Aynı gün olduk22 nisan da gel kan için dediler pzartesi test var elımde evde yapıcam bir
Kızlar çok heyecanlıBen 8.gün yapmayı düşünüyorum 5.gün embriyoları yansıyor testlere erkemden
En yakın arkadaşım da seninle aynı durumdaydı kuzumİnşallah canımben hala nötr devam ediyorum hiç bir belirtim yok ya eşim her gün soruyor değişiklik var mı diye yok işte yok sanki transfer olmamışım gibi bi ben mi böyleyim acaba
canım hergün 2 katı olacak şekilde artarKizlar beta hcg 5-10 diye mi artar yavas yavas yoksa bir gun hic yokken ertesi gun 40 olabilir mi?
Beta hcg iki günde katlanarak artar diye biliyorumKizlar beta hcg 5-10 diye mi artar yavas yavas yoksa bir gun hic yokken ertesi gun 40 olabilir mi?
hadi inşallah canım ya darısı hepimizin başına inşallahEn yakın arkadaşım da seninle aynı durumdaydı kuzum
Hatta hergün söylerdi bana neden bi değişiklik yok diye
Şuan bebeği 6 aylık
Belirti olmaması çok doğal
Gönlün rahat olsun
Sürekli yatmıyorum ben ilk gün sadece hep oturdum falan ama sonrası normal devam ettim markete falan gittim tabi ağır bir şey kaldırmamaya dikkat ettimTest sonucu bekleyen arkadaşlar gün içinde sürekli yatıyor musunuz?ev işi bulaşık yemek fslan yapıyor musunuz?dışarı çıkıyor musunuz?günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Benim 5.gun embriyosuydu 8.gun testte cikti.Öyle diyorlar
Sürekli yatmıyorum ben ilk gün sadece hep oturdum falan ama sonrası normal devam ettim markete falan gittim tabi ağır bir şey kaldırmamaya dikkat ettim
Deme öyle elim gitmez vallahi çok korkuyorumBenim 5.gun embriyosuydu 8.gun testte cikti.❤
Gerçekten mi erken olmaz mı yarın mı yami
Kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap kuzum istersen test yap.istersen bekle icin nasil rahat edecekse ama stresi minimumda tutmaya calis zor biliyorum ama mecburDeme öyle elim gitmez vallahi çok korkuyorum
Transfer gününü saymadan 8.gunde cikabiliyor 5.gun embriyosu5.gun oluyo transferle 6. Gun♀ erken demı daha idrar testı için bılemedım ya
O zaman 5. Ya da 6. Günde erken gebelik testi ile cikmasi gerekir degil mi? Yani 12. Gun 100 olsa deger 10. Gün 50, 8. Gün 25 ,6. Gün 5-10 civari olur o da erken gebelik ile çikar.canım hergün 2 katı olacak şekilde artar
Yani aslında %60 ı kadar artması gerekir her iki güne
Bende de belirtiler var özellikle kasık ağrısı göğüs ağrısı. Yarın gitmeyi düşünüyorum doktoruma inşallah bişeyler görürümDoktor bir daha test yapmama gerek olmadığını söyledi canım. Ben de iki de bıraktım testi. Biliyorsun bir oğlum varbelirtileri az çok biliyorum zaten. Hamile olduğuma eminim. Göğüs ağrısı, kasık ağrısı ve batmalar. İştahda biraz artış, koku hassasiyeti. Bunlar şu an başlayan belirtiler zaten. Rahim bölgesinde gerilme, orada bir yumru olduğunu hissediyorsun. İçini rahat tut. Tekmeleri hissedene kadar hep kuşku olacak içimizde ama vucudunu dinle
Ben de 2 şer progestan kullanıyorum. Bir süre sonra geri geliyor. Uyguladıktan sonra 20 dakka yatmaya çalışıyorum. Yeteri kadar emiliyordurHanimlar bi de progestan fitil sabah aksam 2şer tane kullaniyorum ozellikle sabah kullandigim yarim saat sonra erimis ama kalip seklinde çamasirima geliyor sizinde basiniza geliyor mu ben mi beceremiyorum itebildigim kadar itiyorum ama