MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kızlar estrofem yok hiçbir yerde 😭 7 dk önce içmem gerekiyordu içemedim İstanbul Küçükçekmece’de oturuyorum
Şimdi gördüm cevabını
Kuzucum merkezi olmayan daha tenha yerlerdeki ezcanelerde bulunuyor genelde
Ankarada olsaydın sana önerebilirdim bir kaç yer
Hastane çevresindekilerde bulunmuyor daha ara sokaklarda bulunuyor demişti eczaneden bana da

Ben sabah 1 akşam 2 şeklinde alıyordum.
1.tedavide günde 3 defa aldım. Progestron 40 üstü çıktı.
2.tedavide sabah 1 akşam 2 şeklinde aldım gene progestron 40 üstü çıktı..
Zaten prospektüsde de öyle öneriyor..
çok teşekkür ederim canım
Valla kara kara düşünüyodum napcam diye
İnşallah ben de kolaylıkla yapabilirim
Akşam 2 olursa rahat rahat evde yaparım
abahki zaten evden çıkmadan yaparım

Çok istiyorum ikiz olmasını. Doktorum tıtarsa doğurabileceğimi söyledi. Ben de kendimde o gücü buluyorum açıkcası. 40 yaşındayım. 3.5 yaşında ele avuca sığmayan hiç oturmayan bir de oğlum var 👶😇🥰
Maşallah Allah bağışlasın ☺️ Annelik duygusunu biliyorsun ne güzel inşallah ikiz annesi olma duygusunu da yaşarsın ❤️

Şimdi gördüm cevabını
Kuzucum merkezi olmayan daha tenha yerlerdeki ezcanelerde bulunuyor genelde
Ankarada olsaydın sana önerebilirdim bir kaç yer
Hastane çevresindekilerde bulunmuyor daha ara sokaklarda bulunuyor demişti eczaneden bana da
Haftasonu Ankaraya gideceğim özelden yazabilir misin eczane ismi gittiğimde bakabilirim

Canım çok erken 3.gün embriyosu için
Ya aşırı heyecanlı
Acaba ben transfer olunca yapabilecekmiyim
Korkudan yapamam gibi geliyor
Bende yapamam diyodum sadece kan testine yakın bakarım diyodum ama bi yapasım geldi😅

Kızlar bir tane 5. Gün embriyosunun transfer sonrası 8.günü kanda beta hcg 0 çıktı böyle olup yükselen var mı ? transfer 30 Mart asıl test günü 9 nisan ?

Kızlar bir de aklıma takılan şey şu
Transferden sonra eve giderken arabada biraz bozuk yollardan geçerken kasislerden falan birşey olmaz demi
Bizim yolların bir kısmı okadar kötü ki insanın aklına geliyor ister istemez
Ay canım yaa ben neyden korktum biliyomusun üçüncü gün böyle bi üşüdüm peteklerde bi yetersiz geldi ısıtıcıyı açtım anca ısındım. Sonra içime kurt düştü ya çocukları sıcaktan pişirdiysem içerde ya embriyolara bişi olduysa diye saçma sapan bi panik yaptım 😂😂😂

Ben de öyle düşünüyordum ama yapanları
görünce heyecanlandım yarın erken gebelik testi alıp cumartesi sabahı yapacağım
Yapmayı düşünen veya tekrar yapacak olanlar hangi gün yapacaklar
Sen ne zaman transfer oldun?

Kızlar bide bişi dicem özellikle bu gruba yeni gelenler burdakilerin yarısı aralıktan tecrübeli. Transfer olduktan sonra belirti beklemeyin pozitif olanlarında negatif olanlarında genel olarak belirtisi yoktu Aralık transferi olanlarda. Belirtim yok diye de üzülmeyin hemen olmayabilir☺️

Kızlar bide bişi dicem özellikle bu gruba yeni gelenler burdakilerin yarısı aralıktan tecrübeli. Transfer olduktan sonra belirti beklemeyin pozitif olanlarında negatif olanlarında genel olarak belirtisi yoktu Aralık transferi olanlarda. Belirtim yok diye de üzülmeyin hemen olmayabilir☺️
Evet zaten bu kadar erken belirti olmuyor . Benim şu anda belimde bacaklarımda ve kasığımda ağrı var. Bunlar iğnenin ve ilaçların etkisi bence . Dün sağ kasığımda çok ağrım oldu korktum birşey mi oluyor diye . Bugün de bir an unuttum merdivenden biraz hızlı indim sonra aklıma geldi uzun süre tedirgin oldum bişey olmuş mudur diye 😔

Evet zaten bu kadar erken belirti olmuyor . Benim şu anda belimde bacaklarımda ve kasığımda ağrı var. Bunlar iğnenin ve ilaçların etkisi bence . Dün sağ kasığımda çok ağrım oldu korktum birşey mi oluyor diye . Bugün de bir an unuttum merdivenden biraz hızlı indim sonra aklıma geldi uzun süre tedirgin oldum bişey olmuş mudur diye 😔
Aslında olmuyo işte çok aşırı yorucu hareketlerden uzak durmak gerekiyor. Ama işte ister istemez bi paniğiz birazda hormonlar tavan

Hayır benim progestan vajinal fitil var ama haftalık yaptığım proluton iğne var. Az önce yaptırdım çok yağlı olduğu için çok acıtıyor 😔 günlük kan sulandırıcı iğnem var
merhaba günlük kan sulandirici ilaciniz ne bnmki enox kendim vuruyyorum kendime

X