- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 33
çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah :)Çok geçmiş olsun Dilerim transferinizde güzelce geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah :)Çok geçmiş olsun Dilerim transferinizde güzelce geçer
Bu testleri yaptınız mı? Kaç çıktı değeriniz?Şimdi yarın kan tahlili verip ona göre ilerleme yapıcaz cd19+cd56 testi verilcek bakalım hakkımızda hayırlısı
Hadi hayırlısı inşallah kaç tane olacak?Kızlar bugün kontrol vardı pazartesi tekrar kontrol olcak şuanlık transfer haftaya gibi görünüyor
2tane dondurulmuş embriyo transferi olcakHadi hayırlısı inşallah kaç tane olacak?
Bnmde cnm 4 nisan test gunum insllah poztf sonuc alrzMerhaba ben de sizinle aynı durumdayım. Test günü 4 nisan zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Ay benimde öyle oldu inşallah güzelce tutunurlar2tane dondurulmuş embriyo transferi olcak
inşallah canım. Sürekli kendimi dinliyorum Regl günüm dündü geçti. beyaz akıntı geliyor arada sanırım kullandığım progesteron fitil ve iğneler etkili. Şeffaf, kokusuz akıntı. Her seferinde acaba regl mi oldum diye korkarak bakıyorum. Sizde de benzer durum var mı?Bnmde cnm 4 nisan test gunum insllah poztf sonuc alrz
Cnm progestanda yapio onuinşallah canım. Sürekli kendimi dinliyorum Regl günüm dündü geçti. beyaz akıntı geliyor arada sanırım kullandığım progesteron fitil ve iğneler etkili. Şeffaf, kokusuz akıntı. Her seferinde acaba regl mi oldum diye korkarak bakıyorum. Sizde de benzer durum var mı?
Kasik agrm var azCnm progestanda yapio onu
Kasik agrm var azsu
Dun transfer oldum acikcasi pek belirtm yokCnm progestanda yapio onu
İnşallah sağ salim kucagniza alın bebisinizi.bende beklemedeyim ptesi test günüm.size bişe sormak istiyorum benmde yarın adet tarihim bugün hafif sancm var lekelenme yok sadece arada kasıklarım ağrıyor sizdede oldu mu bu adet gününü gecirmissiniz inşallah pozitif gorursunuzinşallah canım. Sürekli kendimi dinliyorum Regl günüm dündü geçti. beyaz akıntı geliyor arada sanırım kullandığım progesteron fitil ve iğneler etkili. Şeffaf, kokusuz akıntı. Her seferinde acaba regl mi oldum diye korkarak bakıyorum. Sizde de benzer durum var mı?
Kan testiniz ne oldu acaba yaptınız mı inşallah güzel haber verirsinizBeyaz akıntı neye işaret arkadaşlar? kıvamlı beyaz akıntı vardı bugün biraz. yarın transferin 9. günü. Kan testi vermeye gideceğim..
Benim de regl günüm geçti ve bugün hafif agrı kramplar vardı regl olacakmış gibi.. beklemedeyim ben deinşallah canım. Sürekli kendimi dinliyorum Regl günüm dündü geçti. beyaz akıntı geliyor arada sanırım kullandığım progesteron fitil ve iğneler etkili. Şeffaf, kokusuz akıntı. Her seferinde acaba regl mi oldum diye korkarak bakıyorum. Sizde de benzer durum var mı?
Hcg değerim 182 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Yarın yine kan vermeye gideceğim. İnşallah artmıştırKan testiniz ne oldu acaba yaptınız mı inşallah güzel haber verirsiniz
Bende de hep kasıkta ağrı oldu, şeffaf akıntı oldu.. lekelenme hiç olmadı. Hem idrar testinde pozitif gördüm hem de kan testinde. İnşallah sizin de öyle olacak gönlünüzü ferah tutun..İnşallah sağ salim kucagniza alın bebisinizi.bende beklemedeyim ptesi test günüm.size bişe sormak istiyorum benmde yarın adet tarihim bugün hafif sancm var lekelenme yok sadece arada kasıklarım ağrıyor sizdede oldu mu bu adet gününü gecirmissiniz inşallah pozitif gorursunuz