MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Geldim geldim

Canım kaderdaşlarım
Allah dua edenden hal hatır sorandan razı olsun inşallah rahim kalınlığı 11 mm olmuş çok çok iyi dediler perşembe saat 13.00 de transferim gerçekleşecek
Canım inş güzel haberlerini almak nasip olur

Ne gelen var ne giden Cano (adet bekleyen masum tüp bebekli )

Amin inşallah olur 2. Denemenizde Amin ❤

Kız sen olmadın hala ben seni başladı sanıyodum hatlarmı karıştı yine bende yaa kist sende vardı dimi
Yok canim kürtaj olalı 40 gün oldu hala adet göremedim . Aradaki kanamalar adet degil dedi doktor . 30 gün önce adet gibi 2-3 gün kanamam oldu bence o zaman adet oldum ama doktora göre adet değildim . Bekliyorum işte artık ne zaman adetimin gönlü eserse

Geldim geldim

Canım kaderdaşlarım
Allah dua edenden hal hatır sorandan razı olsun inşallah rahim kalınlığı 11 mm olmuş çok çok iyi dediler perşembe saat 13.00 de transferim gerçekleşecek
Yaaa nasıl çok sevindim senin adınaa inann inşallah en kısa zamanda da hamilelik haberini alırıızz böyle

Ben artık kafama takmıyorum her şeyin hayırlısı sen de öyle yapmayı dene yoksa psikopata bağlıyor insan. İlki kimyasal oldu benim ikincisi için ne zaman transfer olacak bilmiyorum açıkçası merak da etmiyorum kan testi verdik eşimle iki hafta önce ona bi bakılacak genetik incelemesi. Sonucuna göre hareket edicez Rabbim ne verecekse sağlıkla hayırla versin hepimize

Merhaba. Kısmet olursa Nisan ayının sonunda regl olunca ben de başlayacağım. Yaş 37. 3. Deneme olacak. 1.si negatif, 2.si kimyasal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…