- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
Insallah dediginiz gibidir, silikte olsa çıksaydi biraz umutlanırdim, simdi gidene kadar idrar testi yapmaya cesaret edemiycem sanirimCanım çok üzüldümne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabrını versin inşallah
Çok zor bu yol, bu yoldan geçmeyen bizi anlayamaz
Hayatta hep “önce ben” demeyi bilmemiz gerekiyor
Ailemiz bile olsa , arkadaşlarımız bile olsa kimin ne dediği umrumuzda bile olmamalı
Bazen başarabiliyoruz bazen başaramıyoruz bunu
Bol bol dua et
Rabbimin elbet vardır bi bildiği
Sen elinden geleni yaptın , bir de böyle düşün olurmu
Her zaman yaz bize , burada kendi yakınlarımızın gösteremediği sıcaklığı buluyoruz çoğu zaman
Dualarımda olacaksın canım
Kesinlikle haklısın canım
İnsanlar bilmedikleri halde yorum yapmayı,teselli etmeyi, bilmiş bilmiş konuşmayı çok seviyor
Onlardan kendimizi uzak tutmamız lazım becerebildiğimiz kadarıyla
Eşimiz biz bilsek yeterli, diğer türlüsü yük bize
Evet canım , haftaya kontrolüm var
Canım transferden sonra kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve ağrıların iyiye işaret olduğunu söylüyor hep tüp bebek merkezleri
Muhtemelen bu günler arasında tutunmaya başlıyordur
Gerçi çok bilmiyorum ama kaçıncı gün başlıyor belirtiler
Canım 3.gün embriyosu için 6.gün çok erken
Bir ara burada konulardan birinde görmüştüm
Embriyoya göre tutunma günlerini gösteriyordu
Bulursam atayım buraya da fikir olur bize de
Sen kendini üzme
Çünkü 3.gün embriyosu için 6.gün idrarda gebelik testi çok erken bence
Herseyden önemlisi psikoloji biraz kendini toparla kafani toparla bu konuyu bi süre unutun üzerine konusmayin ne zaman ki bedenen ve psikolojik iyi olursan tabi maddi olarakta o zaman allahin izniyle sil bastan dersin canimTeşekkür ederim. Psikolojik destek almayı ve hayatımda mutsuz olduğum şeyleri değiştirmeyi, bir süre kendime zaman ayırmayı planlıyorum. Çevreye kulaklarımı tıkamayı ve kafama bir şey takmamayı başarabilirsem ne mutlu bana . Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu süreçte bana arkadaş oldunuz yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkür ederim
Bi umut mu yoksa işkenceyi mi uzatiyorum bilmiyorum tekrar test yapmaya cesaret edemiycem ben de sanırim kan verene kadar, Allah insallah size de hayırlı haberler nasip eder bana da umut olursunuzMerhaba hayırlı olsun. Benim kasıklarımda ağrı oldu ama uyutmayacak bir ağrı değildi kendimi sıcak tuttum belimi kalın bir şalla sardım çift çorap giydim. İlaçlarda yapAbilir diyorlar. Yinede doktoruna veya hemşiresine danış istersen.
Merhaba hayırlı olsun inşallah bu denemenizde bebeğinize kavuşursunuz. okuduğum bir makalede 5. Gün embriyolarının testlerde daha hızlı göründüğü yazıyordu. Sizin 3. Günmüş umudunuzu kaybetmeyin. İdrar testleri erken testte olsa yanıltıcı olabiliyor. Benim idrar testimde negatif çıktı bir daha tekrarlamak istemedim pzts kan vereceğim.
