Kaçıncı gün83 çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün83 çıkmış
10. GünKaçıncı gün
Daha aramadıD
Doktor ne dedi canım?
10. Gün değerin çok iyi bence10. Gün
Yaa inşallah Hiç bilgim yok bu konuda o yüzden düşük gelmişti10. Gün değerin çok iyi bence
Canım 9. Günü aslında. 10 değil. Onçin sıkıntı yapma.Yaa inşallah Hiç bilgim yok bu konuda o yüzden düşük gelmişti
Hayırlısı yaa artık3.gün embriyosu ise erken daha canım hiç üzülme biraz daha bekle
Doktorumda normal dedi şükürCanım 9. Günü aslında. 10 değil. Onçin sıkıntı yapma.
Gözün aydın canım pazartesi tekrarlıyorsun sen de değilmi?Doktorumda normal dedi şükür
Evet asistanı pazartesi ver falan demedi ama ben vercemGözün aydın canım pazartesi tekrarlıyorsun sen de değilmi?
benim doktorda mail attı bana.değerim pozitif gibiymiş.aynı şekilde ilaç kullanımına devam.pazartesi 2. testi tekrarlayım dedi.Evet asistanı pazartesi ver falan demedi ama ben vercem
Bazen ben de bu reklamların evrenin sırrına ulaştıklarını düşünüyorum. Hiçbir yere yazmadığım sadece düşündüğüm şeyin reklamını çıkarıyor meselaYa ilk transfer olduğunun zaman bir hafta önce işte instagramda önüme sürekli reklamlar çıkıyo. Önce işte bebek haberi verme reklamları sonra hamile kıyafetleri reklamları demin baktım bebek arabası reklamları çıkıyo. Galiba benim çocuk tutmuş üstüne bide doğmuş haberim yok
Canım benim 6. Gün embriyosuydu. Transferden sonra 5. Gün çıkmıştı idrarda ve aynı gün kanda çok düşüktü 10.40 tı. Bazen geç tutunabiliyor falan biliyorsun sen de. Şimdiden negatif düşünme inşallah test gününde güzel bir sonuç alırsın arkadaşımÇok üzülmedim yaa bu arada ben negatife az üzülüyorum ama düşük olunca olay değişiyor o zaman daha çok üzülüyorum
Transfer günü sana kağıt verirlerse eğer canım orada yazıyor tüm detaylarBu embriyo ların kacıncı gün oldugunu nasıl anlıyorsunuz biz hiç sormadık dotlorumuz sadece ıkı bebegınız var bırı cok iyi onu kullanıcaz transferde dedı bende hiç sormadım
Embriyologlar bilgi veriyolar kaçıncı günde hangi kalitede olduğunu en son transfer günüde transferden önce yine embriyo hakkinda kalite bilgisini paylasiyorlar yanu benim o sekilde oldu.Bu embriyo ların kacıncı gün oldugunu nasıl anlıyorsunuz biz hiç sormadık dotlorumuz sadece ıkı bebegınız var bırı cok iyi onu kullanıcaz transferde dedı bende hiç sormadım
Hastanede doktor ya da embriyolog bilgi veriyor canım . Dondurma işlemi olduğunda 5. Gün 6 tane diye bildirmişlerdiBu embriyo ların kacıncı gün oldugunu nasıl anlıyorsunuz biz hiç sormadık dotlorumuz sadece ıkı bebegınız var bırı cok iyi onu kullanıcaz transferde dedı bende hiç sormadım
Aynen yaa beklicem artık ne çıkarsa Allahtan Yapacak bişi yokBazen ben de bu reklamların evrenin sırrına ulaştıklarını düşünüyorum. Hiçbir yere yazmadığım sadece düşündüğüm şeyin reklamını çıkarıyor mesela
Canım benim 6. Gün embriyosuydu. Transferden sonra 5. Gün çıkmıştı idrarda ve aynı gün kanda çok düşüktü 10.40 tı. Bazen geç tutunabiliyor falan biliyorsun sen de. Şimdiden negatif düşünme inşallah test gününde güzel bir sonuç alırsın arkadaşım
Transfer günü sana kağıt verirlerse eğer canım orada yazıyor tüm detaylar
Embriyologlar bilgi veriyolar kaçıncı günde hangi kalitede olduğunu en son transfer günüde transferden önce yine embriyo hakkinda kalite bilgisini paylasiyorlar yanu benim o sekilde oldu.
Hastanede doktor ya da embriyolog bilgi veriyor canım . Dondurma işlemi olduğunda 5. Gün 6 tane diye bildirmişlerdi