3 katı değil 2 günde yüzde 60 artması gerek ve gayet artmış 2 ye katlamış sorun yoktur içini rahat tut :) hayırlı olsunSelam kızlar salı günü değerim 48.55 bugün 98.86 çıktı bildiğm 3 katı olması lazımdı böyle olan var mı
inşallah oracıkta duruyordur bebişşler :)Gunaydin kizlarr 18 mart transfer tarihim 2 embriyo transfer edildi. Biri orta kalite digeri 1. Kalite 3. Gun dondurulmus. Bugun 6. Gunum ve cooookkkk merak ediyorum pazartesi test gunum
Benm de sizinle aynı tarih transferimGunaydin kizlarr 18 mart transfer tarihim 2 embriyo transfer edildi. Biri orta kalite digeri 1. Kalite 3. Gun dondurulmus. Bugun 6. Gunum ve cooookkkk merak ediyorum pazartesi test gunum
Görüşmeden de kafandaki soru işaretlerini gideremezsin ama bence bişey kaybetmezsin git görüş sonra da net kararını verirsinŞişli memorial diye düşünüyorum henüz gidip görüşmedim. Önceki doktorum herseyin yolunda olduğunu söylüyor muayene açısından. 7 saatlik bir uzaklık olacak bizim için uzun süre otelde kalmak vs. 1 buçuk yılda 4 gebelik yaşadım ama el boş. Kötü şeyler yaşarsam tekrar tolere edebilirmiyim artık bilemiyorum. Tam karar vermeden önce gidip görüşmek gerekir mi. Eşim gidelim görüşelim diyor. Belki 6 ay beklicem hazır hissedene kadar ne anlamı var şimdiden gitmenin diyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum artık
Aynı süreci yaşamışız . Benim de hiç olmazdı ama önceki transferde kullandığımız ilaçlardan dolayı olabiliyormuş . Doktorum bana da aynısını söylemişti bu ay geçmemiş olsaydı iğne ile boşaltacaktı ama çok şükür geçti . Bana ginera isimli doğum kontrol hapı vermişti . Büyük ihtimalle seninki de geçer çünkü büyük oranda geçiyormuşSandal kokusu @Zecmel kızlae bende dün gittim muayene olup tedaviye başlamak için adetin 2. Günüydü normalde kist yoktu doktorum kistin var bitane dedi iğne ile boşaltayım mı yoksa ilaç kı yazayım dedi ilaç istedim %80 yok eder etmezse de öbür ay iğne ile boşaltıp başlarız tedaviye dedii.. bende mesajını gördüm canımm gitmiş kistinn umut oldu banada inşallahh güzel sonuçlar alırsınn hangi ilacı kullandın canısıı sen ?
Hayırlı olsun sizin için. İnşallah bebişiniz size tutunur ve sağlıklı bir şekilde de kucağınıza alırsınız. Transfer aşamasına geldiyseniz bile sevinmek gerekiyor. Sağlıklı embriyonuz oluşmuş.. Dualarımız sizinle, inşallah her şey gönlünüzce olur.Yarın 09:30 da transferim var arkadaşlar
Bana dua eder misiniz ?
Allah yardımcın olsun bebişler tutunsun sana stres yapma rahat olmaya calış bide dinlenYarın 09:30 da transferim var arkadaşlar
Bana dua eder misiniz ?
Duş alayım mı sizce eve gelince ?Allah yardımcın olsun bebişler tutunsun sana stres yapma rahat olmaya calış bide dinlen
Benim 16 Mart'ta pozitif çıktı sonucun estrofem ve fitil kullanmadım zaten hiç diğerleri devam ediyor halen canım. Ben ekstra birde duphaston kullanıyorum günde 3 taneTransfer sonrası progestan ampul kalçadan iğne, progestan yumuşak kapsül(vajinadan) , folic, estrofem, coraspin kullanıyorum. İlk transferim olduğu için soruyorum pozitif çıktığında bu ilaçların hepsine devam mı ediyoruz ? Özellikle iğne ve kapsül için merak ediyorum
Benim de yarın 15.00teYarın 09:30 da transferim var arkadaşlar
Bana dua eder misiniz ?
Yaaa inşallah geçer acı yaparmı diye de korkuyorumAynı süreci yaşamışız . Benim de hiç olmazdı ama önceki transferde kullandığımız ilaçlardan dolayı olabiliyormuş . Doktorum bana da aynısını söylemişti bu ay geçmemiş olsaydı iğne ile boşaltacaktı ama çok şükür geçti . Bana ginera isimli doğum kontrol hapı vermişti . Büyük ihtimalle seninki de geçer çünkü büyük oranda geçiyormuş
ben daha transfer olmadım. histeroskopi oldum, adet görmeyi bekliyorum transfer hazırlığı içinKaçıncı gününüzdesiniz?