Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlımEvet aşkım perşembe saat 1 de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlımEvet aşkım perşembe saat 1 de
İnşallah gülüm Allah razı olsun darısı bana da olsun tam olsunİnşallah canım
O heyecan hiç eksilmiyor inan bende ikinci transferimde her şeyi sanki ilk kes yaşıyordum korku aynı stres heyecan hepsi aynı
Rabbim sonucunu hayırlısıyla pozitif göstersin inşallah
Min canım Allah razı olsun inşallahHadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım
Neden kiBu estrofem ne kadar tuhaf bi ilaçmış yaa
5. Gün ebriyosuAmin Ecmain İnşaAllah canım
Kaçıncı gün embriyosuydu güzel haberler alalım 12 gün sonra
Ceyda ya gercekten çok çok üzüldüm. Ben de çok umutluydum inan ki ama her seyde var bir hayır diyecez. Hep hayırlı sağlıklı olsun diye dua ediyoruz ama nasipten öte yol yok. Elbette üzüleceksin ama sonra kendini topla ve yoluna devam et. Ramazanda bol bol dua edelim. Eminim ki çok güzel bir anne olacaksın. Kalbim seninleMesajı yeni gördüm. Canım seni şuan çok iyi anlıyorum. Benimde dün kendi test günümdü yine negatif olacağını bile bile kan verdim. Doktoruma yazdım. Doktora bana pazartesi bugunde ver dedi doktor inanmıo negatif diyorum yine ver dedei yine verdim tabiki koca bir negatif 3 kez kan verip 3 kez negatif gördüm. Çok kötü bir duygu dün uyumadan ağladım yatakda sessizce çok acı vericiydi Allah'ım dedim nolur nasip et. Hepimize ver İnşaAllah vakti geldiğinde bizimde pozitif sonuçlarımız olur. Ağla rahatla içine atma içini boşalt en güzeli
Amin canım hepımız bebek mujdeleri verelım hayırlısı ileGüzel haberler yakın inşallah canım hep birlikte
Bana da öyle dedi ama kan falan ver demedi çok iyi rahim için onun için daha gerek yok dedi
Canım her negatif haberiyle ayrı üzülüyorum ama hayırlısı olsun. Hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz ama pes etme. Biraz dinlensin vücudun zihnin sonra tekrar basla denemeye. Dualarım seninleKocaman bi 0 illa ki bi 2 3 de olsa çıkması lazımdı bizim de buraya kadarmis dondurulmus embriyom falan yok. Hayaller umutlar yine sınıfta kaldı...
Amin canımAmin canım hepımız bebek mujdeleri verelım hayırlısı ile
Çok değil ben 2 defa gittim o kadar bunda ertelendiği için bir defa gttim öyle yaniTransfer öncesi görüşmede opu zamanı gibi devamlı hastaneye gidiyormuyuz acaba yoksa ilaçları alıp transfer e kadr ilaç kullanıp o zöan mı gidioz
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba dün 9.günümdü kan testim 54.8 çıktı Yarın tekrar vercm 2 ye katlıyor mu diye görmek için dua edin
Amin canım
Çok değil ben 2 defa gittim o kadar bunda ertelendiği için bir defa gttim öyle yani
Aaaaaa ne güzelİyi bari ya okullarda halk oyunu hocasıyım suan en yogun dönemın transfer sonrasına ayarladm ıznımı öncesi sorun oluyor
Aaaaaa ne güzel
İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız
Yok kız önce bi iki görüşme olabilirTransfer öncesi görüşmede opu zamanı gibi devamlı hastaneye gidiyormuyuz acaba yoksa ilaçları alıp transfer e kadr ilaç kullanıp o zöan mı gidioz
Hakkımızda hayırlısi olur insAllah. Neler yapiyorsunuz neler dikkat ediyorsunuz
Merhaba. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Acaba sizin transfer gününüz adetin kaçıncı gününde olmuştu.Genelde kaçıncı günde yapılıyor acaba. 20. Günden önce oluyorsa benim sınav dönemime denk geliyor o yüzden çok merak ettim.Canımm çok teşekkür ederim inşallahh dualarım sizinle Benimde başka embriyom kalmamıştı ve tutmazsa bu sefer bırakcktm tedaviyi uzun bi süreliğine. Çok yorulmştm çünkü ve tam bitti dediğim anda Rabbim gönderdi mucizesinii. İnan ve güven olur mu Rabbim istedikten sonra hiçbirşey engel olamazzz
Merhabalar eğer estrofem kullanaraksa adetin 20.gününde oluyor. Ben bu transferimde lucrin kullanmştm 3 ay adet olmadan transferim olduMerhaba. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Acaba sizin transfer gününüz adetin kaçıncı gününde olmuştu.Genelde kaçıncı günde yapılıyor acaba. 20. Günden önce oluyorsa benim sınav dönemime denk geliyor o yüzden çok merak ettim.
Merhaba canın MaşaAllah Rabbim bizede nasip etsin İnşaAllah bende ikiz çok istemiştim nasip olmadı. İki emriyom da iyi kaliteydi ama Rabbim vermeyince yapacak bişi yokmuş. İnşaAllah 2. Transfer de ikizler nasip olur. Evlatlarının ömrü hayırlı bereketli güzel en önemlisi sağlıklı olsun. Nazar değmesinMerhabalar , ben 2020 senesinin ocak ayında 0.2 amh seviyem olduğunu öğrendim ve tabi acil tüp bebek falan beni baya korkuttu hacettepe de doktor sonra acıbadem de tedavim başladı ve 2 yıl sonra gelip buraya yazdım çünkü 2 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştim evet 2020 martta 3 embriyom oldu 2 yüksek kalite 1 orta sonuç 2 yüksek kalite embriyo transfer edildi suan 16 aylık 1 kızım 1 de oğlum var. İlk denemem de ikizlerime kavuştum. Hepinize dua ediyorum hiç unutmuyorum hep gelip burda yorumları okur hamile olan birilerini bulmaya çalışırdım şimdi siz de ümitli olun. Tavsiyelerim : Paraya kıyın ben borç harç yaptırdım o zaman en iyi doktoru bulun. Canınızı sıkacak insanlardan ve durumlardan uzak durun . Sağlıklı beslenin ve tedavi sürecinde iğne ve ilanlarınızı alarm kurarak saati saatine alın. Ben takıntılı biriyim hem hamilelik öncesi hem hamilelik sonrası ilaçlarımı gün atlamadan her gün aynı saatte kullandım. Hamileliğim boyunca yanımda sevdiğim insanlar dönüşümlü kaldı temizlik yapmadım sadece yemek yaptım o da hep değil. Çok dinlendim.