Desteğiniz için herkese teşekkür ederim.
Bütün gün sonucu öğrenmek için ekrana bakmaktan başım ağrımıştı üstüne negatifi görünce migrenim tuttu.ilaç alıp uzandım eymen bebeğe yapılanları duydum sinirlerim daha çok bozuldu. İşkence görmüş anası tarafından erkenlere satılan bir bebek. Kanım çekildi sinirlerim boşaldı. Detay verip sizide üzmek istemiyorum. Biz bir bebek kokusuna çocuk sesine hasretken Allah’ım böylelerine ana olmayı nasip etmesin.
Her doğum günümde anne olmayı diliyorum. Her anneler gününde içim acıyor herkesin anneler gününü kutluyorum. eşimin teselli çiçeğini alıyorum ve Herkesin Bana akıl vermesini dinliyorum.yine bir doğumgünü yine bir anneler gününe gireceğim. embriyo dondurulduktan sonra sadece transfer için 1 yıl bekledim.şimdi romatoloji dr. 6 aylık ilaç verip diğer gebeliğe hazırlatacak yine1 Yılsız transferim olmayacak.
Ne yapalım yüzde ısrar etme 90 da olur. İnsan dediğin noksanda olurmuş. Allah’a kaderime teslimim.Dün’E kadar hiç ağlamamıştım.%50 bir ihtimalim olduğunu biliyordum.Sonucu gördüğümde Ağlamamak için kendimi sıkıyordum. Eşimin pes etmek yok yine deneyeceğiz demesiyle bıraktım kendimi. Ama yine allahtan hayırlısını diliyorum. Sabredicez. Sabrımız bir gün mükafatlandıralacaktır.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin.inşallah en kısa zaman sizlerin güzel haberlerinizi alırız.testi pozitif çıkan arkadaşlarımızında sağsalim bebişleri mi kucaklarını almayı diliyorum.
@Sabir_59 M _Mayra_ @Adige- umutlabak S serminka @lilaaaa just_smile Deerreenn