MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Pcos olunca yumurtalıkta kist olması şart mı ? Hiç bilmiyorum nasıl anlaşılıyor pcos olup olmadığı ? Benim 44 yumurtam çıkmıştı . Genelde pcos olanlarda çok oluyormuş ama bende öyle bir durum yok. Acaba bilmediğim başka belirtileri oluyor mu?

Ilaçlardan dolayı da fazla cıkmış olabılır sonucta ekstra hormon yukluyoruz ılaclarla vucuda pcos olan bayanlarda kılo sorunu regl olamama veya vücudun da erkek tipi kıllanma ve diyabet olayı en cok yaygın belırtılerıdır ben evlendıgım de 44 kg ve regl evlenmeden once de sonra da hep ilaçlarla duzenlıydı ılaç kullanmadıgım ay regl olamıyordum 🤦‍♀️ Cene tarafım da kıllanmalar mevcut yumurta oluyor ama ya gelışmıyr ya çatlamıyor

Ilaçlardan dolayı da fazla cıkmış olabılır sonucta ekstra hormon yukluyoruz ılaclarla vucuda pcos olan bayanlarda kılo sorunu regl olamama veya vücudun da erkek tipi kıllanma ve diyabet olayı en cok yaygın belırtılerıdır ben evlendıgım de 44 kg ve regl evlenmeden once de sonra da hep ilaçlarla duzenlıydı ılaç kullanmadıgım ay regl olamıyordum 🤦‍♀️ Cene tarafım da kıllanmalar mevcut yumurta oluyor ama ya gelışmıyr ya çatlamıyor
Anladım canım teşekkür ederim bilgiler için . Kilonun çok önemli olduğunu hep duyuyorum ben de . Her şeyin bir çaresi bulunuyor işte inşallah güzel sonuçlar alcaz ☺️

Yanlış anlamazsanız merakımdan bir soru soracağım. Cevap vermeyede bilirsiniz. Aklıma takıldı 😊
2 kere dış gebelik gerçekleşmiş
2 kere doğal yolla gebelik gerçekleşmiş. Eşinizde sağlıklı. 40 küsür tane yumurta toplanmış , 21 tane dondurulmuş embriyonuz var. Bu kadar güzel sonuçlarınız varken size neden tüp bebek önerdiler onu anlayamadım. Perinatolog yeterli olmaz mıydı diye düşündüm.

Mesala benim lupusluyum östrojen alamıyorum. Normalde de Östrojenim düşük. Yumurta sayımım düşük. Fsh ım yüksek. Erken menopoza girebilirim. Eşimin sperm sayısı 2 milyon.hiç hamile kalamadım. Kendimle kıyaslayınca size neden tüp bebeğe yönlendirdiklerini merak ettim. 😊🌸
Maalesef tek tüpüm var dış gebelikten kaynakli sağ tupum alindi,bu da şansi oldukca dusuruyor, yumurtlama takipleri,aşilama maalesef sol tupumde bir turlu ilerlemedi gebelik,9 yillik evliyim,doğal olmasi için oldukca ugrastim diyebilirim ,yaş ta ilerliyor agustosta 35,gonul ister tabi doğal yolla olsun ama,daha fazla beklemek istemedik açikcasi.

Bana göre en buyuk sebebı pcos olması arkadasın pcos da fazla kılo sorunudiyabet sorunu oluyor hamıle kalma riski baya dusuktur sans eseri hamıle kalımca da komplikasyon sonucu gebelık sonlandırılıyor.. bende de pcos var aynı zaman da dusuk rezerve var
İşin kötü tarafi ben de kilo da yok ama olmayinca olmuyor,neyse herseyde bir hayir vardir diyoruz😁🥰

Pcos olunca yumurtalıkta kist olması şart mı ? Hiç bilmiyorum nasıl anlaşılıyor pcos olup olmadığı ? Benim 44 yumurtam çıkmıştı . Genelde pcos olanlarda çok oluyormuş ama bende öyle bir durum yok. Acaba bilmediğim başka belirtileri oluyor mu?
Tam olarak hangi kriterlere gore pcos oluyor ben de tam bilmiyoruma🤔Bende kist yok cnm,ama duzenli adet olamiyorum maalesef,kilo problemim de yok ama sirt bolgemde sivilcelenme ve yağlanma vardi o gecti(orzax polysitolu kullandiktan sonra)cok olmamakla beraber cene ve şakak bolgemde killanma var.

Şimdi şöyle ilk tüp bebekte de aynı böyle çıktı 2gün sonra beta değerim 6çıktı o yüzden kesin var demiyorum en azından bişiler var galiba. İlk tüp bebekte az arttı kimyasal gebelik oldu.

