MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Dünden beri girmemiştim sayfaya. İnanın olumsuz sonuçlara kendimin gibi üzüldüm, gözümden yaş geldi… allahım sonunu güzel yazsın, tez vakitte olumlu haberlere kavuşalım .
Pozitif haber alan arkadaşlarım bizler için de dua edin😊 inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏

Yani kendi kendime dedim bu sefer çok üzülmeyecem diye. Ama yinede dün zaman zaman ağladım istemeden gözümden yaşlar geliyordu bugün böyle hala boşluktayım ama daha iyiyim zamanla geçecek inan. Sana ne iyi geliyorsa onu yap kimi istiyorsan onun yanına git dışarı çık biraz hava al. İnşallah çok güzel şeyler olacak bizde anne olacaz bi gün.. bide çok üzüldüm ama rahatladımda çünkü denedik yaa sonucu merak ediyorduk gördük bunu yapmadık demicez
Bu sefer çok üzüldüm . İlk negatifte bu kadar üzülmemiştim . Ama ne yapalım elimizden geleni yaptık dediğin gibi . İnşallah bir gün anne olma yolunda pozitif sonuçlar alırsak birbirimize yazalım ❤️

Allah razı olsun canım. Ne zaman canın sıkılsa kafana birsey takılsa yaz. Burda hep beraber arkadaş olduk beraber bir yola çıktık Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı.
Teşekkür ederim allah gönlüne göre versin inşallah ❤️

Merhaba babada Perşembe günü 5. Gün embriyosu transfer edildi kasıklarım ağrıyor dün gece hiç uyuyamadım bıçak saplanır gibi ağrım vardi normalmi

Bu sefer çok üzüldüm . İlk negatifte bu kadar üzülmemiştim . Ama ne yapalım elimizden geleni yaptık dediğin gibi . İnşallah bir gün anne olma yolunda pozitif sonuçlar alırsak birbirimize yazalım ❤️
İnşallah bebeğim tabiki yazarım🥰

Selam Kızlar,
Bende 6 Nisan da transfer olmuştum bugün test günümdü olumsuz oldu. İstanbulda önerebileceğiniz doktor var mıdır?

Merhaba kizlar, 3.Gun taze embriyo transferi oldum, 6. Gün erken gebelik testi yaptim negatif cikti, cok umudum kırildi, gebelik olsa haualet de olsa bir çizgi cikardi diye düsünuyorum benim gibi olup sonradan olumlu sonuç alan var mi acaba? Allah isteyen herkesin kucagini doldursun inşallah🤲 çok zor bir süreç benimde 2. Denemem

Senin için dua edeceğim inşallah güzel çıkar sonuçların ❤️ Çok teşekkür ederim
Selam Kızlar,
Bende 6 Nisan da transfer olmuştum bugün test günümdü olumsuz oldu. İstanbulda önerebileceğiniz doktor var mıdır?
Geçmiş olsun tez zamanda müjdeyi alırsınız inşallah🙏🙏 ben Brüksel tüp bebek merkezi Yücel Karaman’da tedavi gördüm daha sonuç almadım ama genel olarak çok memnunum seçenek olsun sana

Olmadı arkadaşlar . Sonuç 21 çıkmış . Kimyasal geçiriyorum sanırım .
Canım çok üzüldüm😞ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabrını versin inşallah🤲🏻
Çok zor bu yol, bu yoldan geçmeyen bizi anlayamaz
Hayatta hep “önce ben” demeyi bilmemiz gerekiyor
Ailemiz bile olsa , arkadaşlarımız bile olsa kimin ne dediği umrumuzda bile olmamalı
Bazen başarabiliyoruz bazen başaramıyoruz bunu
Bol bol dua et
Rabbimin elbet vardır bi bildiği🤲🏻
Sen elinden geleni yaptın , bir de böyle düşün olurmu
Her zaman yaz bize , burada kendi yakınlarımızın gösteremediği sıcaklığı buluyoruz çoğu zaman
Dualarımda olacaksın canım🤲🏻
Teşekkür ederim. Psikolojik destek almayı ve hayatımda mutsuz olduğum şeyleri değiştirmeyi, bir süre kendime zaman ayırmayı planlıyorum. Çevreye kulaklarımı tıkamayı ve kafama bir şey takmamayı başarabilirsem ne mutlu bana . Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu süreçte bana arkadaş oldunuz yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkür ederim ❤️

İnsanlardan uzak durarak En güzelini yapıyoruz.
Birilerini dert anlatayım desem herkes Prof kesiyor. Eşimin ailesi benim sorunlarımı bilmiyor eşimden dolayı zannediyorlar. Geçen ay kayınpeder beni hastaneye bıraktı yolda bana saçma sapan akıllar verdi. En saçması; insanlar bizim çocuğun olmuyor diye kapının önüne koyar falan derler insanların söylediklerine takılma, biz öyle insanlar değiliz eksiklerime diyor. Sözde bana moral veriyor. Birde benim rahatsızlıklarımı bilse neler dicek.😂
Sen transfer oldun mı canım?? Karıştırmıyorsam gün mü bekliyordun?
Kesinlikle haklısın canım
İnsanlar bilmedikleri halde yorum yapmayı,teselli etmeyi, bilmiş bilmiş konuşmayı çok seviyor
Onlardan kendimizi uzak tutmamız lazım becerebildiğimiz kadarıyla
Eşimiz biz bilsek yeterli, diğer türlüsü yük bize
Evet canım , haftaya kontrolüm var 🥰🤗

