Bende yapacam yarınİnşaallah öyledir ya çokta ümitlenmek istemiyorum ama yarın test alıcam yine pazar sabahı yapabilirim ancak sabah yapmak daha iyiymiş sanırım ben oruçluyum bir sey yemedim diye yapayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapacam yarınİnşaallah öyledir ya çokta ümitlenmek istemiyorum ama yarın test alıcam yine pazar sabahı yapabilirim ancak sabah yapmak daha iyiymiş sanırım ben oruçluyum bir sey yemedim diye yapayım dedim
Bende ilkinde kimseye demedim ikincide dedim gerçekten çok daralmalı oldu hoşuma gitmiyo herkesin sormasıAma birilerine çok kötü patlıcam zaten hormonlar tavan elimden alamayacaklar Allahtan sabır diliyorum bu mübarek günde hepimize
Çevrede o kadar anlayışsız ve sinir bozucu insanlar var ki onlara sinirlenmemek elde değil. En iyisi uzak durmaya çalışmak mümkün olduğunca muhattap olmamakAma birilerine çok kötü patlıcam zaten hormonlar tavan elimden alamayacaklar Allahtan sabır diliyorum bu mübarek günde hepimize
Buraya da at mutlaka sonucunuBende yapacam yarın
Teşekkür ederim cevap için canımÇinki embriyo oluşturmak için eşinden örnek alacaklar
Sonucu yaz mutlaka bide erken hamilelik testi al istersen daha iyi sonuç veriyor ben oyle aldımBende yapacam yarın
Var evde 3tane zaten yarından sonra hergün yaparım muhtemelen. Bide ilk transferde taze transferdi ve yarın pozitif sonucu görmüşüm erken gebelik testinde. Test günümde de beta değerim 6.5 idi o sebeple tam bilemiyorum bide negatif çıkar diye de korkuyorumSonucu yaz mutlaka bide erken hamilelik testi al istersen daha iyi sonuç veriyor ben oyle aldım
Bugun 14.günümde alttan muayenede kese görünmedi doktor normal dedi ama fikrinizi alabilir miyim?Selamlar, dün 12.günümdü kan verdim 945 çıktı.
Beta değerime göre çift görünüyor böyle görünüp sonrasnda tek kese gören oldu mu ?
4000 cnmMerhaba enoxu kaç mglik verdi size doktor
in_cim canım sana yazmıştım mesajı ama kendi kendimi etiketlemişimCanım nasılsın? Bugün uğraşılardan sonra oğluma hamileyken yaptığı testi buldum. 11. Gün 421, 13. Gün 950. Geçen gün sana 12. Gün demişim . Yanlış kalmış aklımda
Günaydın canım hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah çok güzel rakamlar görürsünGünAydın kızlar, çok heyecanlıyım. Tahlile geldim bekliyorum
Pazartesi trasnferim yapildi günde 3 defa estrofem icmek zorundayim 3 tanede vajinal fitil var coraspirin folik asit kullaniyorum ve 2 gunde 1 progestan igne var...ve bu dönemde bol su tüketilmesini öneriyo tum doktorlar bu sartlar altinda maalesef oruç tutamıyorumArkadaşlar bir sey soracağım transfer olanlar oruç tutabiliyor mu
Bir de bugün kalçadan ayrıca iğne vurulacağım sizde vuruldunuz mu
Hımm anladım ben yaklaşık 2.5 ay falan kullanmış olacağım sanırim bana sabah akşam 1er tane kullan dedi evet malesef 588e aldım 45 gün anca gidecek aldığım firmaya sordum ortadan 2ye kırıp için dedi denedim o şekil yutabiliyorum şuan çok şükür yada çiğneyerek bol suyla da içebilirsiniz dedi sanırim zararı yok cabuk eriyor ağızda da zaten inş şifa olsun bakalımBu takviyeyi transfere kadar yaklaşık 5,5 ay kullandım. Hap büyük kabul ediyorum ama bebek için gerekiyorsa katlanıyorsun. bu süreçte takviyenin fiyatı dehşet arttı tabi o ayrı mesele.
Ben dün keseyi göremedim. Normal miin_cim canım sana yazmıştım mesajı ama kendi kendimi etiketlemişim