşalt , gez toz birazcık kendine vakit ayır
Sonrasında bak ne güzel eşin de sana destek yeniden başlarsınız canım
Her zaman yanındayız yaz bize unutma bizi oldumu
Ben maalesef dayanamadm ve kan verdim 7. Günde 5. Gün embriyosu 7.60 çıktı çok ama çok üzüldüm çok arada bi değer geçen transferimde de 5 çıkmıştı yine kimyasal olacak sanırım
Canım doktorlar 10.gün kan değerini baz alıyorlar
Ondan önceki artış miktarı bile doğruyu göstermiyormuş
Canını sıkma bence bekle 9-10 günlere kadar

Öyle iyi bilirim ki o ruh halini.. kimse anlamaz anlatsanda takma derler yine denersin derler ama o an bunlarin hic birini duymazsin.. rabbim insallah en hayirli zamanda saglikli evlat ile kucağını doldurur canim benim. Herkesin sinavi baska bizlerinki de bu iste bol dua cok sabir sonrasi insallah güzel haber..❤ biraz kafani dinle gez dolaş esinle vakit gecir bu konudan çıkmayı düşünmemeyi dene sonrasinda hersey cok güzel olacak ve bizler o güzel haberi bekliyor olacağız

Kizlar bu durdukca daha belirgin oldu ,durdukca koyulasmasi bi anlam ifade etmiyor heralde dimi sabah telefon kamerasi ile belli olmuyordu

Eklentiler

• 20220419_152827.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar merhaba,yarin dondurulmus ilk transferim olacak benim 21 tane var,ve bir tane transfer edilecek,geri kalanlari dondurmak icin embriyo başina mi dondurma ucreti aliniyor,eger oleyse yanmisim benn
Benimki her tüp içindi
her tüpe iki adet konuldu
sana tekli transfer olacaksa tek tek koyarlar sanırım bilemedim valla

10. Gün canim yarin kan vericem, dun baya belirgindi bugun hayalet cizgiydi saatler sonra belirginlesti ,yarina kadar kafayi yemezsem ogrenicem hayirlisiyla
Yarın benim de kan verme günüm. Cesaret edip evde yapamadım testi.inşallah pozitif sonuçlarımızı alırız. Deren arkadaşımızı da tebrik ediyorum.sağlıklı miadında hayırlı bir bebeği olur inşsllah. Darısı bizlerin başına.yarın bizlerden başka gerek idrarla gerek kanla test yapacak olan var mı?

Arkadaşlar peki 2. Defa transfer olan arkadaşlar ilk tranfer ücretiyle aynı mı ödediniz yoksa 2. Tranfer daha mı ucuz oluyor bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…