MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Daha önceki negatiflerde hangi uygulamaları yapmışlardı?
Standart tedaviler uygulandı.
Progestron fitil, estrofem,duphaston, prolutex
Ttansferden 5 gün önce antibiyotik + prednol kullanıp bıraktım.
Tek embryo transfer edildi. 5.gün 1.kalite
Şimdi geriye 3 embryom kaldı. 1.kalite..
Hepsi 2 embryo transfer etmeyi düşünüyor..

Merhaba arkadaşlar🌸
Rabbim bu yolda emek veren , çabalayan, dualar eden herkesin duasını kabul etsin , en yakın zamanda müjdeleriyle müjdelesin, gebelik haberleri almaya nasip etsin🤲🏻
Ben de yakında transfer hazırlığına başlayacağım
Çalışıyorum ve beni en çok düşündüren şey bu aşamada hangi zamanda fitil başlanıyor acaba?
Burada forumlardan okuduğum kadarıyla sanırım transfere 1 hafta kala progestan fitil başlanıyor
Çalıştığım için transferden sonra izin almayı planlıyordum
Günde 3 sefer alınıyor sanırım o fitil
Acaba yatmadan ben onu lavaboda yapabilirmiyim😳
Çalışan arkadaşlarım siz nasıl yaptınız acaba
İllaki fitil veriliyormu
Çalışan insan için ne zor süreçler değilmi
Bide hamile kalınca da devam edecek sanırım o fitiller🙈

Merhaba arkadaşlar🌸
Rabbim bu yolda emek veren , çabalayan, dualar eden herkesin duasını kabul etsin , en yakın zamanda müjdeleriyle müjdelesin, gebelik haberleri almaya nasip etsin🤲🏻
Çalışıyorum ve beni en çok düşündüren şey bu aşamada hangi zamanda fitil başlanıyor acaba?
Burada forumlardan okuduğum kadarıyla sanırım transfere 1 hafta kala progestan fitil başlanıyor
İllaki fitil veriliyormu
Ben sabah 1 akşam 2 şeklinde alıyordum.
1.tedavide günde 3 defa aldım. Progestron 40 üstü çıktı.
2.tedavide sabah 1 akşam 2 şeklinde aldım gene progestron 40 üstü çıktı..
Zaten prospektüsde de öyle öneriyor..

Hanımlar birşey soracağım. 3. Deneme için doktorumu değiştirmek için doktorlar ile görüşüyorum. Ama herkes kendi yolunu övüp diğer doktorunkini işe yaramaz muamelesi yapıyor.
1.doktor kendi doktorum.. lenfosit +histeroskopi + prednol
2.doktor.. embryoglue+gebelik aşısı+histeroskopi
3.doktor.. rahime çizik atma(histeroskopi gerek yok diyor) +prednol+prograf
Bu arada endokrin +romatoloji testler hepsi temiz cd56 da temiz..
2 deneme de negatif ile sonuçlandı..
Geçmiş olsun canım . Ben bu uygulamaları pek bilmiyorum açıkçası . Daha önce yaptırdığın uygulamalar hangisi . Ona göre karar verebilirsin

Merhaba arkadaşlar🌸
İllaki fitil veriliyormu
Şimdiden hayırlı olsun ☺️ Ben de çalışıyorum ve bu süreçte gerçekten çok zor oluyor . Sürekli izin almak gerekiyor . Fitili ben günde 1 kez gece uyurken kullanıyorum . Herkes farklı kullanıyor sanırım . Benim doktorum uyumadan önce bir kez dediği için o konuda zorlanmıyorum

Benim de transferimin 6. Günü 10. Gün test yapmayı düşünüyorum
Ama cok merak ediyorum erkenden pozitif çıkan olursa ben de yapacağım

Merhaba arkadaşlar🌸
İllaki fitil veriliyormu
Ben tranferden bir hafta önce yanlış anlaşılmadan gün de bir tane kullanmıştım tranferden sonra 3 kullandım sorun olur mu bilmiyorum ama şuanlık bir sıkıntım yok ayakta kullanmak zorunda kaldığım zamanda yaptım ama tum ilaç geri geldi en azından 15 dk yatmak gerekiyor

