- 30 Ocak 2016
- 573
- 619
Canım senin yaşın kaçtı? Sen de benim gibi ikinci için mi uğraşıyorsun?Kaçıncı denemen? Kusura bakma her sayfayı okuyamadım belki yazmışsındır ama ben bilmiyorum daKaç yıl oldu canım evleneli? Yada şöyle sorayım çocuk istemeye başlayalı? Saat sekiz oldu bile bekleyince geliyo demekki herkesin hikayesi kendine zor tabi ama ben 8 yıldır bu uğraşın içindeyim aşılamalar ilaçlar iğneler kontroller rahim filmleri tüp bebekler... belki bi evim olurdu ama hâla yatırımları çocuklara yapıyoruz. çocuk sahibi olmakla da bitmedi çünki doktorum 2. Kendiliğinden olur dedi 4 yıl geçti yine sardık başa. Napalım ki başka çare olmayınca? Bekleyecez
Hayırlısı neyse o olsun canım maaşallah sanaDevlete gitsem 1 buçuk saatte ama o da uzaktı özele verdim akşam çıkacakmış. Üzülmek istemiyorum yaa 1 haftalık süreçte bile bebişlerimle olmak güzeldibide şeyi düşünüyorum şimdi pozitif oldu daha sonra değer düşse kimyasal olsa ? Veya hamile kalsam düşse , doğurduktan sonra kaybetsem ya da bunlar daha zor bişe Allah yaşayanlara bolca sabır versin. Gözle görülmeyen sadece mikroskopla görünen bebişe ne kadar üzülüyoruz ama çoğu kişi dediğim gibi acılar yaşıyor onlar daha zor imtihan olduğu apaçık ortada ve bu imtihanı geçeceğim ben güçlü kalarak
Ay canım inş doğrudurrr, pazartesi vercm kuzum inşGünaydın canım. Kabak gibi görünüyor koyulaşmış tabikiinş sorunsuz sıkıntısız devam etsin. Kan ne zaman vereceksin?
hemen uzme kendini hayirlisi olsun belki idrarda cikmaz ama kanda cikar. belli olmazDevlete gitsem 1 buçuk saatte ama o da uzaktı özele verdim akşam çıkacakmış. Üzülmek istemiyorum yaa 1 haftalık süreçte bile bebişlerimle olmak güzeldibide şeyi düşünüyorum şimdi pozitif oldu daha sonra değer düşse kimyasal olsa ? Veya hamile kalsam düşse , doğurduktan sonra kaybetsem ya da bunlar daha zor bişe Allah yaşayanlara bolca sabır versin. Gözle görülmeyen sadece mikroskopla görünen bebişe ne kadar üzülüyoruz ama çoğu kişi dediğim gibi acılar yaşıyor onlar daha zor imtihan olduğu apaçık ortada ve bu imtihanı geçeceğim ben güçlü kalarak
Normal canım 2K olmuşuz hangi birini okicaksın. Ben 30 yaşındayım 2 aşılama 3. Tüp bebek süreci baştan başlayarak. Evet canım bi kızım var 4 yaşında 2. İçin uğraşıyoruz malum yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor. O yüzden çok ara vermeden başladık 17 yumurtam vardı ama 2 embriyo kaldı 2sini de transfer yaptk bakalım bu gün belli olcak herşeyCanım senin yaşın kaçtı? Sen de benim gibi ikinci için mi uğraşıyorsun?Kaçıncı denemen? Kusura bakma her sayfayı okuyamadım belki yazmışsındır ama ben bilmiyorum da
Evet çok baktım öyle olan oluyormuş ama biz tedaviye başlamadan önce herşey güzeldi hazırdık yani sonra ne zaman transfer oldum herkes bu günü bekliyormuş gibi üzdü beni çok stres yaşadım aşırı , bu stresle olmaz diye bide sinirden sigara da içtim hepten olmadı işte. Birdaha başlarsak tertemiz sayfa ile başlayacağım. Eşimde bende sigarayı bırakacağız. Ve transferden sonra kimsenin olmadığı yere gideceğimhemen uzme kendini hayirlisi olsun belki idrarda cikmaz ama kanda cikar. belli olmaz
Senin kaçıncı denemendi canım unuttum ya? İlk denememde bende kahrolmuştum 2 aşılama tutmamıştı üstüne tüp bebek de tutmayınca eşime eğer çocuk istiyorsan başkasıyla evlen bile dedim o sinir ve üzüntüyle 2. Tedaviden sonradoktor hamilesin deyince inanmadım bile ama nasip olunca herşey olur. Seneler sonra habersizce hamile kalan bissürü kişi var. Kısacası ümidini kaybetme her manada toparlanınca başla yenidenNabiii3 ben bebişim beni bu kadar üzdü beklettiği için doğunca ona çok kızacaktım bence korkudan kaçmıştır benden ayyy Nabiii3 kendimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım ya bu gülüşlerimin arkasından çok fazla ağlama sinir krizleri gelecek biliyorum ama size yansıtmiyim ne güzel pozitifler gördük onlarla mutlu oluyorum işte ben
