MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Selam canım geçmiş olsun. Ben bol lifli gıdalar tükettim. Hergün 1 tane elma, armut, mutlaka bol yeşillikle zeytinyağlı salata. Zeytinyağlı yemek. Çorba. Yoğurtlu yulaf. Kahvaltıda 2 tane kuru kayısı. Yedim. Hamur işinden uzak durdum.Özellikle ev yoğurdu yedim çok şükür hiç kabız olmadım. Hiç zorlanmadım. 😊

Embriyolar cook hassas olurlarmış koku ve kimyasallara karşı şurup falan alacak olursan doktoruna danış bence😊 inşallah şifa bulursun
Canım çok sağol 🙏 şurup içmedim elimde yoktu ama bu dediklerimi dikkate alacağım mutlaka. Sabah affedesiniz ama zorlandım diyebilirim çok korktum embriyo zarar görür mü diye ama diğer arkadaşlar olmaz dediler sağolsunlar ama yine de tedirginim açıkçası . :KK43: yulaf hurma çerez yedim kaç gündür özellikle tükettim ama ona rağmen oldu ya

Bu yemek veya yememek ilgili olarak değil kabızlık ve ıkınma hareketi ile embriyolar düşer korkusuyla yediklerime özen gösterdim.
Offf korktum şimdi ıkınma oldu sabah imşallah kötü bir şey olmamıştır çok yazı okudm zarar değil diye ama bilemedim şimdi 🙁 kızlar hamur vs tüketmedim ona rağmen oldu çok şaşırdım

Slm canım, ben de çok sıkıntı yaşadım hala daha yaşıyorum, gün de 3-3.5 litre su içiyorum,40dk yürüyorum sebze meyve lifli gıdalar ağırlıklı besleniyorum ama çok fayda etmedi bu süreçte. Progestoron hormonu arttıkça kabızlık artıyor. Duphalac kullanıyorum artık yemekten önce, doktorum verdi zaten gebelik boyunca da kullanılabiliyor. Doktoruna sorup başlayabilirsin belki.
Slm canım, ben de çok sıkıntı yaşadım hala daha yaşıyorum, gün de 3-3.5 litre su içiyorum,40dk yürüyorum sebze meyve lifli gıdalar ağırlıklı besleniyorum ama çok fayda etmedi bu süreçte. Progestoron hormonu arttıkça kabızlık artıyor. Duphalac kullanıyorum artık yemekten önce, doktorum verdi zaten gebelik boyunca da kullanılabiliyor. Doktoruna sorup başlayabilirsin belki.
Evet çok arkadaş önerdirdi onu sağolsnlar ya dikkat etmeme rağmem böyle oldu zorlandım ıkınma da oldu öyle kendime geldim zarar mı bu embriyoya 😔 imşallah değildir 🙏🙏

Offf korktum şimdi ıkınma oldu sabah imşallah kötü bir şey olmamıştır çok yazı okudm zarar değil diye ama bilemedim şimdi 🙁 kızlar hamur vs tüketmedim ona rağmen oldu çok şaşırdım

Gönlünü ferah tut canım o kadarcık birsey olmaz. İster istemez ıkınmak gerekiyor😃 çok ağır şekilde değilse sıkıntı olmaz hem senin kaç gün oldu 😊

Progestoron hormonun kabızlık yaptığını ilk kez duydum. Demek ki o yüzden bol yeşillik lifli gıdalar diyorlar. Ben günde 4 fitil ve 16 gün boyunca göbekten progesteron iğne attım çok şükür kabızlık olmadı.

Ayyyy kızlae testim Hala çıkmadı sabah devlet hastanesinde poliklinikten giriş yapıp kan verdim. Akşam 6 oldu çıkmadı hala. Şimdi özelin acilden giriş yaptım yine kan verdim. E nabıza bakmaktan başıma ağrı girdi.