Ay inşallah öyledir güzel haber alırız 25 test günüm .Canım çok üzüldümne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabrını versin inşallah
Çok zor bu yol, bu yoldan geçmeyen bizi anlayamaz
Hayatta hep “önce ben” demeyi bilmemiz gerekiyor
Ailemiz bile olsa , arkadaşlarımız bile olsa kimin ne dediği umrumuzda bile olmamalı
Bazen başarabiliyoruz bazen başaramıyoruz bunu
Bol bol dua et
Rabbimin elbet vardır bi bildiği
Sen elinden geleni yaptın , bir de böyle düşün olurmu
Her zaman yaz bize , burada kendi yakınlarımızın gösteremediği sıcaklığı buluyoruz çoğu zaman
Dualarımda olacaksın canım
Kesinlikle haklısın canım
İnsanlar bilmedikleri halde yorum yapmayı,teselli etmeyi, bilmiş bilmiş konuşmayı çok seviyor
Onlardan kendimizi uzak tutmamız lazım becerebildiğimiz kadarıyla
Eşimiz biz bilsek yeterli, diğer türlüsü yük bize
Evet canım , haftaya kontrolüm var
Canım transferden sonra kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve ağrıların iyiye işaret olduğunu söylüyor hep tüp bebek merkezleri
Muhtemelen bu günler arasında tutunmaya başlıyordur
Gerçi çok bilmiyorum ama kaçıncı gün başlıyor belirtiler
Canım 3.gün embriyosu için 6.gün çok erken
Bir ara burada konulardan birinde görmüştüm
Embriyoya göre tutunma günlerini gösteriyordu
Bulursam atayım buraya da fikir olur bize de
Sen kendini üzme
Çünkü 3.gün embriyosu için 6.gün idrarda gebelik testi çok erken bence
Danıştım bol su iç protein ağırlıklı beslen dedilerMerhaba hayırlı olsun. Benim kasıklarımda ağrı oldu ama uyutmayacak bir ağrı değildi kendimi sıcak tuttum belimi kalın bir şalla sardım çift çorap giydim. İlaçlarda yapAbilir diyorlar. Yinede doktoruna veya hemşiresine danış istersen.
Merhaba hayırlı olsun inşallah bu denemenizde bebeğinize kavuşursunuz. okuduğum bir makalede 5. Gün embriyolarının testlerde daha hızlı göründüğü yazıyordu. Sizin 3. Günmüş umudunuzu kaybetmeyin. İdrar testleri erken testte olsa yanıltıcı olabiliyor. Benim idrar testimde negatif çıktı bir daha tekrarlamak istemedim pzts kan vereceğim.
Ağrıların devamlımı canım?Danıştım bol su iç protein ağırlıklı beslen dediler
Süreç uzadıkça ve negatifi gördükçe insan psikolojik olarak sanki hiç çocuğu olmayacakmış gibi düşünüyor . Ama zaman her şeyin ilacı derler ya biraz zamanla toparlanıp yoluma bakarım. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinHerseyden önemlisi psikoloji biraz kendini toparla kafani toparla bu konuyu bi süre unutun üzerine konusmayin ne zaman ki bedenen ve psikolojik iyi olursan tabi maddi olarakta o zaman allahin izniyle sil bastan dersin canim
Ilk negatifi aldigimda bende herseyden kendimi soyutlamistim ama rabbim geciktiriyosa cok daha güzelini nasip edeceği içindir❤❤
Bu sefer çok üzüldüm . İlk negatifte bu kadar üzülmemiştim . Ama ne yapalım elimizden geleni yaptık dediğin gibi . İnşallah bir gün anne olma yolunda pozitif sonuçlar alırsak birbirimize yazalım
Gozunuz aydin,kat kat artar insallah,sağlikla devam etsin,Sonucum çıktı kizlar 894.2 ❤❤❤
Hayirlisi olsun cnm,zamani degilmis demekki,bir şekilde hayat devam ediyor,allahim gerceklesmeyecek duayi ettirmezmisSüreç uzadıkça ve negatifi gördükçe insan psikolojik olarak sanki hiç çocuğu olmayacakmış gibi düşünüyor . Ama zaman her şeyin ilacı derler ya biraz zamanla toparlanıp yoluma bakarım. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Yok ara ara oluyor.Ağrıların devamlımı canım?
Gözünüz aydinSonucum çıktı kizlar 894.2 ❤❤❤
Ben engin orala gidiyorum,ozel muayene,islemlerin hepsi bahçecide oluyor,cevremdeki 3 kisi şu an hamileler,ben de kalirsam tavsiye ederimSelam Kızlar,
Bende 6 Nisan da transfer olmuştum bugün test günümdü olumsuz oldu. İstanbulda önerebileceğiniz doktor var mıdır?
