Benim transferden 1 gün sonra öyle kasım ağrım oldu batma gibi sonra bir daha olmadıArkadaşlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Benim sağ kasığımda ara ara batma şeklinde ağrılar oluyor .
Arkadaşlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Benim sağ kasığımda ara ara batma şeklinde ağrılar oluyor .
İlaçların etkisidir diye düşünmüştüm ben de ama çok ağrı olunca korkuyorum da bir şey mi oluyor diyeBende de oluyor canım ara ara ılaclardan dıye dusunuyorum
Ilac etkisidir zaten transfer sonrasi olabileceğini benim doktorum söylemiştiArkadaşlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Benim sağ kasığımda ara ara batma şeklinde ağrılar oluyor .
Ben Progestanı nereye vuruyosam ertesi gün o kaşığımda ağrı oluyoArkadaşlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Benim sağ kasığımda ara ara batma şeklinde ağrılar oluyor .
Canım nasılsınBen Progestanı nereye vuruyosam ertesi gün o kaşığımda ağrı oluyo
Ya iyiyim ama cuma günü proluton vurdurdum dün orası bi şişti üstüne de Progestan vurdurdum dün. Akşam bi kaşıntı oldu varya bide kabardı orası kalçama doğru çok kötü oldu yaa. Hem ağrıyo hem kaşınıyor. Erken gebelik testi yaptım 5dk içinde aşırı silik çizgi çıktı belki ilaçlardandır bilmiyorum.Canım nasılsın
Test yaptınmı bugün ?
Yarın sabah ilk idrarla test tekrar yap bence eğer silik çizgi varsa hamile olma ihtimalin varYa iyiyim ama cuma günü proluton vurdurdum dün orası bi şişti üstüne de Progestan vurdurdum dün. Akşam bi kaşıntı oldu varya bide kabardı orası kalçama doğru çok kötü oldu yaa. Hem ağrıyo hem kaşınıyor. Erken gebelik testi yaptım 5dk içinde aşırı silik çizgi çıktı belki ilaçlardandır bilmiyorum.
Benimde kasığımda ağrı ve kasılmalar var . Doktorumda ağrı ve kasılma olabileceğini endişelenmem gerektiğini söylemişti.Arkadaşlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Benim sağ kasığımda ara ara batma şeklinde ağrılar oluyor .
Ya dünkü testte de vardı. Ben normalde hamile değilsem bu testlerde hiç çizgi çıkmıyo silik bile çıkmıyo şimdi yine de diyorum acaba ilaçlardanmı ya da negatif mi bide çok aşırı silik yaniYarın sabah ilk idrarla test tekrar yap bence eğer silik çizgi varsa hamile olma ihtimalin var
Merhaba 34 yasindasiniz nasil 2 tane embriyo transfer edilebiliyorki?nerde tedavi oluyorsunuz?yasal degil cunku?Merhaba benimde bugün ilk embriyo transferim yapıldı ilk denemem 34 yaşındayım 2 adet embriyo transfer edildi.
Embriyolarinizin kalitesine bagli gebelik vaadeden en kaliteli embriyo transfer edilir. Embriyologlar donduruldugunda ve transfer oncesi kalite bilgisini sizle paylasirlar zatenArkadaşlar merhaba,benim ilk denemem 34 yasindayim 2 dış gebelik 2 de betahcg artmadigi icin sonlandirilan gebeligim var,pcos um 21 embriyom var,donduruldu,su an estrofem kullaniyorum carsamba kontrolum var ona gore,transfer gunune karar verilecek,ve tek embriyo transferi olacak,hangisinin transfer edileceğine nasil ve neye gore karar veriliyor?6.gune kadar giden embriyom oldu,ama kalitedir vb seyler hk.bilgi verilmedi?
Embriyo transferinde tek koşul yaş ve kaç deneme olduğu değildir. Kadının diğer ciddi hastalıkları, erkeğin rahatsızlıkları sperm sayısı bunlar etkili. Ben lupus hastasıyım östrojen hormonu alamıyorum ve ikinci denemeyi müsaade etmiyorlar.Merhaba 34 yasindasiniz nasil 2 tane embriyo transfer edilebiliyorki?nerde tedavi oluyorsunuz?yasal degil cunku?
Hmm anladim,oyle diyorsaniz dogrudur,hakkinizda hayirlisi olsun,gonlunuzce olur hersy umarimEmbriyo transferinde tek koşul yaş ve kaç deneme olduğu değildir. Kadının diğer ciddi hastalıkları, erkeğin rahatsızlıkları sperm sayısı bunlar etkili. Ben lupus hastasıyım östrojen hormonu alamıyorum ve ikinci denemeyi müsaade etmiyorlar.
Maşallah 21 embriyo mu benim toplanan yumurta sayım bile 13idi . 7 tane embriyo oluşmuştu 3 tane embriyom canlı kaldı ve donduruldu.Arkadaşlar merhaba,benim ilk denemem 34 yasindayim 2 dış gebelik 2 de betahcg artmadigi icin sonlandirilan gebeligim var,pcos um 21 embriyom var,donduruldu,su an estrofem kullaniyorum carsamba kontrolum var ona gore,transfer gunune karar verilecek,ve tek embriyo transferi olacak,hangisinin transfer edileceğine nasil ve neye gore karar veriliyor?6.gune kadar giden embriyom oldu,ama kalitedir vb seyler hk.bilgi verilmedi?
Anladim canim,cok tesekkur ederim,hepimiz hakkinda hayirlisi olsun insallah,saglikla bebişlerimizi kucağimiza alalimEmbriyolarinizin kalitesine bagli gebelik vaadeden en kaliteli embriyo transfer edilir. Embriyologlar donduruldugunda ve transfer oncesi kalite bilgisini sizle paylasirlar zateninsallah güzel sonuclar alırsınız ❤
Mevzuatta bu yazar ben kendi fikri beyanımı söylemiyorumHmm anladim,oyle diyorsaniz dogrudur,hakkinizda hayirlisi olsun,gonlunuzce olur hersy umarim
Pcos durumlarında yumurta ve embriyo sayisi fazla olabiliyor diye duymuştumMaşallah 21 embriyo mu benim toplanan yumurta sayım bile 13idi . 7 tane embriyo oluşmuştu 3 tane embriyom canlı kaldı ve donduruldu.