Hadi hayırlısı yaa insan dayanamıyor bide o kadar kendimi şartladım bende yapmıcam diye yine de yaptım1 nisan da tranfer oldum 4. Gün emriyosu çoğunluk hem hep 3 ve 5 ama benim 4 te oldu
Kaliteli olduğunu söylediler 3 tane vardı 1 tanesi daha önde kesin onu koyacağız yarını beklemeye gerek yok rahimde durması daya iyi dediler 1 gün önce oldum ondan dolayı medical parkta görüyorum tedaviyiKalitesi nasıl canım
Mesela 4aa demek 4.gün mü oluyor
Ben fazla bilemiyorum bu durumu da o yüzden sordum
Nerede tedavi görüyorsun canım
Bir daha ne zaman yapmayı düşünüyorsunHadi hayırlısı yaa insan dayanamıyor bide o kadar kendimi şartladım bende yapmıcam diye yine de yaptım
Güzel sonuçların olsun canımKaliteli olduğunu söylediler 3 tane vardı 1 tanesi daha önde kesin onu koyacağız yarını beklemeye gerek yok rahimde durması daya iyi dediler 1 gün önce oldum ondan dolayı medical parkta görüyorum tedaviyi
Oksapar ismi. Evde kendim göbekten yapıyorummerhaba günlük kan sulandirici ilaciniz ne bnmki enox kendim vuruyyorum kendime
Hiç bi fikrim yokBir daha ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Hayırlı olsun çok net görünüyor bende 1 Nisan transfer oldum bugün de erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı acaba seninki hemenn mi böyle koyu çıktı yoksa durdukça mı koyulaştı?Kızlar sabah dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım31 mart transfer
Hayırlısı olsun canım, ben resmini 10. Dakkada falan çektim ama testi yaparkenden belirdiydi çizgi. Çift embriyo transferidir benim. Senin kaç embriyo transfer ettiler?Hayırlı olsun çok net görünüyor bende 1 Nisan transfer oldum bugün de erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı acaba seninki hemenn mi böyle koyu çıktı yoksa durdukça mı koyulaştı?
Merhaba ben günde 4 adet progestan atıyorum sabah 2 akşam 2 olmak üzere ve 12 saat arayla atıyorum doktora çalışma saatlerini bildirmenin faydası olur diye düşünüyorum en azından evden çıkmadan atarsın. ve göbektende günde 1 kez kan sulandırıcı ve yine Progeston iğne atıyorum. Eğer iş yerinde fitil atarsan sandalyeye yada klozete kaykılarak oturup derine itip ayağa kalktğında kendini sıkarak elini yıkayıp yerine geçince yine kaykılarak 10-15 dk oturmanı tavsiye edebilirim. Ve yanında yedek iç çamaşırı günlük ped bulundur vajinal bölge ıslak kalmasın.Merhaba arkadaşlar
Rabbim bu yolda emek veren , çabalayan, dualar eden herkesin duasını kabul etsin , en yakın zamanda müjdeleriyle müjdelesin, gebelik haberleri almaya nasip etsin
Ben de yakında transfer hazırlığına başlayacağım
Çalışıyorum ve beni en çok düşündüren şey bu aşamada hangi zamanda fitil başlanıyor acaba?
Burada forumlardan okuduğum kadarıyla sanırım transfere 1 hafta kala progestan fitil başlanıyor
Çalıştığım için transferden sonra izin almayı planlıyordum
Günde 3 sefer alınıyor sanırım o fitil
Acaba yatmadan ben onu lavaboda yapabilirmiyim
Çalışan arkadaşlarım siz nasıl yaptınız acaba
İllaki fitil veriliyormu
Çalışan insan için ne zor süreçler değilmi
Bide hamile kalınca da devam edecek sanırım o fitiller
MerhabaHanımlar birşey soracağım. 3. Deneme için doktorumu değiştirmek için doktorlar ile görüşüyorum. Ama herkes kendi yolunu övüp diğer doktorunkini işe yaramaz muamelesi yapıyor.
1.doktor kendi doktorum.. lenfosit +histeroskopi + prednol
2.doktor.. embryoglue+gebelik aşısı+histeroskopi
3.doktor.. rahime çizik atma(histeroskopi gerek yok diyor) +prednol+prograf
Bu arada endokrin +romatoloji testler hepsi temiz cd56 da temiz..
2 deneme de negatif ile sonuçlandı..
Canım okadar haklısın kiAy canım yaa ben neyden korktum biliyomusun üçüncü gün böyle bi üşüdüm peteklerde bi yetersiz geldi ısıtıcıyı açtım anca ısındım. Sonra içime kurt düştü ya çocukları sıcaktan pişirdiysem içerde ya embriyolara bişi olduysa diye saçma sapan bi panik yaptım
Canım ne kadar teşekkür etsem azMerhaba ben günde 4 adet progestan atıyorum sabah 2 akşam 2 olmak üzere ve 12 saat arayla atıyorum doktora çalışma saatlerini bildirmenin faydası olur diye düşünüyorum en azından evden çıkmadan atarsın. ve göbektende günde 1 kez kan sulandırıcı ve yine Progeston iğne atıyorum. Eğer iş yerinde fitil atarsan sandalyeye yada klozete kaykılarak oturup derine itip ayağa kalktğında kendini sıkarak elini yıkayıp yerine geçince yine kaykılarak 10-15 dk oturmanı tavsiye edebilirim. Ve yanında yedek iç çamaşırı günlük ped bulundur vajinal bölge ıslak kalmasın.
