Maşallah bacım bizi bilgiye boğdun çok güzeldi.Amin inş..
Sayıya hiç takılma.. Yumurta olgun olsun yeter..
Bak benden 22 yumurta toplantı 16 tanesi olgun.. 7 1.kalite 5 2. kalite embryo oldu. İlk transfer negatif
Burada gebe olan bi arkadaştan 24 yumurta toplandı. 2 tane 1. gün oldu. İlk denemede pozitif oldu.
Burada bi arkadaştan 3 tane yumurta toplandı. 1 tane embryo oldu. İlk denemede pozitif oldu.
Bi arakdaştan 24 yumruta toplantı. 19 tanesi olgun çıktı. Geriye 4 embryo kaldı..
Sayılara takılma hiç..
Bir tane olsun.. Senin olsun yeter..
Hepimize canım tüm isteyenlere İnşaAllahAllah razı olsun kızlar rabbim size dünyanın en güzel duygusu olan anneliği en kısa zamanda tattırsın inşallah, hepiniz için canı gönülden dua ediyorum...
Başlayamayacağım... çünkü kenarda 30 bin tl gibi bir param yokTekrar başlayacakmusın bekleyecekmisin
Rabbim oğluna sağlıklı sıhhatli ömürler hayırlı işler hayırlı kısmet nasip etsin. Rabbim 2. Bebişi ummadığın anda nasip etsin İnşaAllah en azından annelik duygusu nasıl birşey biliyorsun canım bizler hiç bakıyoruz öyle nasıl diye boş boşBaşlayamayacağım... çünkü kenarda 30 bin tl gibi bir param yokzaten benim 1 oğlum var rabbim ona uzun ömür versin onu yakında evlendirirsem torun bakarım artık
Regl nin kaçıncı günü ilaç kullanıyor musunuz kalınlaşması için ? Şimdi biraz geç olabilir ama aklınızda olsun selenyum ACE plus ve melatonin takviyesi fayda sağlıyor diye öğrendim güvendiğim bir dr dan. Bir süre düzenli kullanım önemli tabi. Umarım hızla kalınlaşırbugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 6.5 :/ canım sıkıldı doktorun da sıkıldı ama pazartesi bir daha göreyim dedi
ilk denemede bu süreçte 9u görmüştük sanıyorum stres etkiledi çünkü ilaç aynı ilaç farklı bir şey de yapmadım ilkinde bilmemenin verdiği rahatlıktı sanıyorum sebep, bu sefer bilmenin verdiği korku ve endişe... şöyle hüngür hüngür ağlasam rahatlayacağım ama eşim çok üzülüyor, ağlayamıyorumpazartesi günü için bana şans dileyin gençler dualarım hepimizle
Canim düzelir merak etme. Benimde Çarşamba günü kontrolde hem rahim kalinligi azdı hemde yumurtalar küçüktü. Birde e2 düşük geliyordu. Doktorum cuma günü bakalım belki iptal edebiliriz demişti. Dün gittiğimde herşey düzelmişti çok şükür. Doktorumda şaşırdı çok güzel toparlanmış dedi. Pazartesi tekrar gidicem opu belli olur heralde. Merak etme senin de düzelir inşallahbugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 6.5 :/ canım sıkıldı doktorun da sıkıldı ama pazartesi bir daha göreyim dedi
ilk denemede bu süreçte 9u görmüştük sanıyorum stres etkiledi çünkü ilaç aynı ilaç farklı bir şey de yapmadım ilkinde bilmemenin verdiği rahatlıktı sanıyorum sebep, bu sefer bilmenin verdiği korku ve endişe... şöyle hüngür hüngür ağlasam rahatlayacağım ama eşim çok üzülüyor, ağlayamıyorumpazartesi günü için bana şans dileyin gençler dualarım hepimizle
Canım hiç bozma moralini arkadaşların da dediği gibi onemli olan sağlıklı olması. İnsallah o bir minnoşla devam eder gidersinYok gayet rahat geçti çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama yumurtam aztek sıkıntı yaptığım şuan için tek yumurta çıkması
İnşallah canım benimCanım hiç bozma moralini arkadaşların da dediği gibi onemli olan sağlıklı olması. İnsallah o bir minnoşla devam eder gidersin
Canım artık her seyde var bir hayır diyecegiz. İnsallah tez vakitte olumlu sonuclar alırsın motivasyonunu düşürme. Güzel haberler vermen nasip olsun insallahBenim olmadı kızlar, umarım sizler pozitifleri görürsünüz, değerim düşmüş..
Canım güzeldi 8.4mm olmuş rahim kalınlığım 5 mart sabah 8de transferim olcak. Prolutex iğne, prednol ve lutinus verdi doktor. Prolutex çok yaktı yaa ve morardı göbeğim çok acıyo. Geçen transferde prolutex yerine progestan dex kullanmıştm o hiç yakmıyoduKardelen060492 canım kontrolün vardı bugün nasıl gecti
Bence 1 ya da 2 adet dönemi olabilir.Bişey sorucam arkadaşlar şimdi ben geçen hafta cumartesi opu oldum ya ama şey 5.güne gitmedi için tedavi boş şimdi ben tekrar tedaviye ne zaman başlamam uygun olur. Aslında yaş faktörüde var zaman kaybetmesemmi yoksa ne kadar dinlesem?
aynı durum değil ama ben transfer hazırlığındayımCanim düzelir merak etme. Benimde Çarşamba günü kontrolde hem rahim kalinligi azdı hemde yumurtalar küçüktü. Birde e2 düşük geliyordu. Doktorum cuma günü bakalım belki iptal edebiliriz demişti. Dün gittiğimde herşey düzelmişti çok şükür. Doktorumda şaşırdı çok güzel toparlanmış dedi. Pazartesi tekrar gidicem opu belli olur heralde. Merak etme senin de düzelir inşallah
Sizin dondurulmus mu olacak transferiniz o zamanaynı durum değil ama ben transfer hazırlığındayıminşallah düzelir inşallah hayırlısı olur hakkımızda teşekkür ederim
evetSizin dondurulmus mu olacak transferiniz o zaman
Amin canım insaAllah Allah büyüktür hic ummadik anda açılır kapilar sen tukendik bittim dersin Allah cc. Yettim der. Hamdolsun o meyveyi tatmissin buna da bin şükürBaşlayamayacağım... çünkü kenarda 30 bin tl gibi bir param yokzaten benim 1 oğlum var rabbim ona uzun ömür versin onu yakında evlendirirsem torun bakarım artık
İğneyi dik açı ile vurun ve hava kalmadığından emin olun.. Ben geçen transferde prolutex kullandım.. İlk 2 gün ağrıdı sonra hiç ağrımadı.. Hep yanlış uyguladığım için ağrımış..Canım güzeldi 8.4mm olmuş rahim kalınlığım 5 mart sabah 8de transferim olcak. Prolutex iğne, prednol ve lutinus verdi doktor. Prolutex çok yaktı yaa ve morardı göbeğim çok acıyo. Geçen transferde prolutex yerine progestan dex kullanmıştm o hiç yakmıyodu