Evet doktorumla görüstüm proluton iğne yaptırmamı söyledi hemen yaptırdım kanamam şuanlık kesildi bir süre istirahat edip yatacakmışım çarşamba kontrole gideceğimDualarımız seninle. Doktora gittin mi. Haber ver bize.
Kese görmeye gidecektim. 28 inde zaten tüp bebek doktorumda randevum var, kalp atışı dinlemeye gidecem. Kadın doğumcum da önceden gidip keseleri görmek istemiştimBugünki randevun ne randevusuydu?
Canımm tebrik ediyorummSonucum çıktı kizlar 894.2 ❤❤❤
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahİnşallah . Şu an hastaneye gidiyorum hiç gitmek istemiyorum aslında. Sonuç 2 saate çıkar . Ümidim yok ama yine de hayırlısı
İnşallah güzel haberlerinizi verirsiniz39 yaşındayım. İlk tedavim. 8 yumurtadan 5 embriyom oluştu. 14’ünde iki tane dondurulmuş 4aa transfer yapıldı. Biraz heyecanlı biraz gergin bekleyiş başladı. Maddi manevi zor. Bekleyen ümit eden herkese sabır ve güç diliyorum. İyi haberlerle
Transfer sonrasi 4. Ve 5.gun hafif bir kasik agrisi disinda hic bir belirti yasamadim yerlesme kanamasi felan da olmadiCanımm tebrik ediyorummharika bir değer
Belirtilerin varmıydı canım bizimle de paylaşırmısın
Eğer olduysa belirtin ne zaman başladı
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah güzel haberlerinizi verirsiniz
Hayırlı olsun tedaviniz
Canımm çok teşekkür ederim ağzına sağlık kuzumTransfer sonrasi 4. Ve 5.gun hafif bir kasik agrisi disinda hic bir belirti yasamadim yerlesme kanamasi felan da olmaditransfer oncesi nasilsam ayni öyleydim. Halen daha öyleyim ❤ bence belirti aramayin hic
❤❤❤❤Canımm çok teşekkür ederim ağzına sağlık kuzum
Olmadı arkadaşlar . Sonuç 21 çıkmış . Kimyasal geçiriyorum sanırım .
Zaten belliydi . Çok üzüldüm ağladım ama yapacak hiçbir şey yok. İlaçları bırakmamı ve pazartesi tekrar kan vermemi istediler . Ben artık dinlenme sürecine geçmeye karar verdim. Maddi manevi süreç beni çok yıprattı . 6 aydır tüp bebek tedavisiyle uğraşıyorum. Şimdilik tüp bebek defterini kapattım.Allahım yardımcın olsun inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum tez zamanda müjdeli haberlerin olsun inşallah
Rabbim en hayirli zamanda sağlıklı evlat nasip etsinZaten belliydi . Çok üzüldüm ağladım ama yapacak hiçbir şey yok. İlaçları bırakmamı ve pazartesi tekrar kan vermemi istediler . Ben artık dinlenme sürecine geçmeye karar verdim. Maddi manevi süreç beni çok yıprattı . 6 aydır tüp bebek tedavisiyle uğraşıyorum. Şimdilik tüp bebek defterini kapattım.
Çok sevindimm kesilmesine inşallah tekrarlamaz. Kendine çok dikkat et bol bol dinlenip yat o zamanEvet doktorumla görüstüm proluton iğne yaptırmamı söyledi hemen yaptırdım kanamam şuanlık kesildi bir süre istirahat edip yatacakmışım çarşamba kontrole gideceğim
Dualarınız için teşekkür ederiminşallah tekrar etmez kanama
Zaten belliydi . Çok üzüldüm ağladım ama yapacak hiçbir şey yok. İlaçları bırakmamı ve pazartesi tekrar kan vermemi istediler . Ben artık dinlenme sürecine geçmeye karar verdim. Maddi manevi süreç beni çok yıprattı . 6 aydır tüp bebek tedavisiyle uğraşıyorum. Şimdilik tüp bebek defterini kapattım.
Teşekkür ederim. Psikolojik destek almayı ve hayatımda mutsuz olduğum şeyleri değiştirmeyi, bir süre kendime zaman ayırmayı planlıyorum. Çevreye kulaklarımı tıkamayı ve kafama bir şey takmamayı başarabilirsem ne mutlu bana . Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu süreçte bana arkadaş oldunuz yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkür ederimRabbim en hayirli zamanda sağlıklı evlat nasip etsinçok zor tahmin edebiliyorum suan ki duygularini ama hersey allahtan biraz dinlen kafani topla.maddi manevi ne zaman hazirsan yeniden dene canim benim her zaman bir umut vardir❤
Senin için dua edeceğim inşallah güzel çıkar sonuçlarınAah canım benim. Sana tutunmasını o kadar çok istedim ve dua ettim ki yine devam edeceğim. Herseyde bir hayır vardır. ağla içinden uğurla bugünü bu hafta yaşadıklarını içinde kalmasınama çok üzme kendini sağlığına dikkkat et.
Bende pazartesi kan vereceğim. Bakalım benim nasıl olacak. Hayırlısı.
Üzülmeyecek gibi değil ki kendin için en doğru olanı bilirsin umut hiç bitmez camın toparlanmanı diliyorumZaten belliydi . Çok üzüldüm ağladım ama yapacak hiçbir şey yok. İlaçları bırakmamı ve pazartesi tekrar kan vermemi istediler . Ben artık dinlenme sürecine geçmeye karar verdim. Maddi manevi süreç beni çok yıprattı . 6 aydır tüp bebek tedavisiyle uğraşıyorum. Şimdilik tüp bebek defterini kapattım.
İnşallah sende güzel haberler alırsın canım
Okadar haklısınki insanlar bilip bilmeden yorum yapıyor
Ailen bile anlamıyot yeri geliyor
Hayatlarında embriyo kelimesini hiç duymamış insanlar yorum yapmaya gelince doktor kesiliyorlar
Bana hala iş yerinde ayağının altına yastık koy ilişkiden sonra diyenler vardı
Bende artık çocuk soranlara planlamıyoruz böyle iyiyiz diyip geçiştiriyorum
Onlarla mı uğraşıcam
İnsanlardan uzak durarak En güzelini yapıyoruz.
Birilerini dert anlatayım desem herkes Prof kesiyor. Eşimin ailesi benim sorunlarımı bilmiyor eşimden dolayı zannediyorlar. Geçen ay kayınpeder beni hastaneye bıraktı yolda bana saçma sapan akıllar verdi. En saçması; insanlar bizim çocuğun olmuyor diye kapının önüne koyar falan derler insanların söylediklerine takılma, biz öyle insanlar değiliz eksiklerime diyor. Sözde bana moral veriyor. Birde benim rahatsızlıklarımı bilse neler dicek.
Sen transfer oldun mı canım?? Karıştırmıyorsam gün mü bekliyordun?
Yani kendi kendime dedim bu sefer çok üzülmeyecem diye. Ama yinede dün zaman zaman ağladım istemeden gözümden yaşlar geliyordu bugün böyle hala boşluktayım ama daha iyiyim zamanla geçecek inan. Sana ne iyi geliyorsa onu yap kimi istiyorsan onun yanına git dışarı çık biraz hava al. İnşallah çok güzel şeyler olacak bizde anne olacaz bi gün.. bide çok üzüldüm ama rahatladımda çünkü denedik yaa sonucu merak ediyorduk gördük bunu yapmadık demicezOlmadı arkadaşlar . Sonuç 21 çıkmış . Kimyasal geçiriyorum sanırım .