İlaç tedavisine adetin 3. Günü antibiyotik klomen prednol ve ecoprimle başlatıldı. iKlomen bittiği gün (5 gün içtim) yine muayene oldum kan testi aldılar rahmin yeterince kalınlaşmadığı için estroferm verildi vajinadan attım.(lupus hastası olduğum için fazla östrojen bana zararlı sizler hap olarak ve adetin 3.günü başlarsınız) 2 gün sonra yani 31 martta yine muayene oldum yine test yapıldı sonuc iyi gelince rahimde istenilen kalınlığa ulaşılınca 6 nisan transfer günü olarak belirlendi ilaçlar iğneler fitil verildi. Ve progeston fitili ve göbekten atılan iğneleri 3 nisanda uygulamaya başladım. Yani transferden 3 gün önce. İlaç kullanımı adet döngüsü hormon ve rahim kalınlığına göre değişiyor benim sürecim bu şekilde oldu. Transfer olduktan sonra vücudunuzu özellikle ayak ve kasık bölgenizi sıcak tutmanızı tavsiye ederim. Ben çift çorap ve kasık bölgemi şalla sarıp oturuyorum. Umarım size faydalı olabilmişimdir. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Benim bütün testlerim temiz çıktı..Merhaba
Benim tavsiyem öncelikle neden 2 negatif ile sonuçlandığını iyi bir şekilde tetkik edilebilecek ve ona göre tedaviyi belirleyecek bir doktoru tercih etmen.
Bizler ne kadarda hastaneler için büyük bir ticari kazancız.bu konuda aceleci olmayan kurumları tercih etmek lazım bazı klinikler seri üretim gibi buna da dikkat etmek lazım.
Sizin gibi 3 dondurulmuş denemesi negatif olan bir arkadaşımız vardı. Doktorunu değiştirdi ve doktoru Rahime ne zaman yerleştirileceğine dair bir test istedi.
O tetkikler sonucunda taze embriyo mu, dondurulmuş embriyo mu karar verildi. Rahimden parça alındı.çıkan sonuçlara göre taze transfer yapıldı. intralipid serum tedavisi uygulandı. Ve bebişi oldu.
İntralid serum tedavisini duydunuz mu bilmiyorum.2,3 kez negatif sonuçlarda uygulanıyor. Tabi sizin sorunlarınız bunlar olmayabilir ben örnek için yazdım.
Umarım sizinde en kısa zamanda iyi haberlerinizi alırız
Canım okadar haklısın ki
İnsan bunca emekten sonra herşeyden korumak istiyor
Canım ne kadar teşekkür etsem az
Ne güzel detaylı anlatmışsın , çok çok teşekkür ederim
İnşallah benim de bu süreçte ilaçları kolaylıkla kullanabileceğim bir şekilde olur tedavim
Çalıştığımı ve saatlerimi mutlaka ileteceğim doktora
Siz pozitif haberi aldınızmı
Canım okadar haklısın ki
İnşallah benim de bu süreçte ilaçları kolaylıkla kullanabileceğim bir şekilde olur tedavim
Rica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu banaCanım okadar haklısın ki
Benim bütün testlerim temiz çıktı..
Her doktor kendine göre yeni test istiyor..
2.de intralipid kullandım. Etkisi olmadı..
Genel olarak 2.de histeroskopi yapılıyormuş en azından çizik atılıyormuş.
Bir sürü doktora gittim. Hepsi histeroskopi gereksiz masraf rahimin şekli iç yapısı çok düzgün diyor.. Ama ben istiyorum artık…
Onun dışındaki yöntemler hep doktorların kendi uygulamaları ile başarı yakaladığı noktalar..
Galiba daha iyi doktora denk gelmedim..
Benim bütün testlerim temiz çıktı..
Her doktor kendine göre yeni test istiyor..
2.de intralipid kullandım. Etkisi olmadı..
Genel olarak 2.de histeroskopi yapılıyormuş en azından çizik atılıyormuş.
Bir sürü doktora gittim. Hepsi histeroskopi gereksiz masraf rahimin şekli iç yapısı çok düzgün diyor.. Ama ben istiyorum artık…
Onun dışındaki yöntemler hep doktorların kendi uygulamaları ile başarı yakaladığı noktalar..
Galiba daha iyi doktora denk gelmedim.histeroskopi bildiğimiz rahim filmi mi?
Yok histerskopi rahim içine anestezi altında kamera ile bakıp usg de veya hsg de görülmeyecek kusurlar varsa düzeltilmesi.. Sizdeki polipların alınması..Hisreroskopi bildiğimiz rahim filmi mi? Benim rahim filmim çekildi. Rahimde 2 tane polip varmış onlar alındı. Embriyo yu yerleştirmek için çizik atıldı. Çizik de şansı arttırmak için yapılıyormuş. Bunu söylemekten çok hoşlanmıyorum ama Gönlünü ferah tut o zaman biraz akışına bırak kafan rahat olsun. Bak ne güzel bir sorun da yokmuş. Demek ki gününü bekliyor
Amin canım hakkımızda hayırlısı benim de çift embriyo ilk yapar yapmaz çizgi belirdi bende deHayırlısı olsun canım, ben resmini 10. Dakkada falan çektim ama testi yaparkenden belirdiydi çizgi. Çift embriyo transferidir benim. Senin kaç embriyo transfer ettiler?
İnşallah bende kolaycacık atıveririm fitilleriRica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu banaallah gönlüne göre verir inşallah ama 1,2 güne el alışıyor otomatik yerleştiriyorsun gönlünü ferah tut.
Transferin 3. Günündeyim 18 nisanda test yaptıracağım
10 gün kalmış testinizeRica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu banaallah gönlüne göre verir inşallah ama 1,2 güne el alışıyor otomatik yerleştiriyorsun gönlünü ferah tut.
Transferin 3. Günündeyim 18 nisanda test yaptıracağım