MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Hayırlısı olsun canım . Bilmiyorud döllenirmi sonradan. Muhtemelen döllenme ihtimali var ki takipdeyiz dediler. İçini rahat tut. Benim de 4 tane döllenmişti. En iyi kalite olan oğlumdu zaten. Kalan 3 ün bir tanesi kötüydü. İki tanesinide şimdi transfer ettiler bana. Ve pozitifi yine gördüm. Sana ne teşhisi koydular?
Benim amh dusuk esimde hareketli sperm azligi var.. erken menapoza girebilirsin dediler.. hayirlisi olsun hakkimizda insallah🤲ne guzel ilk transferlerde tutmus masallah kime gidiyorsunuz hangi merkez

Benim amh dusuk esimde hareketli sperm azligi var.. erken menapoza girebilirsin dediler.. hayirlisi olsun hakkimizda insallah🤲ne guzel ilk transferlerde tutmus masallah kime gidiyorsunuz hangi merkez
İki tane yumurtan kuvvetli dediler ve hemen döllendi madem korkma. Hareketli sperm azlığı engel değil tutmasına. Eşiminde çok süper değillerdi spermleri. Benim kendimde genetik sorum var. Bağışıklık sistemimle ilgili. Tanı konulduktan sonra ve gerekli ilaçlar başlandıktan sonra tutunabiliyor embriyo 🙏 kıbrısta yaşıyorum ben.

Bende de bi korku var ya negatifse diye o yüzden öğrenesin yok inşallah pozitiftir🤲🏻
O korku bende de çok oldu . Şimdi biraz geçti ama şimdi de kafamda soru işaretleri çok. Ama senin idrar testinde silik çizgi vardı pozitif olma ihtimali var . Bir de şöyle düşündüm ben sabah. Bu sonuçla eninde sonunda yüzleşcem olursa güzel olur olmazsa da kendimi üzmeyecem dedim böyle şartlandırdım . İnşallah yarın pozitif güzel haberleri vereceksin

O korku bende de çok oldu . Şimdi biraz geçti ama şimdi de kafamda soru işaretleri çok. Ama senin idrar testinde silik çizgi vardı pozitif olma ihtimali var . Bir de şöyle düşündüm ben sabah. Bu sonuçla eninde sonunda yüzleşcem olursa güzel olur olmazsa da kendimi üzmeyecem dedim böyle şartlandırdım . İnşallah yarın pozitif güzel haberleri vereceksin
Amiiinn inşallah pozitif olur. Pozitif olması bi dert sonra sürekli düşecekmi düye düşün dert 🤷🏻‍♀️

Amiiinn inşallah pozitif olur. Pozitif olması bi dert sonra sürekli düşecekmi düye düşün dert 🤷🏻‍♀️
Her aşaması ayrı dert . Çocuğu kucağımıza alsak bile o zaman da başka dertler olacak 😁 o yüzden her aşamayı en az stresle geçirmeye bakalım

Merhaba,
Elinde estrofem olan var mıdır? Piyasada bulamıyorum transfer için kullanmaya devam etmem gerek ancak yok. İstanbulda yaşıyorum ücreti karşılığında alabilirim. Elinde olan varsa yazabilirseniz çok mutlu olurum

iğneyi ne zaman vurmuştun. 36 Yüksek bir rakam bence iğnenin etkisi bu kadar yüksek olamaz. İnşallah hamilesindir🥰

Her aşaması ayrı dert . Çocuğu kucağımıza alsak bile o zaman da başka dertler olacak 😁 o yüzden her aşamayı en az stresle geçirmeye bakalım
Ya inşallah yaa şu yarını atlatsam hayırlısıyla
İnşallah pozitiftir iyi düşünelim iyi olsun 🥰
Yarın saat kaç gibi kan vereceksin
sabah gidip verecem hemen
Kizlar Iron Butterfly Iron Butterfly transfer olmuştu sonucu ne oldu bilginiz var mı?
Hesabı da kapalı merak ettim🌸
ya sonucunu bilmiyorum ama yine telegram davaları olmuş ondan kapatıldı hesabı

iğneyi ne zaman vurmuştun. 36 Yüksek bir rakam bence iğnenin etkisi bu kadar yüksek olamaz. İnşallah hamilesindir🥰
İğnenin çeyrek dozunu vurmuştum 6 gün önce. Tamamını yapmamıştım bilmiyorum bir farkı var mı . İnşallah öyledir hepimiz için bugün çok dua ettim. Yaşadığımız korkular, tedirginlikler yerini sevince mutluluğa bıraksın inşallah 🙏

İğnenin çeyrek dozunu vurmuştum 6 gün önce. Tamamını yapmamıştım bilmiyorum bir farkı var mı . İnşallah öyledir hepimiz için bugün çok dua ettim. Yaşadığımız korkular, tedirginlikler yerini sevince mutluluğa bıraksın inşallah 🙏
İnşallah bende hepimiz için Dua ediyorum😊🙏

Benim bugün 8. Günüm dayanamadım kan verdim . Sonuç 36 çıkmış sevinsem mi acaba ? Sizce bu değer iğne etkisi olamaz değil mi
Canım yaptığın iğne ovitrelle vvs mi ? Onlarda beta hnG oluyor ve en az 9 gün brklenilmesi öneriliyor etkisinin gitmesi için . İnşallah yanltıcı değildir ama sen bi kaç gün sonra tekrarla .

Şimdi okudum yarısını yapmıssın iğnenin . Aslında ozaman etkisi geçmiş olabilir . 5 gün embriyosu mu ?

Şimdi okudum yarısını yapmıssın iğnenin . Aslında ozaman etkisi geçmiş olabilir . 5 gün embriyosu mu ?
Evet 5. Gün embriyosu canım . İğneyi yarım bile değil çeyrek yaptım . Perşembe günü tekrar yapcam testi . İnşallah değer artmıştır . İnan sevinemedim bile

X