MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bencede sakın bırakma bi arkadaşımın 5.gün embriyosu transferinde 12.gün değeri 10 çıkmıştı ve sağlıkla çocuğu dünyaya geldii Umudunu kaybetme olur mu

Kizlar negatif çıktı erken mi yaptım acaba moralimi bozmak istemiyorum ama ister istemez minicik de olsa bı çizgi çıksın istiyorum
Yenihayat25 nasılsın? Kan testi verdin mi?

Ayyy bayanlar haftaya doktor randevum var transfer için görüşmeye gideceğim hiç heycan yoktu ama bir heycan kapladı içimi gunler geçmek bilmez sımdı bana

Ayyy bayanlar haftaya doktor randevum var transfer için görüşmeye gideceğim hiç heycan yoktu ama bir heycan kapladı içimi gunler geçmek bilmez sımdı bana
Güzel haberler yakın inşallah canım hep birlikte
Banada 11 dedi aynen devam değiştirmedi ilaçlarımı . Cuma günü kan verecekmişim
Bana da öyle dedi ama kan falan ver demedi çok iyi rahim için onun için daha gerek yok dedi

Amin Ecmain İnşaAllah canım
Kaçıncı gün embriyosuydu güzel haberler alalım 12 gün sonra

Harikaaa Bi daha ki kontrol ne zaman
Çok sevindim darısı da bana inşallah benim sağ kasığım çok ağrıyor acaba gitmedi mi diye endişe ediyorum
Ohhhh çoğalıyoruz yine
Ay işte haftaya cuma kontrol var. Sonra rahim kalınlığına göre kontrol olacak. Yani benimkinde sol kasıkta bugün adetin 3.günü ve bugün parça geliyo muayene den sonra hele bi geldi anaaa dedim n’oluyo. Kadına da kaç kere sordum eminmisiniz gitti mi kesin diye. Yok bile temiz görünüyor dedi. Tabiki ilacı bulamadık arkadaşlar Piyasada yokmuş öyle diyorlar. Tanıdık eczanesi sayesinde bulduk yaa Allah razı olsun adamdan

Bağışıklık testi yani vücuttaki katil hücrelere bakılıyor embriyoyu katil hücre olarak algılayıp vücuttan atmaya çalışıyor heralde doktor istedi bugun verdim işte
İlk defa duydum ama çok güzel bir testmis garanti gbi bişe oluyor transfer öncesi çok iyi inşallah hayırlısı olur hakkında

Oh oh ne güzel haberler. Ay hadi inşallah güzel güzel haberler alalım

Hadi minnoşunu al ve gel
İnşallah çok güzel geçer
Perşembe büyük gün bende kalp atışı İçin gideceğim
Yaaaaaa hadi hayırlısı olsun canım inşallah sende Miniş kalp atışı duyarsın çok heyecanlıyım yaaa sanki ilk günkü deneme heyecanı var üstüm de

Yaaaaaa hadi hayırlısı olsun canım inşallah sende Miniş kalp atışı duyarsın çok heyecanlıyım yaaa sanki ilk günkü deneme heyecanı var üstüm de
İnşallah canım
O heyecan hiç eksilmiyor inan bende ikinci transferimde her şeyi sanki ilk kes yaşıyordum korku aynı stres heyecan hepsi aynı
Rabbim sonucunu hayırlısıyla pozitif göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…