MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Günaydın hayırlısı olsun cnm, ben de oğluma hamileyken 12. Gün 945 di, tek embriyo transferiydi
Canım nasılsın? Bugün uğraşılardan sonra oğluma hamileyken yaptığı testi buldum. 11. Gün 421, 13. Gün 950. Geçen gün sana 12. Gün demişim . Yanlış kalmış aklımda

Bugün kan testi veremedim yarın vereceğim inşallah ilaçlar çok etkilıyor beni sanırım halsizlik falan çok oluyor. Sende de var mı
Bugün inanılmaz yoruldum. Halsizlik değil de kasık ağrısı çok oluyor evde kalıp dinlenmeyince. Sabah 8 de kan vermeye gidecem bende. Yarınki değerlerin 400 civarı çıkmasını umuyorum İkisininde tutmasını çok istiyorum. Allahım herkesin kalbinden geçeni verir inşallah

Bende de ara ara oluyor kasık ağrısı. Bütün ağrılar birbirine karıştı İnşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin Bende 8 de gideceğim sonuçları birlikte öğreneceğiz o zaman

Sabah unutma yaz mutlaka canım.

Herkese merhaba bi sorum olucak kızlar ilk defa tüp bebek deniyorum muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi olacak eşim işleri dolasıyısıyla yanımda değil ama doktorum eşiminde yumurta toplama günü yanımda olmasını söyledi, süreci hiç bilmediğim için sizlere sormak istiyorum cehaletime verin lütfen. O gün neler oluyor tam olarak yazabilirmisiniz

Çinki embriyo oluşturmak için eşinden örnek alacaklar

İnşaallah öyledir ya çokta ümitlenmek istemiyorum ama yarın test alıcam yine pazar sabahı yapabilirim ancak sabah yapmak daha iyiymiş sanırım ben oruçluyum bir sey yemedim diye yapayım dedim

Ağrısız bır ıslem narkoz alıp yumurtalarını toplucaklar eşindende sperm alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…