- 6 Nisan 2022
- 2.743
- 3.598
Aminnn insallahhTebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn insallahhTebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah
Cok teşekkür ederim canimmmm❤❤Ben görene kadar çıkmış bile Allah tamamına erdirsin inşallah çok çok sevindim
❤❤❤her isteyene nasip etsin rabbimYaaa mıhtesemmm bebısler ard ardına gelıyor
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah tarifsiz bit bir duygudur darısı biz isteyen herkesin başınaSonucum çıktı kizlar 894.2 ❤❤❤
İnşallah . Şu an hastaneye gidiyorum hiç gitmek istemiyorum aslında. Sonuç 2 saate çıkar . Ümidim yok ama yine de hayırlısıCanım güzel haberlerini bekliyorum
Canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum
Bu düşüklerle ilgili doktorun detaylı araştıracaktır mutlaka
Yakın zamanda Rabbim seni sevindirsin canım inşallah
İnşallah sende güzel haberler alırsın canım
Okadar haklısınki insanlar bilip bilmeden yorum yapıyor
Ailen bile anlamıyot yeri geliyor
Hayatlarında embriyo kelimesini hiç duymamış insanlar yorum yapmaya gelince doktor kesiliyorlar
Bana hala iş yerinde ayağının altına yastık koy ilişkiden sonra diyenler vardı
Bende artık çocuk soranlara planlamıyoruz böyle iyiyiz diyip geçiştiriyorum
Onlarla mı uğraşıcam
Canım korkma
Yerleşme kanamasıdır muhakkak
Doktorun geldimi
Birşey dedimi
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım
Çok sevindim canım . Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsunSonucum çıktı kizlar 894.2 ❤❤❤
Neden böyle olmsz düşünüyorsym güçlü ve sabırlı ol İnan kendine inşallah güzel olacakİnşallah . Şu an hastaneye gidiyorum hiç gitmek istemiyorum aslında. Sonuç 2 saate çıkar . Ümidim yok ama yine de hayırlısı
Aminn insallaahhhisteyen herkese nasip olsun❤❤Çok sevindim canım . Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun
Dualarımız seninle. Doktora gittin mi. Haber ver bize.Arkadaşlar testim pozitif çıkmıştı ama suan kan geliyor cok korkuyorum nolur dua edin
Cift cizgiyi testte görünce sevindim ama degerim nedir iyimidir bilemeden cok endiseliydim suan halen soktayim inanamıyorum ❤allahim.sizlerede nasip etsinGözün aydın canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah tarifsiz bit bir duygudur darısı biz isteyen herkesin başına
Yaaa gözünaydın canımmm değerin harika maşallah Allah sağlıcakla bebişini almayı nasip etsinSonucum çıktı kizlar 894.2 ❤❤❤
Aminnn insallaahh❤❤Yaaa gözünaydın canımmm değerin harika maşallah Allah sağlıcakla bebişini almayı nasip etsin
İki gün arayla beta hiç artmamıştı o yüzden umudum bitti. Şimdi artacağını sanmıyorum . Ama kendimi olumlu ya da olumsuz sonuca da hazırladımNeden böyle olmsz düşünüyorsym güçlü ve sabırlı ol İnan kendine inşallah güzel olacak
Hemen doktorunla görüş bence . Belki olumsuz bir durum değildir korkma sakın. Bize de haber verArkadaşlar testim pozitif çıkmıştı ama suan kan geliyor cok korkuyorum nolur dua edin
İnşallah . Şu an hastaneye gidiyorum hiç gitmek istemiyorum aslında. Sonuç 2 saate çıkar . Ümidim yok ama yine de hayırlısı
İnşallahİnşallah . Şu an hastaneye gidiyorum hiç gitmek istemiyorum aslında. Sonuç 2 saate çıkar . Ümidim yok ama yine de hayırlısı
İnşallah seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz.
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı bizlerin başınaSonucum çıktı kizlar 894.2 ❤❤❤
Çok haklı endişelerin tabiki amin amin canım benimCift cizgiyi testte görünce sevindim ama degerim nedir iyimidir bilemeden cok endiseliydim suan halen soktayim inanamıyorum ❤allahim.sizlerede nasip etsin
Olsun zaten bu yolda hep hayırlısını dilemedik mi İnşallah mıycizeler olur ne diyimİki gün arayla beta hiç artmamıştı o yüzden umudum bitti. Şimdi artacağını sanmıyorum . Ama kendimi olumlu ya da olumsuz sonuca da hazırladım