Merhaba babada Perşembe günü 5. Gün embriyosu transfer edildi kasıklarım ağrıyor dün gece hiç uyuyamadım bıçak saplanır gibi ağrım vardi normalmi
Canım transferden sonra kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve ağrıların iyiye işaret olduğunu söylüyor hep tüp bebek merkezleri
Muhtemelen bu günler arasında tutunmaya başlıyordur
Gerçi çok bilmiyorum ama kaçıncı gün başlıyor belirtiler

Merhaba kizlar, 3.Gun taze embriyo transferi oldum, 6. Gün erken gebelik testi yaptim negatif cikti, cok umudum kırildi, gebelik olsa haualet de olsa bir çizgi cikardi diye düsünuyorum benim gibi olup sonradan olumlu sonuç alan var mi acaba? Allah isteyen herkesin kucagini doldursun inşallah🤲 çok zor bir süreç benimde 2. Denemem
Canım 3.gün embriyosu için 6.gün çok erken
Bir ara burada konulardan birinde görmüştüm
Embriyoya göre tutunma günlerini gösteriyordu
Bulursam atayım buraya da fikir olur bize de
Sen kendini üzme
Çünkü 3.gün embriyosu için 6.gün idrarda gebelik testi çok erken bence

Merhaba hayırlı olsun. Benim kasıklarımda ağrı oldu ama uyutmayacak bir ağrı değildi kendimi sıcak tuttum belimi kalın bir şalla sardım çift çorap giydim. İlaçlarda yapAbilir diyorlar. Yinede doktoruna veya hemşiresine danış istersen.

Merhaba kizlar, 3.Gun taze embriyo transferi oldum, 6. Gün erken gebelik testi yaptim negatif cikti, cok umudum kırildi, gebelik olsa haualet de olsa bir çizgi cikardi diye düsünuyorum benim gibi olup sonradan olumlu sonuç alan var mi acaba? Allah isteyen herkesin kucagini doldursun inşallah🤲 çok zor bir süreç benimde 2.
Merhaba hayırlı olsun inşallah bu denemenizde bebeğinize kavuşursunuz. okuduğum bir makalede 5. Gün embriyolarının testlerde daha hızlı göründüğü yazıyordu. Sizin 3. Günmüş umudunuzu kaybetmeyin. İdrar testleri erken testte olsa yanıltıcı olabiliyor. Benim idrar testimde negatif çıktı bir daha tekrarlamak istemedim pzts kan vereceğim.

Canım çok üzüldüm😞ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabrını versin inşallah🤲🏻
Çok zor bu yol, bu yoldan geçmeyen bizi anlayamaz
Hayatta hep “önce ben” demeyi bilmemiz gerekiyor
Ailemiz bile olsa , arkadaşlarımız bile olsa kimin ne dediği umrumuzda bile olmamalı
Bazen başarabiliyoruz bazen başaramıyoruz bunu
Bol bol dua et
Rabbimin elbet vardır bi bildiği🤲🏻
Sen elinden geleni yaptın , bir de böyle düşün olurmu
Her zaman yaz bize , burada kendi yakınlarımızın gösteremediği sıcaklığı buluyoruz çoğu zaman
Dualarımda olacaksın canım🤲🏻

Kesinlikle haklısın canım
İnsanlar bilmedikleri halde yorum yapmayı,teselli etmeyi, bilmiş bilmiş konuşmayı çok seviyor
Onlardan kendimizi uzak tutmamız lazım becerebildiğimiz kadarıyla
Eşimiz biz bilsek yeterli, diğer türlüsü yük bize
Evet canım , haftaya kontrolüm var 🥰🤗

Canım transferden sonra kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve ağrıların iyiye işaret olduğunu söylüyor hep tüp bebek merkezleri
Muhtemelen bu günler arasında tutunmaya başlıyordur
Gerçi çok bilmiyorum ama kaçıncı gün başlıyor belirtiler

Canım 3.gün embriyosu için 6.gün çok erken
Bir ara burada konulardan birinde görmüştüm
Embriyoya göre tutunma günlerini gösteriyordu
Bulursam atayım buraya da fikir olur bize de
Sen kendini üzme
Çünkü 3.gün embriyosu için 6.gün idrarda gebelik testi çok erken bence
Çok teşekkür ederim güzel dileklerinizi ve temennilerinizi , samimiyetinizi kalbimde hissediyorum . İnşallah sizler en güzel sonuçları görürsünüz ❤️

Selam Kızlar,
Ben maslak acıbadem bülent traşa gidiyorum.çalıştığım hastanede kadın doğum profu tavsiye etti. Benim sonucum 20 nisanda belli olcak.burasının iyi olduğunu çok yerden duydum. Ben 42 yaşındayım.sıkıntılar biraz yaştan dolayı.bir kuzenim bahçaci tüp bebek merkezinden pozitiflik aldı. Bir kuzenim de brüksel tüp bebekten pozitiflik aldı. Bir arkadaşım sanırım 44 45 yaşlarında bülent tıraştan ikiz pozitiflik aldı. İşyerinde bir qrkadaşım da bülent tıraştan ikiz pozitiflik aldı.

X