MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

İnşaallah öyledir ya çokta ümitlenmek istemiyorum ama yarın test alıcam yine pazar sabahı yapabilirim ancak sabah yapmak daha iyiymiş sanırım ben oruçluyum bir sey yemedim diye yapayım dedim
Bende yapacam yarın 😬

Ama birilerine çok kötü patlıcam zaten hormonlar tavan elimden alamayacaklar Allahtan sabır diliyorum bu mübarek günde hepimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çevrede o kadar anlayışsız ve sinir bozucu insanlar var ki onlara sinirlenmemek elde değil. En iyisi uzak durmaya çalışmak mümkün olduğunca muhattap olmamak

Sonucu yaz mutlaka 😃 bide erken hamilelik testi al istersen daha iyi sonuç veriyor ben oyle aldım
Var evde 3tane😬 zaten yarından sonra hergün yaparım muhtemelen. Bide ilk transferde taze transferdi ve yarın pozitif sonucu görmüşüm erken gebelik testinde. Test günümde de beta değerim 6.5 idi o sebeple tam bilemiyorum bide negatif çıkar diye de korkuyorum

Ya ilk transfer olduğunun zaman bir hafta önce işte instagramda önüme sürekli reklamlar çıkıyo. Önce işte bebek haberi verme reklamları sonra hamile kıyafetleri reklamları demin baktım bebek arabası reklamları çıkıyo. Galiba benim çocuk tutmuş üstüne bide doğmuş haberim yok 😂😂

Selamlar, dün 12.günümdü kan verdim 945 çıktı.

Beta değerime göre çift görünüyor böyle görünüp sonrasnda tek kese gören oldu mu ?
Bugun 14.günümde alttan muayenede kese görünmedi doktor normal dedi ama fikrinizi alabilir miyim?

Eklentiler

• CF4F8CD7-8CE1-41DF-A112-6CFD69D1E587.jpeg
    CF4F8CD7-8CE1-41DF-A112-6CFD69D1E587.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar bir sey soracağım transfer olanlar oruç tutabiliyor mu
Bir de bugün kalçadan ayrıca iğne vurulacağım sizde vuruldunuz mu
Pazartesi trasnferim yapildi günde 3 defa estrofem icmek zorundayim 3 tanede vajinal fitil var coraspirin folik asit kullaniyorum ve 2 gunde 1 progestan igne var...ve bu dönemde bol su tüketilmesini öneriyo tum doktorlar bu sartlar altinda maalesef oruç tutamıyorum

Bu takviyeyi transfere kadar yaklaşık 5,5 ay kullandım. Hap büyük kabul ediyorum ama bebek için gerekiyorsa katlanıyorsun. bu süreçte takviyenin fiyatı dehşet arttı tabi o ayrı mesele.
Hımm anladım ben yaklaşık 2.5 ay falan kullanmış olacağım sanırim bana sabah akşam 1er tane kullan dedi evet malesef 588e aldım 45 gün anca gidecek aldığım firmaya sordum ortadan 2ye kırıp için dedi denedim o şekil yutabiliyorum şuan çok şükür yada çiğneyerek bol suyla da içebilirsiniz dedi sanırim zararı yok cabuk eriyor ağızda da zaten inş şifa olsun bakalım

X