MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ben de bugün tekrar kan verdim 388 den 596 ya yükselmiş 11.gün bugün. Aslında bugün vermicektim pazar günü verecektim ama dünkü testlerde tsh 4.80 çıkmış. Doktorum hemen endokrine yönlendirdi, bu süreçte 2 nin altında tutmalıyız dedi. İlaç başladım bugün artık. Tiroid için ilaç kullanan var mı ? Bi de bu kullandığımız ilaçlardan dolayı mı yükseliyor acaba bilginiz var mı ? Ben şaşkınlıktan sormayı unuttum doktora bugün

Merhabalar ,
Ben de tüp bebek tedavi sürecindeyim pazartesi nasipse opu işlemi olacak . Bende tsh ilacı kullanıyorum geçen ay değerim 3.5 diye doktor onay vermemişti. 100 lük euytroux ilaç kullanmaya başladım 2.10 na düştü ve hergün kullanmak zorundayım . bebeğin tutunmasında ve gelişiminde tsh cok etken

Canimm ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce doktorum tsh degerim 5 civari diye 2.5 altina inmeden başlayamayız zaten hamilelikte tiroid yükseliyor demişti. Ben yaklasik 4 5 ay tsh düşürmek icin ugrastim sonra ilk deneme yapıldi. Suan halen tiroid ilaci kullanıyorum ve hamilelik boyuncada kullanmam gerekiyormuş. Ilaclardan ziyade hamilelikte her bayanin belli bir miktar yükselme Oluyormus tiroid değerlerinde canini hic sikma tiroid icin belli araliklarla takip edilecek değerlerin o kadar❤

Arkadaşlar testim pozitif çıkmıştı ama suan kan geliyor cok korkuyorum nolur dua edin

Arkadaşlar testim pozitif çıkmıştı ama suan kan geliyor cok korkuyorum nolur dua edin
Nasıl bir kan geliyor canım? Progesteron fitil ve ipne kullanıyormusun? Dozunu ikiye artır fitilin . Doktorunada bilgi ver. Benimde iki gün koyu kahve leke geldi. Fitili iki iki koymaya başlarkenden geçti hemen. Bol yatıp dinlenme lazım. Az bile olsa ağır kaldırma sakın.

Kahverengi değil kan rengi geliyor saat erken oldugu için doktor henüz gelmemiş ama ne yapacağımı bilmiyorum

Günaydın herkese , çok teşekkür ederim canım kızlar, içimi rahatlattınız Baktım dün akşam tüp tahlil geçmişime, ben tüp bebeğin başından beri aslında hep baktırmışım ama hiç 2.20 leri geçmediği için üzerine konuşmamışız, ailede böyle bir tiroid hikayesi olmadığı için dün şaşırmıştım. Bir de bir sürü vitamin takviyesi, ve tüp bebek için de ilaç aldığım için yeni bir ilaç daha eklenmesi beni biraz gerdi sanırım, ya da gerilmeye yer arıyor da olabilirim

Doktorunuzla görüştünüz mü , bence de dinlenin. Korkmayın, burda okumuştum ben öyle ara ara kanama, lekelenme yaşayanlar vardı, dualarımız sizinle

Tüp bebek igneleri ilaçlarının yanında bu bisey degil hicc takmaa her sabah ac karnina ufacik bir hap❤

İnşallah iki gün sonra artmış olur. Bu ikinci denememdi donmuş embriyo da kalmadı. Olumsuz olma ihtimalinde ne yaparım bilmiyorum . Böyle durum yaşayan yok mu acaba
Canım güzel haberlerini bekliyorum
Maalesef ikinci transferde kimyasal gebelik oldu düşmüş değerlerim. Hayırlısı olsun inşallah siz güzel haberler alırsınız
Canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum
Bu düşüklerle ilgili doktorun detaylı araştıracaktır mutlaka
Yakın zamanda Rabbim seni sevindirsin canım inşallah
İnşallah sende güzel haberler alırsın canım
Okadar haklısınki insanlar bilip bilmeden yorum yapıyor
Ailen bile anlamıyot yeri geliyor
Hayatlarında embriyo kelimesini hiç duymamış insanlar yorum yapmaya gelince doktor kesiliyorlar
Bana hala iş yerinde ayağının altına yastık koy ilişkiden sonra diyenler vardı
Bende artık çocuk soranlara planlamıyoruz böyle iyiyiz diyip geçiştiriyorum
Onlarla mı uğraşıcam
Canım korkma
Yerleşme kanamasıdır muhakkak
Doktorun geldimi
Birşey dedimi
Kizlar kan verdim bekliyorummmm Bugun 12.gün ❤
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…