MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Yani belki erkendir bilmiyorum ama negatif sanırım hayırlısı olsun artık
Canım daha erken bence 4 gün var test gününe . İdrara zaten kandan daha geç çıkıyor . Şimdiden negatif düşünüp kendini üzme

Ben oruç konusunda doktorumla görüştüm iğnemi aksam vuruluyorum ona gore ayarladık iftarda 1 de ve sahurda olarak fitil ve ilaçlarımı alıyorum bir sıkıntı olmaz dedi doktorum
Testide bu sabah aldım yaptım ama yine silik çıktı

Silik çıkıyorsa hamilelik olma ihtimali yüksek . Sonuçta olmayan hormon orada çıkmaz . Ama yine de erken zaten bu kadar sürede net çıkmaz . Estrofem kullanıyor musunuz? Ben günde 3 kez estrofem ve duphaston alıyorum

Z Zecmel bence de daha erken ben kan testine kadar bir daha yapmayı düşünmüyorum bir de senin transferinde erken olmustu sanırım onun için biraz daha bekle

Canım daha erken bence 4 gün var test gününe . İdrara zaten kandan daha geç çıkıyor . Şimdiden negatif düşünüp kendini üzme
Z Zecmel bence de daha erken ben kan testine kadar bir daha yapmayı düşünmüyorum bir de senin transferinde erken olmustu sanırım onun için biraz daha bekle
Ya daha bilmiyorum yaparmıyım hayırlısı beklicem artık kan testi tarihine kadar

Çok üzülmedim yaa bu arada ben negatife az üzülüyorum ama düşük olunca olay değişiyor o zaman daha çok üzülüyorum

Çok üzülmedim yaa bu arada ben negatife az üzülüyorum ama düşük olunca olay değişiyor o zaman daha çok üzülüyorum
Öyle zaten canım her şeyin hayırlısı olsun . Evet çok istiyoruz çok emek veriyoruz ama hayırlısı diye dua etmeliyiz hep. Düşükte insan daha çok yıpranıyor . Pozitif diye sevinip sonra hayal kırıklığı yaşamak daha zor . Senin 3. Gün embriyosuydu demi. Onun testte daha geç çıktığını duymuştum sanki

Evet öyle genelde geç çıkıyor ama ilk transfere göre bugün testte çıkabilirdi. Tabi bilemiyorum da şimdi mecbur beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…