İlk denemede 5 embriyo vardı onlar olmadı doktor değiştirdim.Senin kaçıncı denemendi canım unuttum ya? İlk denememde bende kahrolmuştum 2 aşılama tutmamıştı üstüne tüp bebek de tutmayınca eşime eğer çocuk istiyorsan başkasıyla evlen bile dedim o sinir ve üzüntüyle 2. Tedaviden sonradoktor hamilesin deyince inanmadım bile ama nasip olunca herşey olur. Seneler sonra habersizce hamile kalan bissürü kişi var. Kısacası ümidini kaybetme her manada toparlanınca başla yeniden
ceyda senin test gunun gelmedi daha belli olmaz yapma artik test direkt kan ver test gununde.Kızlar testim negatife döndü. Dün nasıl ikinci çizgi çıktı bilmiyorum. Ama bugun yok hiç çizgi çıkmadı koyulaşmış beklerken başka eczaneden almıştım bunları test ile alakalı sorun olduğunu sanmıyorum. Benim sevincim 1 gün bile sürmedi. Kötü oldum çok sevinmiştim ama malisef negatifim erken teste mutlaka bişi çıkması lazımdı ama yok sıfır
Benim kızım 6 yaşında ben 33 yaşındayım iki defa doğal şekilde hamile kaldım ama ikincisini kaybettik maalesef,sonra da olmadı bir de tüp bebek deneyelim dedik bu ilk olacak bakalım.Çok heyecanlı bir süreç,umarım bugün istediğin sonucu görürsünNormal canım 2K olmuşuz hangi birini okicaksın. Ben 30 yaşındayım 2 aşılama 3. Tüp bebek süreci baştan başlayarak. Evet canım bi kızım var 4 yaşında 2. İçin uğraşıyoruz malum yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor. O yüzden çok ara vermeden başladık 17 yumurtam vardı ama 2 embriyo kaldı 2sini de transfer yaptk bakalım bu gün belli olcak herşey
en mantiklisi kendini nasil rahat hissediceksen oyle yap. ben de sigarayi birakamadim bu surecte hatta transfere kadar normal hicbisey yok gibi ictim. transferden sonra da biraz azaltmaya calistm gunluk 5 gibi bi azaltma dusun. her sey olacagina variyor tabiki savunmuyorum amaEvet çok baktım öyle olan oluyormuş ama biz tedaviye başlamadan önce herşey güzeldi hazırdık yani sonra ne zaman transfer oldum herkes bu günü bekliyormuş gibi üzdü beni çok stres yaşadım aşırı , bu stresle olmaz diye bide sinirden sigara da içtim hepten olmadı işte. Birdaha başlarsak tertemiz sayfa ile başlayacağım. Eşimde bende sigarayı bırakacağız. Ve transferden sonra kimsenin olmadığı yere gideceğim
Benim kızım 6 yaşında ben 33 yaşındayım iki defa doğal şekilde hamile kaldım ama ikincisini kaybettik maalesef,sonra da olmadı bir de tüp bebek deneyelim dedik bu ilk olacak bakalım.Çok heyecanlı bir süreç,umarım bugün istediğin sonucu görürsün
Canım ikinciyi 20 haftalık doğurdum o sebepten tüpümün biri tıkandı,kendiliğinden hamile kalma şansım baya bi düştü,bir yıl bekledik olmadı normalde iki aya hamile kalabiliyordum. Opu yapıldı 9 yumurtadan 8i döllendi,iki tane 3.gün donduruldu 3 tane de 5.gün embriyom donduruldu,adetimi bekliyorum şu an transfer süreci için başlayamadı bi türlüİnşallah canım ya senin ilk bebeğin norml oldu o zaman maaşallah şansın yüksek zaten sonraan bi sıkıntı olmamıştır inşallah. Benim bissürü sıkıntı var normalden imkansız gibi bişey opu yapılmış mıydı senin ne zaman başladın?
Hayırlısı olsun canım,sağlıklı olsun da geç olsun,ilerleyen haftalarda kaybetmek çok acı oluyor,Allah dağına göre kar verir,bu günler de geçer.Belki testte vardır bir hata,kan testiyle netleşsin önceMerhaba kızlar kan verdim. Sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum.
8. Günüm dün ki test hayalet çizgiydi bu sabah ki erken teste hiç birşey yok dün ki test ne kadar umut verici olsada kalben bir şüpem vardı zaten.
Herşey nasip Allah ol demedikden sonra yapacak birşeyimiz malisef yok bende çok isterdim sabah koyulaşsın ama olmadı.Geri de kalan 3 emriyom var umarım onlarda pozitif görürüm.
5. Gün blastokist emriyo ve çift transfer olmayınca olmuyor 3. 5. Gün emriyosu Olarak sakın takılmayın. Nasip işi demekki vakti zamanı değilmiş. Herşey için destekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım pozitif olan arkadaşlar bebeklerine sağ sağlim kavuşur.
Transfer olan arkadaşlarda güzel pozitif haberler alır.
Merakla bekliyoruzKan verdim kızlar bekliyorum