MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Insallah dediginiz gibidir, silikte olsa çıksaydi biraz umutlanırdim, simdi gidene kadar idrar testi yapmaya cesaret edemiycem sanirimRabbim hepimize mujdeli haberler nasip etsin

Herseyden önemlisi psikoloji biraz kendini toparla kafani toparla bu konuyu bi süre unutun üzerine konusmayin ne zaman ki bedenen ve psikolojik iyi olursan tabi maddi olarakta o zaman allahin izniyle sil bastan dersin canim
Ilk negatifi aldigimda bende herseyden kendimi soyutlamistim ama rabbim geciktiriyosa cok daha güzelini nasip edeceği içindir❤❤

Bi umut mu yoksa işkenceyi mi uzatiyorum bilmiyorum tekrar test yapmaya cesaret edemiycem ben de sanırim kan verene kadar, Allah insallah size de hayırlı haberler nasip eder bana da umut olursunuz

Ay inşallah öyledir güzel haber alırız 25 test günüm .

Danıştım bol su iç protein ağırlıklı beslen dediler

Süreç uzadıkça ve negatifi gördükçe insan psikolojik olarak sanki hiç çocuğu olmayacakmış gibi düşünüyor . Ama zaman her şeyin ilacı derler ya biraz zamanla toparlanıp yoluma bakarım. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Hayirlisi olsun cnm,zamani degilmis demekki,bir şekilde hayat devam ediyor,allahim gerceklesmeyecek duayi ettirmezmisen dogru zamani sen bilirsin..

Selam Kızlar,
Bende 6 Nisan da transfer olmuştum bugün test günümdü olumsuz oldu. İstanbulda önerebileceğiniz doktor var mıdır?
Ben engin orala gidiyorum,ozel muayene,islemlerin hepsi bahçecide oluyor,cevremdeki 3 kisi şu an hamileler,ben de kalirsam tavsiye ederim

Sizi çok iyi anlıyorum inanın ki.. ben 37 yaşındayım 9 yıllık evliyim ve son 2 yıldır çocuk istiyorduk ve 1 yıldır da tüp bebekle uğraşıyoruz.. ilk başladığımda burda 4.deneme 5. Deneme diye yazanları okudukça Allah ım nasıl dayanmışlar o kadar diyordum..2021 ağustostan bu zamana 4.deneme bizim de.. 4.de çok şükür pozitifi gördük , her deneme sonunda dedim ki artık bu son, özellikle ocakta negatifi gördükten sonra hazirana kadar başlamayı düşünmüyordum bile ama doktorum ikna etti bizi sağolsun. her başlayış bir umut, sanki ilk kez deniyormuş gibi.. ben bu yolda emek veren dua eden herkesin bu mutluluğu tadacağına yürekten inanıyorum, sizin de en hayırlı zamanda güzel haberler paylaşacağınıza inanıyorum
Dualarım sizinle

Selam Kızlar,
Bende 6 Nisan da transfer olmuştum bugün test günümdü olumsuz oldu. İstanbulda önerebileceğiniz doktor var mıdır?
Ben Anadolu Sağlık Merkezinde Ebru Öztürk le tedavi gördük, çok şükür pozitif. İlk iki denememiz Okan üni. Eray Çalışkan la oldu. Ama tavsiye etmiyorum, boşuna gitmeyin, daha önce de yazmıştım Ebru hocayla başladıktan sonra ne kadar ihmal edildiğimizi gördük resmen.

Evet , Atasehir Memorial da devam ediyordum 2 defa basarız olduk farklı bir doktor ile devam etmek istiyoruz.
Allah size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok zor bir süreç bunu ancak yaşayan bilir. Benim size tavsiyem Acıbadem Altunizade Tayfun Bağış ile bir görüşmeniz olur. Önce Allah’ın sonra onun sayesinde ikinci kez hamileyim. Oğlum var 9 yaşında, Tayfun Hocada ilk denememizde oldu çok şükür. Şimdi kardeş istedik yaşımda geçiyor ama denemek istedim %30 şansımız var dedi Tayfun Hoca ve çok şükür tuttu, 5. Gün embriyosuydu, taze transfer. Rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin, kolaylaştırsın.

Hayırlı olsun tebrik ederim belirtilerinizi çok merak ediyorum ben de 5.gün taze transfer oldum Şuan beklemedeyim. Kaçıncı günde test yaptınız me zaman başladı belirtiler çok sordum kusura bakmayın

Sabrınızın ve emeğinizin karşılığını geç de olsa almanıza çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız Benim donmuş embriyo kalmadı . 44 yumurtam çıkmıştı . 6 tane 6. Güne gitti ve hepsi de 1. Kaliteydi . Ama olmayınca olmuyor . Şimdi sıfırdan işlemlere başlamak da çok zor geliyor . Çalışınca işten izin alması , aynı zamanda her şeye yetişme telaşı çok zorluyor . Bizim erkek kaynaklıydı . Eşimin tedavileri için bazı yollara bakcaz. Bir süre de öyle yapalım dedik . Hayırlısı artık . Karışık duygular içindeyim ama sizin gibi pozitif ve emeklerinin karşılığını alanları görünce de umudum yeşeriyor

Hayırlı olsun tebrik ederim belirtilerinizi çok merak ediyorum ben de 5.gün taze transfer oldum Şuan beklemedeyim. Kaçıncı günde test yaptınız me zaman başladı belirtiler çok sordum kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim, darısı size inşallah. Ben 17 martta transfer oldum, test günüm 28 marttı, zor olsada sabrettim erken yaptırmadım. Çok umudum yoktu açıkçası tipik adet belirtileri vardı. Kasık ağrısı, göğüslerde hassasiyet, ara ara kasıklarda bıçak batması gibi acı. Sizin kaçıncı gününüz? Rabbim size de pozitif görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…