Canım doktorun ne dedi bilmiyorum ama maalesef kimyasal gibi görünüyorKızlarrrrrr 9.gün beta 54.8 di bugün 11.gün beta 75.6 çıktıneden öyle çok üzüldüm
Çift embriyo olduğu için biri tutmamış olabilir dedi 2 gün sonra tekrar verelim ondan düşebilir dediCanım doktorun ne dedi bilmiyorum ama maalesef kimyasal gibi görünüyor
İnşallah öyledir de artar canımÇift embriyo olduğu için biri tutmamış olabilir dedi 2 gün sonra tekrar verelim ondan düşebilir dedi
Benim de ilk değerim 68, ikincisi 121, bugün 3.sü tekrar 60 çıktı. Kimyasal oldu. Çok üzgünüm. İnşallah senin kat kat artarKızlarrrrrr 9.gün beta 54.8 di bugün 11.gün beta 75.6 çıktıneden öyle çok üzüldüm
Çift embriyo mu transfer edilmişti sana daBenim de ilk değerim 68, ikincisi 121, bugün 3.sü tekrar 60 çıktı. Kimyasal oldu. Çok üzgünüm. İnşallah senin kat kat artar
Canım aynı yerde mi yaptırdın testiKızlarrrrrr 9.gün beta 54.8 di bugün 11.gün beta 75.6 çıktıneden öyle çok üzüldüm
Evet kuzum aynı yerde yaptırdm. Doktorum çift embriyo transferinde 1 i tutup diğeri tutmayınca böyle az artış olabiliyr 2 gün sonra tekrar ver dedi ama çok canm sıkıldıCanım aynı yerde mi yaptırdın testi
Sıkılmazmı canım benim doktorun güzel açıklama yapmış ama bence haklı sonuçda yükselmiş düşmemiş gönlünü ferah tut İnşaAllah güzel haberler alalım. Her süreç bir stres onu anladık.Evet kuzum aynı yerde yaptırdm. Doktorum çift embriyo transferinde 1 i tutup diğeri tutmayınca böyle az artış olabiliyr 2 gün sonra tekrar ver dedi ama çok canm sıkıldı.
Canını sıkma kendine dert edip üzülme olacağı varsa zaten olacak üzülmek neye yarayacak? Olacağı varsada üzüldüğün için zararı vardır. Bence kaldıkı hamilesin canımEvet kuzum aynı yerde yaptırdm. Doktorum çift embriyo transferinde 1 i tutup diğeri tutmayınca böyle az artış olabiliyr 2 gün sonra tekrar ver dedi ama çok canm sıkıldı
Kızlarrrrrr 9.gün beta 54.8 di bugün 11.gün beta 75.6 çıktıneden öyle çok üzüldüm
Hemen ilaçlara başlanıyor adetle birlikte benim toplam 12 gün sürmüştü .Merhaba bayanlar ben yeni soru ile geldimşimdi herşey yolunda ise regl muanesı sonrası transferımız kaç gun için de oluyor acaba
Hemen ilaçlara başlanıyor adetle birlikte benim toplam 12 gün sürmüştü .
4 günde bir konrtol etmişti doktorum rahim kalinligini en son 11 mm olmuştu öyle yapılmıştı transfer.
Kissiden kişiye değişiyormuş sanırım rahmin kalınlığına göre .
Rica ederim. Umarım pozitif sonuç alırsınızAnladım cok teşekkür ediyorum bılgılendırmen ıcın canım
Telegram olayı yine
Ay daha sabah burdaydı ben de şimdi senden duydum
Geçen sefer de öyle birşeydi galiba. Neden hala telegramdalarkiTelegram olayı yine
İşte tekrar ihlal etmiş grup kuralını yöneticide üyeliğini iptal etmiş.Ay daha sabah burdaydı ben de şimdi senden duydum
Geçen sefer de öyle birşeydi galiba. Neden hala telegramdalarki