Kızlar duş olayını merak ediyorum bende
Sanırım transfere gelmeden bir gün önce duş alın gelin demişlerdi benim arkadaşıma
Acaba sonrasında nasıl oluyor
Transferden sonra kaçıncı gün duş almak lazım
Bide şampuan falan sıkıntı oluyormu acaba
Sonuçta kaçarsa içeriye🙈
Sonuçta yapmak zorundayız ama beyaz sabunlamı yıkamak gerek😃

Sanırım transfere gelmeden bir gün önce duş alın gelin demişlerdi benim arkadaşıma
Sonuçta kaçarsa içeriye🙈
Bana hic sampuan dus jeli duş falan demediler, sadece gelirken krem deodorant parfum kolonya surmeyin dediler, 3. Gun sonrada dus alavilirsin demislerdi

Ayyyy kızlae testim Hala çıkmadı sabah devlet hastanesinde poliklinikten giriş yapıp kan verdim. Akşam 6 oldu çıkmadı hala. Şimdi özelin acilden giriş yaptım yine kan verdim. E nabıza bakmaktan başıma ağrı girdi.
canımm ya bazı devlet hastaneleri ne yazıkki e nabıza geç düşürüyor
Merak ettik bizde
Güzel sonuçlar olsun canım🤗

Öyle ya bende de kasık ağrısı gitti mide bulantısı geldi. Yarın gideceğim inşallah. Bugün test verdim 3 binlerde çıktı. Birde enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıcam
Keşke bemimde mide bulantısı olsa 😇 iştahım açık, kilo almak için erken🤦🏻‍♀️ Oğlumda 9 ay mide bulantısı çektim, hiçbişey yeyemedim. 8 kg verdim toplamda. Oğlum 4 kg doğmuştu 😁

Canım benim
Seni okadar iyi anlıyorumki
Benim eşimde hassas biri
Ve bu süreçte benden daha çok bana dikkat ediyor
Yumurta toplama sürecinde bile her dediğimin altında bişey arardı
Artık bu süreçte idare edicez karşılıklı birbirimizi
Belkide belirti aramalarımız bu yüzden oluyor
Onlar da beklentiye girdikleri için
Normal yolla denerken ben çok yaşadım senin bu yaşadıklarını , seni çok iyi anlıyorum, yanındayım🤲🏻🤗

Evet canım
Belirtiler 6.ve 7.günden sonra başlıyormuş

Canım değerin 7.gün için çok iyi, sağlıkla devamı gelsin inşallah🤲🏻
Göğüs hassasiyeti falan da olmadımı canım?
Benim de arkadaşlarım transfer oldu merkezden sürekli yazışıyoruz göğüs ağrıları yok diye üzülüyorlar , bende haftaya olacağım kısmetse şimdiden kafama takıyorum
Hiçbir belirtin olmadımı?
2 gün sonra kan verince bizlere de haber ver canım oldumu🤗

Yaa işte sen bizim umudumuzsun betülcüm🤗
Göğüsler, kasık nasıldı canım
Hassasiyet yokmuydu hiç
Kanaman da yerleşme kanaması canım
O da geçecek inşallah🤲🏻
Kasık ağrım olmadı göğüs hassasiyetide kan testinden sonra olmaya başladı
Şimdilik kanamam yok ama çarşambaya kadar yatacakmışım kalkmadan çarşamba bakacaklar

Sonuçta kaçarsa içeriye🙈
Ben transferden 2 gün sonra ılık, ayakta cok oyalanmadan duş aldim çıktım, doktor herhangi bir kisitlama soylemedi sampuan konusunda bana ama ben ne olur ne olmaz diye kimyasal içerikli seyleri minimumda tutuyorum ❤

Test sonucun negatif çıktı ama adet günümden bel gün geçmesine rağmen adet olmadım negatif olduktan kaç gün sonra adet olunuyor

Adet olsanda test gunu gelmen gerekıyor kan ıcın demıslerdı bana adet mı yoksa baska bsey mı bakarız demıslerdı

Kasık ağrım olmadı göğüs hassasiyetide kan testinden sonra olmaya başladı
Şimdilik kanamam yok ama çarşambaya kadar yatacakmışım kalkmadan çarşamba bakacaklar
Dikkat et kendine canım
Yerleşiyor güzel güzel🤗
Ben transferden 2 gün sonra ılık, ayakta cok oyalanmadan duş aldim çıktım, doktor herhangi bir kisitlama soylemedi sampuan konusunda bana ama ben ne olur ne olmaz diye kimyasal içerikli seyleri minimumda tutuyorum ❤
Eğer zaten sıkıntı olsa söylerlerdi haklısın canım🤗
Kimyasalı minimuma indirmek gerekli haklısın heleki pozitifi aldıktan sonra🤲🏻

X