Canım nasılsın? Bugün uğraşılardan sonra oğluma hamileyken yaptığı testi buldum. 11. Gün 421, 13. Gün 950. Geçen gün sana 12. Gün demişim . Yanlış kalmış aklımdaGünaydın hayırlısı olsun cnm, ben de oğluma hamileyken 12. Gün 945 di, tek embriyo transferiydi
Bugün kan testi veremedim yarın vereceğim inşallah
Bugün inanılmaz yoruldum. Halsizlik değil de kasık ağrısı çok oluyor evde kalıp dinlenmeyince. Sabah 8 de kan vermeye gidecem bende. Yarınki değerlerin 400 civarı çıkmasını umuyorumBugün kan testi veremedim yarın vereceğim inşallahilaçlar çok etkilıyor beni sanırım halsizlik falan çok oluyor. Sende de var mı
Resmini atsana testin bakalımBen bekleyemedim yarını yaptım testi aşırı silik bir çizgi var ama nerdeyse gözükmüyor yok gibi anlamadım ondan sizce nedir
Bende de ara ara oluyor kasık ağrısı. Bütün ağrılar birbirine karıştıBugün inanılmaz yoruldum. Halsizlik değil de kasık ağrısı çok oluyor evde kalıp dinlenmeyince. Sabah 8 de kan vermeye gidecem bende. Yarınki değerlerin 400 civarı çıkmasını umuyorumİkisininde tutmasını çok istiyorum. Allahım herkesin kalbinden geçeni verir inşallah
Sabah unutma yaz mutlaka canım.Bende de ara ara oluyor kasık ağrısı. Bütün ağrılar birbirine karıştıİnşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin Bende 8 de gideceğim sonuçları birlikte öğreneceğiz o zaman
TamamYazarım sende yaz
Ay baya var gibi hadi inşallah
Yarın sabah test yap istersen ama sonucuna çok güvenme . En iyi sonucu kan testi verir. Negatif çıkarsa bile doğru sonuç olmayabilirTransfer günümü saymazsak 7.günüm 1 nisanda tranfer oldum
Yapmışsın bile
Çinki embriyo oluşturmak için eşinden örnek alacaklarHerkese merhaba bi sorum olucak kızlar ilk defa tüp bebek deniyorum muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi olacak eşim işleri dolasıyısıyla yanımda değil ama doktorum eşiminde yumurta toplama günü yanımda olmasını söyledi, süreci hiç bilmediğim için sizlere sormak istiyorum cehaletime verin lütfen. O gün neler oluyor tam olarak yazabilirmisiniz
Merhaba enoxu kaç mglik verdi size doktorB
Benimki de enox
Ağrısız bır ıslem narkoz alıp yumurtalarını toplucaklar eşindende sperm alacaklarHerkese merhaba bi sorum olucak kızlar ilk defa tüp bebek deniyorum muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi olacak eşim işleri dolasıyısıyla yanımda değil ama doktorum eşiminde yumurta toplama günü yanımda olmasını söyledi, süreci hiç bilmediğim için sizlere sormak istiyorum cehaletime verin lütfen. O gün neler oluyor tam olarak yazabilirmisiniz