Eklentiler

• D34FC5A1-D72A-4CF1-A4FE-C9572CED9844.jpeg
    D34FC5A1-D72A-4CF1-A4FE-C9572CED9844.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 52
Maalesef tek tüpüm var dış gebelikten kaynakli sağ tupum alindi,bu da şansi oldukca dusuruyor, yumurtlama takipleri,aşilama maalesef sol tupumde bir turlu ilerlemedi gebelik,9 yillik evliyim,doğal olmasi için oldukca ugrastim diyebilirim ,yaş ta ilerliyor agustosta 35,gonul ister tabi doğal yolla olsun ama,daha fazla beklemek istemedik açikcasi.
Anladımm ne kadar çok ayrıntı var her birimizde farklı bir sorun ve gün geçtikçe sayımız artıyor. 2 dış gebelik 2 düşük yaşadıklarında kolay olmamıştır. Tüp bebekte bizim bir nimet umut iyi yapmışsın beklememekle rabbim bu mübarek günlerde dualarını kabul etsin inşallah. 😊🙏

Canım benim sonucum cıktı suan gebelik var 12.gün 352 14 gün 793 cıktı cuma günü kese görmeye gidecem sen gittinmi nasıldı keseyi gördun mu anlatırmısın banada bu arada 2 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu ydu benim
5.gün tek embriyo dondurulmuştu. Çoğul gebelik şüphesi yok açıkçası. Belirti olarak sadece 7.gün lekelenme oldu. Kan verip rahatlamak en iyisi insanın kafası rahatlıyor 🙏🏻 Tabi ki siz ne zaman kendinizi hazır hissedersenizc

Canım benim sonucum cıktı suan gebelik var 12.gün 352 14 gün 793 cıktı cuma günü kese görmeye gidecem sen gittinmi nasıldı keseyi gördun mu anlatırmısın banada bu arada 2 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu ydu benim
Hayırlısı olsun, transfer günü hariç 12. Günmüydü sizin ?

Kese için 14 nisan a randevum var ama okuduğum kadarıyla suan da gitsem görülür gibi. Yani transfer sonrası 23.gün kese görücez inşallah 🙏🏻 Ben bu süreçte çok kafa yormuyorum sanırım ☺️ Rahat geçiyor lekelenme yok bulantı gibi bişey yok. Siz de var mı ?

Tam olarak hangi kriterlere gore pcos oluyor ben de tam bilmiyoruma🤔Bende kist yok cnm,ama duzenli adet olamiyorum maalesef,kilo problemim de yok ama sirt bolgemde sivilcelenme ve yağlanma vardi o gecti(orzax polysitolu kullandiktan sonra)cok olmamakla beraber cene ve şakak bolgemde killanma var.
Benim bir tanıdığım var ona da pcos denmiş o da çok zayıf mesela . Demekki kriterler ve belirtiler değişiyor . Ne çok şeyle mücadele ediyoruz hem fiziksel hem ruhsal . Bence kadın olarak çok güçlü canlılarız 😁

Şimdi şöyle ilk tüp bebekte de aynı böyle çıktı 2gün sonra beta değerim 6çıktı o yüzden kesin var demiyorum en azından bişiler var galiba. İlk tüp bebekte az arttı kimyasal gebelik oldu.
Silik çizgiyi gördüm ben de 🥰🥰 inşallah çarşamba günü değerlerin de güzel çıkar 🙏🙏

Kızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
Aaayyy o zaman hamilesin 🥰🥰 kaç embriyo transfer edilmişti kaçıncı gün embriyosuydu ? Heyecanlanıyorum pozitif haberleri duyunca 😁

Aaayyy o zaman hamilesin 🥰🥰 kaç embriyo transfer edilmişti kaçıncı gün embriyosuydu ? Heyecanlanıyorum pozitif haberleri duyunca 😁
dondurulmuş 2 tane 5.gün embriyom vardı ben 1 tane olur diye tahmin ettim transfer günü hoca ikisini de transfer edelim dedi sürpriz oldu bana da son kararı da bana bıraktı tabi engelli olduğum için bakamam diye düşündüm ama gönlüm razı olmadı imha edilmesine her şeyin en iyisini Allah daha iyi bilir.Allah da senin gönlüne göre versin inşallah

Kızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
Hayırlı olsun ne güzel bi sorunuç 5 gün embriyosu anladım kadarıyla . Çift embriyo transfer olmussunuz . Tutunmuş birtanesi kesin belki diğeride geçt gutunma felan olur biri kesin sizinle gibi sonucunuza göre

Hayırlı olsun ne güzel bi sorunuç 5 gün embriyosu anladım kadarıyla . Çift embriyo transfer olmussunuz . Tutunmuş birtanesi kesin belki diğeride geçt gutunma felan olur biri kesin sizinle gibi sonucunuza göre
teşekkür ederim evet 5.gün embriyosu bir delilik yapıp erken kan vereyim dedim:) sizin ne zaman test gününüz

X