Amiinn insallahh isteyen herkese nasip olsun❤❤❤Gözünüz aydinRabbim buradaki herkese nasip etsin insallah sağlikla kucağiniza da alirsiniz
Sizi çok iyi anlıyorum inanın ki.. ben 37 yaşındayım 9 yıllık evliyim ve son 2 yıldır çocuk istiyorduk ve 1 yıldır da tüp bebekle uğraşıyoruz.. ilk başladığımda burda 4.deneme 5. Deneme diye yazanları okudukça Allah ım nasıl dayanmışlar o kadar diyordum..2021 ağustostan bu zamana 4.deneme bizim de.. 4.de çok şükür pozitifi gördük , her deneme sonunda dedim ki artık bu son, özellikle ocakta negatifi gördükten sonra hazirana kadar başlamayı düşünmüyordum bile ama doktorum ikna etti bizi sağolsun. her başlayış bir umut, sanki ilk kez deniyormuş gibi.. ben bu yolda emek veren dua eden herkesin bu mutluluğu tadacağına yürekten inanıyorum, sizin de en hayırlı zamanda güzel haberler paylaşacağınıza inanıyorumSüreç uzadıkça ve negatifi gördükçe insan psikolojik olarak sanki hiç çocuğu olmayacakmış gibi düşünüyor . Ama zaman her şeyin ilacı derler ya biraz zamanla toparlanıp yoluma bakarım. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Ben Anadolu Sağlık Merkezinde Ebru Öztürk le tedavi gördük, çok şükür pozitif. İlk iki denememiz Okan üni. Eray Çalışkan la oldu. Ama tavsiye etmiyorum, boşuna gitmeyin, daha önce de yazmıştım Ebru hocayla başladıktan sonra ne kadar ihmal edildiğimizi gördük resmen.Selam Kızlar,
Bende 6 Nisan da transfer olmuştum bugün test günümdü olumsuz oldu. İstanbulda önerebileceğiniz doktor var mıdır?
Allah size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok zor bir süreç bunu ancak yaşayan bilir. Benim size tavsiyem Acıbadem Altunizade Tayfun Bağış ile bir görüşmeniz olur. Önce Allah’ın sonra onun sayesinde ikinci kez hamileyim. Oğlum var 9 yaşında, Tayfun Hocada ilk denememizde oldu çok şükür. Şimdi kardeş istedik yaşımda geçiyor ama denemek istedim %30 şansımız var dedi Tayfun Hoca ve çok şükür tuttu, 5. Gün embriyosuydu, taze transfer. Rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin, kolaylaştırsın.Evet , Atasehir Memorial da devam ediyordum 2 defa basarız olduk farklı bir doktor ile devam etmek istiyoruz.
Hayırlı olsun tebrik ederimAllah size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok zor bir süreç bunu ancak yaşayan bilir. Benim size tavsiyem Acıbadem Altunizade Tayfun Bağış ile bir görüşmeniz olur. Önce Allah’ın sonra onun sayesinde ikinci kez hamileyim. Oğlum var 9 yaşında, Tayfun Hocada ilk denememizde oldu çok şükür. Şimdi kardeş istedik yaşımda geçiyor ama denemek istedim %30 şansımız var dedi Tayfun Hoca ve çok şükür tuttu, 5. Gün embriyosuydu, taze transfer. Rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin, kolaylaştırsın.
Sabrınızın ve emeğinizin karşılığını geç de olsa almanıza çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınızSizi çok iyi anlıyorum inanın ki.. ben 37 yaşındayım 9 yıllık evliyim ve son 2 yıldır çocuk istiyorduk ve 1 yıldır da tüp bebekle uğraşıyoruz.. ilk başladığımda burda 4.deneme 5. Deneme diye yazanları okudukça Allah ım nasıl dayanmışlar o kadar diyordum..2021 ağustostan bu zamana 4.deneme bizim de.. 4.de çok şükür pozitifi gördük , her deneme sonunda dedim ki artık bu son, özellikle ocakta negatifi gördükten sonra hazirana kadar başlamayı düşünmüyordum bile ama doktorum ikna etti bizi sağolsun. her başlayış bir umut, sanki ilk kez deniyormuş gibi.. ben bu yolda emek veren dua eden herkesin bu mutluluğu tadacağına yürekten inanıyorum, sizin de en hayırlı zamanda güzel haberler paylaşacağınıza inanıyorum
Dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim, darısı size inşallah. Ben 17 martta transfer oldum, test günüm 28 marttı, zor olsada sabrettim erken yaptırmadım. Çok umudum yoktu açıkçası tipik adet belirtileri vardı. Kasık ağrısı, göğüslerde hassasiyet, ara ara kasıklarda bıçak batması gibi acı. Sizin kaçıncı gününüz? Rabbim size de pozitif görmeyi nasip etsinHayırlı olsun tebrik ederimbelirtilerinizi çok merak ediyorum ben de 5.gün taze transfer oldum Şuan beklemedeyim. Kaçıncı günde test yaptınız me zaman başladı belirtiler çok sordum kusura bakmayın