MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Aaaa ne güzel inşallah güzel ve kaliteli yumoşların olur ve sağlıklı sekilde transferini de beklersin

Anladım canım çok sağol benim bian kafam karıştı

Aaaaaa ciddimisin çok üzüldüm yaaa Allah korusun hayra yor hayır olsun inşallah sana sımsıkı sarılır ve sorunsuz ilerler gebeliğin 😕😕😕😕
Çok sağol cnm amin inş allah razi olsun rabbim hayirlsiyla nasip etsin inş 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Kızlar elim ayağım titriyor doğru görüyorum değil mi ya koyulaşmışşş testim

Eklentiler

• 8A61F519-CA87-4E00-913B-EAB8739CB6DA.jpeg
    8A61F519-CA87-4E00-913B-EAB8739CB6DA.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 89116199-F0FE-4C7F-B09D-A3CBF8BF2AEE.jpeg
    89116199-F0FE-4C7F-B09D-A3CBF8BF2AEE.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar testim negatife döndü. Dün nasıl ikinci çizgi çıktı bilmiyorum. Ama bugun yok hiç çizgi çıkmadı koyulaşmış beklerken başka eczaneden almıştım bunları test ile alakalı sorun olduğunu sanmıyorum. Benim sevincim 1 gün bile sürmedi. Kötü oldum çok sevinmiştim ama malisef negatifim erken teste mutlaka bişi çıkması lazımdı ama yok sıfır
Canımmm ya bazen geç tutunma olabiliyoo burda çok duydum 9. Gün 10.gün hatta 12.gün pozitife dönen

Çatlatma iğnenin etkisi olur mu diyen arkadaşlara maalesef kötü bir şekilde örnek vereceğim , hayır etkisi yokmuş negatif benim sonuç

Çatlatma iğnenin etkisi olur mu diyen arkadaşlara maalesef kötü bir şekilde örnek vereceğim , hayır etkisi yokmuş negatif benim sonuç
Kuzum içtiğin suyla ve bünyenlede çok alakalı kimisinde 14gün duyuyor beta hcg kimisinde 6.gün geçiyor. Şahsen tanık oldum 2yıl boyunca bu konuya ♥️ Benim hep 10.günde yok olurdu etkisi

Kuzum içtiğin suyla ve bünyenlede çok alakalı kimisinde 14gün duyuyor beta hcg kimisinde 6.gün geçiyor. Şahsen tanık oldum 2yıl boyunca bu konuya ♥️ Benim hep 10.günde yok olurdu etkisi
3. Gün embriyosu benim ama transferi saymazsak 8. Günüm . Erken gebelik testi de yaptım çıksa çıkardı bence silik şekilde , hiç üzmezdim kendimi ama bu toplam 3. Transferim di . 2 kere opu oldum ilki 5 embriyom tutmadı bu kez denememizde 2 embriyo katmışlardı bence tutsa erken gebelik testi yaptım çıkardı. Geride kalan embriyom da yok. 1. Kalite embriyoydu yememe içmeme çok dikkat ettim , evet stres oldum ama ilk 3 gün öyle güzel geçti ki zaten tutsa o an tutardı. Yaşım 24 hiçbir sorunum yok. Sperm kalitesiz desek embriyoya kaliteli dedi ya embriyo yu döllemesi önemli eee o da oldu.ben çok gördüm stresten ölüp pozitif olan hatta bir tanıdığımın şuan çocuğu var transfer sonrası çok stres yapmış . Olmuyor demekki olmayacakmış hiçkimseye haber vermeden şimdi gidip kan vereceğim ondan sonra da ilaçları keseceğim. Demekki kısmetim de yokmuş olmayacakmış ben 2. Çizgiyi görmeyecekmişim. Diğer arkadaşlar da uyanınca diyecek şimdi üzme kendini yaşın genç teselli vereceksiniz inşallah bu güzel kalbiniz size pozitif bebişlerle geri döner ama hiç teselli etmeyin çünkü çok çok çok yoruldum hemde çok . Benden daha çok yorulanlar vardır belki ama hala çabalıyorlar inşallah onların olur bebişi , oluyor da 😊🥰 ben şimdi kan verip bırakacağım ilaçları herşeyi.

Günaydın kızlar yatağın içinde dönüp duruyorum saat de geçmiyo ay. Bende bi size bakem dedim ama ortalık karışmış naptınız böyle geceden sabaha PonchiK PonchiK seninki bariz pozitif bence tatlım boşuna kafanı yoruyosun. Kanda belli olur zaten bu gün kader günü:KK17::KK17: CYdA CYdA Canım dün çok sevinmiştik çok mu su içtin acaba dicem? Sen çatlatma iğnesi falan yoktu sanırım o zaman niye 2. Çizgi gördük?
Kızlarrrrrrrrr galiba geliyorum diyor bebeğimmmm
Kardelen060492 Kardelen060492 hayırlı olsun canım yaa hiç ümidim kalmadı ama inşallah bende müjde veriririm bu gün.
C cansevr canım senin de kan günün demi bu gün bana teste güvenme diyen sen değil miydin yahu kanını yaptır öyle pess et bence. Bak bana kan günüm geldi daha en ufak bi ışık yokk

Günaydın kızlar yatağın içinde dönüp duruyorum saat de geçmiyo ay. Bende bi size bakem dedim ama ortalık karışmış naptınız böyle geceden sabaha PonchiK PonchiK seninki bariz pozitif bence tatlım boşuna kafanı yoruyosun. Kanda belli olur zaten bu gün kader günü:KK17::KK17: CYdA CYdA Canım dün çok sevinmiştik çok mu su içtin acaba dicem? Sen çatlatma iğnesi falan yoktu sanırım o zaman niye 2. Çizgi gördük?

