MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Çok teşekkür ederim, darısı size inşallah. Ben 17 martta transfer oldum, test günüm 28 marttı, zor olsada sabrettim erken yaptırmadım. Çok umudum yoktu açıkçası tipik adet belirtileri vardı. Kasık ağrısı, göğüslerde hassasiyet, ara ara kasıklarda bıçak batması gibi acı. Sizin kaçıncı gününüz? Rabbim size de pozitif görmeyi nasip etsin 🙏
Amin çok teşekkür ederim ☺️ transferi 13 ünde oldum bugün 3.günüm günler çok zor sabırla geçiyor kafamda olur olmaz bir sürü şey geçiyor rüyalarıma bile doktor hemşire Bebek İnanın bekleyiş çok zor 😢

Bişey sorucam kızlar tedaviye başlarken ne ilaç kullandınız mesela ben daha önce sadece menapur kullandım 4 toz bir su o zaman 7 yumurta çıkıyordu 5i emriyo oluyordu 5.güne kadar 3 tane gidiyordu Kısmet olmadı tutmadı bu sefer bsşja doktorla devam ettim bu doktorda 300 gonalef 75 menapur la başladım ama yumurtalar boş çıktı sizce gonalef kullanmak benim kafamı karıştırdı. Gonalef kullanan lar oldumu tedavide

Bişey sorucam kızlar tedaviye başlarken ne ilaç kullandınız mesela ben daha önce sadece menapur kullandım 4 toz bir su o zaman 7 yumurta çıkıyordu 5i emriyo oluyordu 5.güne kadar 3 tane gidiyordu Kısmet olmadı tutmadı bu sefer bsşja doktorla devam ettim bu doktorda 300 gonalef 75 menapur la başladım ama yumurtalar boş çıktı sizce gonalef kullanmak benim kafamı karıştırdı. Gonalef kullanan lar oldumu tedavide
Evet canım ben hem gonalf hem meriofert kullandım.12 yumurta toplandı 10 döllendi 5. Güne 5 tanesi gitti

Ben Anadolu Sağlık Merkezinde Ebru Öztürk le tedavi gördük, çok şükür pozitif. İlk iki denememiz Okan üni. Eray Çalışkan la oldu. Ama tavsiye etmiyorum, boşuna gitmeyin, daha önce de yazmıştım Ebru hocayla başladıktan sonra ne kadar ihmal edildiğimizi gördük resmen.
Bizde hiç tedavi şeklini değiştirmeden ayni şekilde deniyoruz. 😔 Dediğiniz hocayı bir araştırayım tesekkur ederim. Sizi de tebrik ederim Allahim hayirlisi ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

Ben Bahceci Umut Dr.Ebru Öztürk de tedavi gördüm cookk memnunum kendisinden bugünde pozitif sonucumu aldım tavsiye ederim ❤😇
Hayirli olsun sizin adiniza sevindim.
Bahcecide Ebru Öztürk hocayı duydum hatta bir arkadaşımda bu süreçte beraber ilerledi oda memnundu bende bu hafta ön görüşme yapmayı planlıyorum bakalim.

Evet canım ben hem gonalf hem meriofert kullandım.12 yumurta toplandı 10 döllendi 5. Güne 5 tanesi gitti
İlk tedavinmi daha önce başka ilaç kullandın mı yani farklı şekilde mesela daha önce dedim ya sadece menapur 12 gün boyunca 4 toz 1 su olarak kullanmıştım bu ilaç kullanmaları etkili olabilirmi yumurtaların boş çıkmasında

Hayirli olsun sizin adiniza sevindim.
Bahcecide Ebru Öztürk hocayı duydum hatta bir arkadaşımda bu süreçte beraber ilerledi oda memnundu bende bu hafta ön görüşme yapmayı planlıyorum bakalim.
Siddetle tavsiye ederim.bi görüşün zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız ❤ insallah sizlerede nasip eder rabbim.🤲🤲❤❤

Evet , Atasehir Memorial da devam ediyordum 2 defa basarız olduk farklı bir doktor ile devam etmek istiyoruz.
Ben kendi doktorumu çok öneriyorum, Burçak Erzik ismi. En azından bir görüşüp fikir almanı tavsiye ederim. Birebir aşırı ilgili, en ufak bişeyde benden çok heyecanlanıp benden çok üzülüyor. Aşırı pozitif ama asla boş umut vermez, fenomen doktorlar gibi yalan bir dünya yaratmaz. Bu arada bahçecinin en eski doktoruydu, geçen sene kendi yerini açtı. Fulyada yeri 🤗

Amin çok teşekkür ederim ☺️ transferi 13 ünde oldum bugün 3.günüm günler çok zor sabırla geçiyor kafamda olur olmaz bir sürü şey geçiyor rüyalarıma bile doktor hemşire Bebek İnanın bekleyiş çok zor 😢

Aynı gün olduk 🥰🥰 22 nisan da gel kan için dediler pzartesi test var elımde evde yapıcam bir

Kan testi kaç kere yaptın ben 2. De bıraktım testi hep bi kuşku var içimde
Doktor bir daha test yapmama gerek olmadığını söyledi canım. Ben de iki de bıraktım testi. Biliyorsun bir oğlum var 😊 belirtileri az çok biliyorum zaten. Hamile olduğuma eminim. Göğüs ağrısı, kasık ağrısı ve batmalar. İştahda biraz artış, koku hassasiyeti. Bunlar şu an başlayan belirtiler zaten. Rahim bölgesinde gerilme, orada bir yumru olduğunu hissediyorsun. İçini rahat tut. Tekmeleri hissedene kadar hep kuşku olacak içimizde ama vucudunu dinle 🙋🏻‍♀️😇

Bizde hiç tedavi şeklini değiştirmeden ayni şekilde deniyoruz. 😔 Dediğiniz hocayı bir araştırayım tesekkur ederim. Sizi de tebrik ederim Allahim hayirlisi ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Teşekkür ederim, amiin inşallah 🙏🏼 Biz de ilk iki denemeyi aynı ilaçlarla aynı yüksek dozlarla devam ettirdik, ve benim 6 folikül görünüyordu kontrollerde ilkinde 3 tane toplandı diğerlerinin içi boş dedi ve 2 tane döllendi 1 tanesi 3.gün donduruldu, orta kaliteydi. 2. Denemede 2 toplandı hiç döllenmedi. Buraya kadar yine kabullenebiliyorum ancak bir açıklama yok sonrasında, yönlendirme yok. Randevuyu saat 4 diye alıyoruz saat 6 da ancak bize sıra geliyor. Yani muayene anlarını zaten söylemiyorum bile.. Ne zamanki Ebru hocayla başladık biz bu iş böyle olmamalıymış demekki dedik.
Naçizane tavsiyem içinize sinmeyen bir şeyler varsa başka doktorlarla da gidin görüşün..

İlk tedavinmi daha önce başka ilaç kullandın mı yani farklı şekilde mesela daha önce dedim ya sadece menapur 12 gün boyunca 4 toz 1 su olarak kullanmıştım bu ilaç kullanmaları etkili olabilirmi yumurtaların boş çıkmasında
Sanmıyorum.daha önce aşılama oldum birinde sadece meriofert kullandım diğer aşılamada gonalf kullandım.tüp bebekte ilk denememde 225 gonalf 150 meriofert kullandım.boş çıkan yumurtam yoktu.bence ilaçla alakalı değil

X