MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

P purple81 normal gebelik testi yaptım sabah aşırı silik çıktı sen yaptın mı. normal mi silik çıkması
Ben bugün yapmadım canım. Kendine eziyet ediyorsun boşuna. Dün demiştim sana normalde hiç çıkmadı benim erken gebelik testinde çıktı diye. Bugün yapsam yine çıkmazdı muhtemelen yada çok silik çıkardı.

Teşekkür ederimmYaptığıma pişman oldum zaten. Neyse artık kanı bekleyim

Kızlar bir de aklıma takılan şey şu
Transferden sonra eve giderken arabada biraz bozuk yollardan geçerken kasislerden falan birşey olmaz demi
Bizim yolların bir kısmı okadar kötü ki insanın aklına geliyor ister istemez

Ya iki tane 3.gün embriyosu bugünde transfer gününü saymazsak 6.gün daha çok erken yaa biliyorum öyle bi yapasım geldi
Canım çok erken 3.gün embriyosu için
Ya aşırı heyecanlı
Acaba ben transfer olunca yapabilecekmiyim
Korkudan yapamam gibi geliyor

Transfer sonrası iki saat yol gittim ben arabada. Hiçbişey olmaz canım. Transfer sonrası yatırmadılarda beni üstelik. Belkleme salonuna geçtim ve doktorun odasına çağırılmayı bekledim yarım saat oturarak

Kızlar estrofem yok hiçbir yerde 7 dk önce içmem gerekiyordu içemedim İstanbul Küçükçekmece’de oturuyorum

Eşim muadilini almaya gitti şimdi hiçbir eczanede yok canım. Bilen varsa o eczaneyi yazsın bana özelden Allah rızası için
Sakin ol biraz öncelikle. Birkaç saat gecikmeli içtiğinde sorun olmaz. Benim de başıma geldi. İçtim sandım ama içmemişim. On iki saat değil 24 saat geçince içtim yani. Ben kullanmam gereken ilaçları toplu aldım mecbur çünkü piyasa eksiği çok fazla. Sende bir yedek bulundur mutlaka.

Araba seni çok sarsmadığı sürece hiçbir şey olmaz . Arabayı kim kullanacaksa yavaş ve dikkatli kullansın. Sen de koltuğu yatır keyfine bak

Kızlar estrofem yok hiçbir yerde 7 dk önce içmem gerekiyordu içemedim İstanbul Küçükçekmece’de oturuyorum
Evet çok zor bulunuyor maalesef . Benim de sadece 20 günlük kaldı . Eğer sonucum pozitif olursa nerden bulacağımı bilmiyorum . Ama stres yapma vardır bir çözümü . Bulunca da fazla fazla al dursun evde

Teşekkür ederimmYaptığıma pişman oldum zaten. Neyse artık kanı bekleyim
Canım silik test hamile olduğunu gösterir ki
yaaa çok teşekkür ederim canım Allahım razı olsun
İçimi rahatlattın

Araba seni çok sarsmadığı sürece hiçbir şey olmaz . Arabayı kim kullanacaksa yavaş ve dikkatli kullansın. Sen de koltuğu yatır keyfine bak
Eşim kullanacak canım
O da elinden geldiğince dikkat eder
Gideceğimiz yolun bir kısmı çok bozuk malesef
Dikkat ede ede gideceğiz mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…