MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Doktorla görüştüm ilaclarima devam et şuan değer var ama iki gün sonra iki kat artarsa sağlıklı bir gebelik diyebiliriz dedi.kizlar dua edin inşallah benimle kalsın😢🙏🤲

Evt cnm icmiyorum kahve hic asitli seyler falan ama hc belrtm.yok cuma oldum.transfer bu durum beni cok.korkutuo transfer gunu sayiliomuki ya
Transfer günü sayılmıyor, hem de daha çok yeni, benim 5.günüm kasıklarımda hafif bişeyler hisseder oldum. Stres yapmadan tatlı tatlı bekliycez.

Kizlar aklima takilan bir sey var bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Hani catlatma ignesi vurulunca idrar testinde silikte olsa 2. çizgi cikiyormus öyle yorumlar görmüstüm. Benim 21 martta taze transferim oldu 24 martta da gonapeptyl vuruldum. Ama dün benim testimde silik çizgi dahi cikmadi. Cözemedim bu isi ben 🤦🏽‍♀️

Transferimiz ve test günümüz ayni, dilerim hepimiz pozitif sonuclar aliriz. Beni dinlerseniz test yapmayin çünkü ben dün bir delilik yapip idrar testi yaptim ve negatifti. Kendimi toparlayamiyorum. Test yapmadan önce negatif cikarsa üzülmicem henüz erken dedim ama öyle olmuyormus.
Aynen ben ilkinde oyle yapmıştım çok üzülmüştüm ama yine de insan duramıyor çok heyecan yapıyor ☺️

X