MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

İyi günler kızlar nasipse Nisan ayında tüp bebek sürecimiz başlıyor önden doktorum bir kaç ilaç verdi başlamadan önce. Sizlerde durumlar nasıl, süreç nasıl işledi

Hadi hayırlısı olsun bakalım kaç bebiş oluşucak ☺️

Hamiş arkadaşlar akıntınız ne durumda acaba insan kendini dinlemeye başlıyor ister istemez ☺️

Bnmde cnm 4 nisan test gunum insllah poztf sonuc alrz
🙏🏻 inşallah canım. Sürekli kendimi dinliyorum 🙈 Regl günüm dündü geçti. beyaz akıntı geliyor arada sanırım kullandığım progesteron fitil ve iğneler etkili. Şeffaf, kokusuz akıntı. Her seferinde acaba regl mi oldum diye korkarak bakıyorum. Sizde de benzer durum var mı?

🙏🏻 inşallah canım. Sürekli kendimi dinliyorum 🙈 Regl günüm dündü geçti. beyaz akıntı geliyor arada sanırım kullandığım progesteron fitil ve iğneler etkili. Şeffaf, kokusuz akıntı. Her seferinde acaba regl mi oldum diye korkarak bakıyorum. Sizde de benzer durum var mı?
Cnm progestanda yapio onu

İnşallah sağ salim kucagniza alın bebisinizi.bende beklemedeyim ptesi test günüm.size bişe sormak istiyorum benmde yarın adet tarihim bugün hafif sancm var lekelenme yok sadece arada kasıklarım ağrıyor sizdede oldu mu bu adet gününü gecirmissiniz inşallah pozitif gorursunuz

Beyaz akıntı neye işaret arkadaşlar? kıvamlı beyaz akıntı vardı bugün biraz. yarın transferin 9. günü. Kan testi vermeye gideceğim..
Kan testiniz ne oldu acaba yaptınız mı inşallah güzel haber verirsiniz🙏🤲

Benim de regl günüm geçti ve bugün hafif agrı kramplar vardı regl olacakmış gibi.. beklemedeyim ben de ☺️

Bende 6.gün dondurulmjş embryo transferi oldum 5.günüm bugun adet öncesi gibi olan sarı akıntı geldi 5.denemem sizlerde bu akıntıdan olupta pozitif gören oldumu ?

İnşallah sağ salim kucagniza alın bebisinizi.bende beklemedeyim ptesi test günüm.size bişe sormak istiyorum benmde yarın adet tarihim bugün hafif sancm var lekelenme yok sadece arada kasıklarım ağrıyor sizdede oldu mu bu adet gününü gecirmissiniz inşallah pozitif gorursunuz
Bende de hep kasıkta ağrı oldu, şeffaf akıntı oldu.. lekelenme hiç olmadı. Hem idrar testinde pozitif gördüm hem de kan testinde. İnşallah sizin de öyle olacak gönlünüzü ferah tutun.. 🤲

X