Olsun sen ilaçlarını kullan test gününü bekle dinlen bol bol inşallah Rabbim nasip etsin5. Gün ebriyosu
Amin inşallah hepimize güzel haberler
Test günüm 25 Mart 10 gün sonra verdi
Ama çok ilaç verdi yaa
Ben de aynı durumdayımHayır vermedim canım sabah yine test yaptım kocaman bir negatif test günümü bekliyeyim diyorum Perşembe vericem
Canım inş güzel haberlerini almak nasip olurGeldim geldim
Canım kaderdaşlarım
Allah dua edenden hal hatır sorandan razı olsun inşallah rahim kalınlığı 11 mm olmuş çok çok iyi dediler perşembe saat 13.00 de transferim gerçekleşecek
Ne gelen var ne giden Cano (adet bekleyen masum tüp bebekli )Selam kızlar nasılsınız kimseden ses soluk yok ne durumlsrdasınız nasıl geçiyor zamanınız hele deyin bakalımbenlm yarın rahşm kalınlığı kontrolüm var duanedin bana güzel geçsin Transfer için gün alayım yaaaa
@lightbrown
@1nbahar @Dfn1903 @Gzd0138 @Ufktugba @bebiii @minnos patates @bsra61 @BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22@ Yabanc @Cmcm
@altnekn Z Zecmel @in_cim @Nil Gunes @Zeynepkur
CevikKiz @sengulll @Betulyusuf @Peterpanik A Aysnrxe @Bio_girl @E L B A @papatyamveben Katre_g FlyingHummingbird
Kız sen olmadın halaNe gelen var ne giden Cano (adet bekleyen masum tüp bebekli )
Amin inşallah olur 2. Denemenizde Amin ❤Ne kadar gü
Merhaba canın MaşaAllah Rabbim bizede nasip etsin İnşaAllah bende ikiz çok istemiştim nasip olmadı. İki emriyom da iyi kaliteydi ama Rabbim vermeyince yapacak bişi yokmuş. İnşaAllah 2. Transfer de ikizler nasip olur. Evlatlarının ömrü hayırlı bereketli güzel en önemlisi sağlıklı olsun. Nazar değmesin
Yok canim kürtaj olalı 40 gün oldu hala adet göremedim . Aradaki kanamalar adet degil dedi doktor . 30 gün önce adet gibi 2-3 gün kanamam oldu bence o zaman adet oldum ama doktora göre adet değildim . Bekliyorum işte artık ne zaman adetimin gönlü eserseKız sen olmadın halaben seni başladı sanıyodum hatlarmı karıştı yine bende yaa kist sende vardı dimi
Yaaa nasıl çok sevindim senin adınaa inann inşallah en kısa zamanda da hamilelik haberini alırıızz böyleGeldim geldim
Canım kaderdaşlarım
Allah dua edenden hal hatır sorandan razı olsun inşallah rahim kalınlığı 11 mm olmuş çok çok iyi dediler perşembe saat 13.00 de transferim gerçekleşecek
Amin canımmmmmmM aminCanım inş güzel haberlerini almak nasip olur
Valla mi yaaaNe gelen var ne giden Cano (adet bekleyen masum tüp bebekli )
Allah razı olsun gülüm çok sağol inşallahYaaa nasıl çok sevindim senin adınaa inann inşallah en kısa zamanda da hamilelik haberini alırıızz böyle
Yok kan testini verdik bişey çıkarsa embriyoya vericezCanim embryoyami genetik test verildi ?
Ben artık kafama takmıyorum her şeyin hayırlısı sen de öyle yapmayı dene yoksa psikopata bağlıyor insan. İlki kimyasal oldu benim ikincisi için ne zaman transfer olacak bilmiyorum açıkçası merak da etmiyorum kan testi verdik eşimle iki hafta önce ona bi bakılacak genetik incelemesi. Sonucuna göre hareket edicez Rabbim ne verecekse sağlıkla hayırla versin hepimizeBenimki de kimyasala benzer bişey oldu . tam kimyasal da diyemem kese çok küçük de olsa oluşmuştu sanırım. ultrasonda nokta kadar bişey göründü kanamam da çok uzun sürdü.
Doktor araştırılacak dedi ama nelere bakacak bilmiyorum o günden sonra gitmedim .
Sizde neler bakıldı ?
Sonraki kalan embryolar ne kadar sağlıklı endişeleniyorum da biraz
Merhaba. Kısmet olursa Nisan ayının sonunda regl olunca ben de başlayacağım. Yaş 37. 3. Deneme olacak. 1.si negatif, 2.si kimyasal olduO kadar çok topik açtık binbir türlü topiklere katıldık ama malesef henüz mutlu sonu yakalayamadık
şimdi ise yine yeniden deyip adımlar atıyoruzzz
hadi gelin kızlar yine emin adımlarla birlikte yürüyelim ne dersiniz...
(buradan bütün tanıdıklarımız Allah'ın izni ile pozitif gördü darısı bizlere bu topikte olsun inşallah)
İsim Yaş Deneme Transfer Sonuç
Sizler
@ShiningLife 3.cü deneme @Ufktugba Katre_g 31 2.ci deneme 12.03.2022 Z Zecmel Iron Butterfly 26 2.ci deneme @Dfn1903 32 2.ci deneme A Aysnrxe FlyingHummingbird @Glz1 CevikKiz
@Adige- @persona06 @candyyyy 32 4.cü deneme @mmcu01 @folower 32 7.ci deneme 10.03.2022 @altnekn @in_cim @buseygc123 Kardelen060492 @lightbrown 30 2.ci deneme
@Ruzgarruya 2 ci deneme
Ben kan verdim 1.20 çıktı inşallah senin güzel haberlerini alırızBen de aynı durumdayım
Hem normal test hem de erken gebelik testi yaptım ama yok, negatif. Yarın kan vereceğim ben de
Merhaba hoşgeldinizMerhaba. Kısmet olursa Nisan ayının sonunda regl olunca ben de başlayacağım. Yaş 37. 3. Deneme olacak. 1.si negatif, 2.si kimyasal oldu
Merhaba adet döngünüzün kaçıncı gününe denk geliyor acaba 21 Mart?Merhaba hanımlar, bende 21 martta transfer olacağım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, dualarım sizinle...
Canım nasip değilmiş. İnşaAllah diğer denemede güzel haberler alırız. Rabbim bizlerede nasip etsin. İlk gün zor oluor duygusal kendini bunaltmaBen kan verdim 1.20 çıktı inşallah senin güzel haberlerini alırız
İnşallah hepimizinMerhaba hoşgeldinizinşallah bu son denemeniz olur ve mutlu sona ulaşırsınız sizde