Benim de transferimin 6. Günü 10. Gün test yapmayı düşünüyorum
Ama cok merak ediyorum erkenden pozitif çıkan olursa ben de yapacağım
Ben az önce ovıtrelle iğne yaptığım için erken test ya da evde test yapamayağım . Mecbur test günümü beklemem lazım 😔

proluton depot diye iğne vuruldum ama dediğin iğneyi hiç vurulmadım neden veriliyor
Ben de proluton iğne haftalık vuruyorum. Bu dediğim aslında çatlatma iğnesi ama tek seferlik düşük doz vurulmamı istedi doktor . Tutunmaya yardımcı olması için sanırım

Merhaba arkadaşlar🌸
İllaki fitil veriliyormu
pazartesi transferim yapıldı şuan 3.günüm ve bugün iş başı yaptım çalışıyorum. en azından ilk 2-3 gün evde dinlenmen daha faydalı :) bahsettiğin fitil progestan transferden 5 gün önce başladım ben günde 3 kez ve en azından gebelik testine kadar devam edicem :) iş yerinde lavaboda yapabilirsin aslında cok bir zorluğu yok biraz fitili içeri iyi atarsan hiç bir sıkıntı olmuyor :)

Ya iki tane 3.gün embriyosu bugünde transfer gününü saymazsak 6.gün daha çok erken yaa biliyorum öyle bi yapasım geldi
3.gün embryosu için erken gibi..
5.gün olanlar 5.-6.günde net görüyorlar…
Sizde 7-8.gün yapsanız çıkar herhalde ☺️

Şimdiden hayırlı olsun ☺️ Ben de çalışıyorum ve bu süreçte gerçekten çok zor oluyor . Sürekli izin almak gerekiyor . Fitili ben günde 1 kez gece uyurken kullanıyorum . Herkes farklı kullanıyor sanırım . Benim doktorum uyumadan önce bir kez dediği için o konuda zorlanmıyorum
Çok teşekkür ederim canım 🤲🏻Yaa demekki illaki 3 tane verilmiyor ben stamdart sanmıştım
İnşallah bana da kolaylıklı olacak şekilde verilir

Ben tranferden bir hafta önce yanlış anlaşılmadan gün de bir tane kullanmıştım tranferden sonra 3 kullandım sorun olur mu bilmiyorum ama şuanlık bir sıkıntım yok ayakta kullanmak zorunda kaldığım zamanda yaptım ama tum ilaç geri geldi en azından 15 dk yatmak gerekiyor
İnşallah bana da 1 tane verir betülcüm🥰artık bence mecburen iş yerinde kullanmak zorunda kalırsam bi şekilde yapıcam napayım🙈
pazartesi transferim yapıldı şuan 3.günüm ve bugün iş başı yaptım çalışıyorum. en azından ilk 2-3 gün evde dinlenmen daha faydalı :) bahsettiğin fitil progestan transferden 5 gün önce başladım ben günde 3 kez ve en azından gebelik testine kadar devam edicem :) iş yerinde lavaboda yapabilirsin aslında cok bir zorluğu yok biraz fitili içeri iyi atarsan hiç bir sıkıntı olmuyor :)
Çok teşekkür ederim canım 🥰
Bakalım bana kaç tane verecekler
Bende senin gibi mecbur iş yerinde yapıcam artık
Eve gider gelirim diyodum ama evimde uzak artık senin gibi yaparım
İnsan istedikten sonra herşeyü başarıyor napalım bebekler için katlanalım😍🥰

Çok teşekkür ederim canım 🤲🏻Yaa demekki illaki 3 tane verilmiyor ben stamdart sanmıştım
İnşallah bana da kolaylıklı olacak şekilde verilir

İnşallah bana da 1 tane verir betülcüm🥰artık bence mecburen iş yerinde kullanmak zorunda kalırsam bi şekilde yapıcam napayım🙈

Çok teşekkür ederim canım 🥰
Bakalım bana kaç tane verecekler
Bende senin gibi mecbur iş yerinde yapıcam artık
Eve gider gelirim diyodum ama evimde uzak artık senin gibi yaparım
İnsan istedikten sonra herşeyü başarıyor napalım bebekler için katlanalım😍🥰
Yeterrkii güzel hayirli sonuçlar alalim bunlari bir sekilde hallederizz canim❤💪😍

X