MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Evet kuzum aynı yerde yaptırdm. Doktorum çift embriyo transferinde 1 i tutup diğeri tutmayınca böyle az artış olabiliyr 2 gün sonra tekrar ver dedi ama çok canm sıkıldı.
Sıkılmazmı canım benim doktorun güzel açıklama yapmış ama bence haklı sonuçda yükselmiş düşmemiş gönlünü ferah tut İnşaAllah güzel haberler alalım. Her süreç bir stres onu anladık.

Evet kuzum aynı yerde yaptırdm. Doktorum çift embriyo transferinde 1 i tutup diğeri tutmayınca böyle az artış olabiliyr 2 gün sonra tekrar ver dedi ama çok canm sıkıldı
Canını sıkma kendine dert edip üzülme olacağı varsa zaten olacak üzülmek neye yarayacak? Olacağı varsada üzüldüğün için zararı vardır. Bence kaldıkı hamilesin canım 😌

Kızlar aranızda Iron Butterfly Iron Butterfly ile özelden görüşen var mı. Acil bir şey sormam lazım. Dua grubundaydı 😓😓😓
Pokemon dışarıdan takip ediyorsan mutlaka dönüş yapar mısın canım. Yarın biliyorsun okumalar yapılacak katılacak mısın

Merhaba bayanlar ben yeni soru ile geldim 😀 şimdi herşey yolunda ise regl muanesı sonrası transferımız kaç gun için de oluyor acaba

Kızlarrrrrr 9.gün beta 54.8 di bugün 11.gün beta 75.6 çıktı😢neden öyle çok üzüldüm

Bir baska topik de denk gelmıstım 1.20 cıkan vardı artısı ıkı katı olmustu ama ıstenılen gibi degıldı doktor kımyasal dıye dusunmus ve dıle getırmıs arkadas da regl olmayı beklemıs ama sonra ne olsun benek mucıze sekılde anne karnındaydı

Merhaba bayanlar ben yeni soru ile geldim 😀 şimdi herşey yolunda ise regl muanesı sonrası transferımız kaç gun için de oluyor acaba
Hemen ilaçlara başlanıyor adetle birlikte benim toplam 12 gün sürmüştü .
4 günde bir konrtol etmişti doktorum rahim kalinligini en son 11 mm olmuştu öyle yapılmıştı transfer.
Kissiden kişiye değişiyormuş sanırım rahmin kalınlığına göre .

Hemen ilaçlara başlanıyor adetle birlikte benim toplam 12 gün sürmüştü .
4 günde bir konrtol etmişti doktorum rahim kalinligini en son 11 mm olmuştu öyle yapılmıştı transfer.
Kissiden kişiye değişiyormuş sanırım rahmin kalınlığına göre .

Anladım cok teşekkür ediyorum bılgılendırmen ıcın canım

X