Kardelen060492 Kardelen060492 hayırlı olsun canım yaa hiç ümidim kalmadı ama inşallah bende müjde veriririm bu gün.

C cansevr canım senin de kan günün demi bu gün bana teste güvenme diyen sen değil miydin yahu kanını yaptır öyle pess et bence. Bak bana kan günüm geldi daha en ufak bi ışık yokk
Ben çok iyi teselli veririm de maalesef başkası verince alamıyorum 😂 herşeyi bekleee yıllarca çocuğun normal olacak mı bekle tüp bebeğe git Sıranı bekle doktoru bekle opuyu bekle transferi bekle idrar gününü bekle negatif çıksın şimdi de negatifi kanda görmek için saat 8 i bekleyecekmişim. Offf offf 😂😂 sinirimden gülüyorum görseniz. Ben isyankara bağlarım sanmıştım. Kan vereceğim sonucu beklicem sonra doktorla konuşacağız tekrar dene tüp bebek diyecek. Otur sonra maddi manevi hazır olmayı bekle . Çocuktan vaz geçtim arkadaşlar ömrüm bitti beklemekle 😂😂😂 ay şaka gibi gülüyorum inananıyorum kendime

MART 2022 Tüp Bebek transfer olacak arkadaşlar öncelikle merhaba🤗
33 yaşındayım. Haşimato tiroidi hastasıyım. 2.5 yıllık evliyim ve ilk 1 yıl anne baba olmayı düşünmedik. İlaç kullanmadan yumurtlama günlerime dikkat ederek korunduk. 2. Yılımızda istedik ancak bir türlü olmadı. Hsg çekimi yapıldı sorun yok, Amh değerim normal derken eşime spermiyogram testi yaptırmaya gittik, üroloğa muayene oldu. 1. Derece varikosel çıktı ve spermlerinde ileri hareket sınırdan biraz düşük çıktı. Bütün bu test,muayene,usg vb. derken ben o ay yani geçen yıl nisan ayında spontan ikiz gebeliğe hamile kaldım. Ne yazık ki düşük riskim vardı ve sonrasında da kalp atımı duyamadık. 10. Haftada Haziran 2021 de gebeliğim sonlandırıldı. Öylesine yıkılmıştım ki. Sürpriz bir şekilde bebeklerimin haberini aldığımda ne kadar mutlu olduysam, son anda da bir o kadar yıkılmıştım. Zor bir süreçti.
Sonrasında ilk adetim oldu, tekrar denemeye başladık ve 8 ay geçti olmadı. Düşündük, taşındık Ocak 2022 de adetimle beraber Tüp Bebek merkezine gitmeye karar verdik. 👫
Benim tüp bebek hikayem 21 Ocak 2022 de başladı anlayacağınız🤗
Doktor ilk ay için yasmin başladı, yasmin bitimi adetimin 2. Günü kontrole çağırdı. Tedavime aynı gün 16 Şubat 2022 Gonal-f ile başladık. 19 Şubat 2022 de kontrole çağırdı. Yumurtalarım 10 ar mm olmuştu. Gonal-f devam ve 20 Şubat yani bugün için Cetrotide de eklendi. Her akşam 2 sini göbeğimden yapıyor eşim😌 22 şubat salı günü tekrar kontrole gideceğim. Muhtemelen 25 şubat Cuma Opu olur diye tahmin ediyorum. Her şey yolunda giderse de Mart 2022 ilk günlerde transfer olur diye tahmin ediyorum. Umarım hepimiz için her şey en hayırlı şekilde yolunda gider.🤲
Duygusal olarak hem çok heyecanlıyım, hem de burukluk var. Bir de göbeğimde iğne izlerimle, hepinizi kucaklıyorum.🤗

Ben çok iyi teselli veririm de maalesef başkası verince alamıyorum 😂 herşeyi bekleee yıllarca çocuğun normal olacak mı bekle tüp bebeğe git Sıranı bekle doktoru bekle opuyu bekle transferi bekle idrar gününü bekle negatif çıksın şimdi de negatifi kanda görmek için saat 8 i bekleyecekmişim. Offf offf 😂😂 sinirimden gülüyorum görseniz. Ben isyankara bağlarım sanmıştım. Kan vereceğim sonucu beklicem sonra doktorla konuşacağız tekrar dene tüp bebek diyecek. Otur sonra maddi manevi hazır olmayı bekle . Çocuktan vaz geçtim arkadaşlar ömrüm bitti beklemekle 😂😂😂 ay şaka gibi gülüyorum inananıyorum kendime
Kaç yıl oldu canım evleneli? Yada şöyle sorayım çocuk istemeye başlayalı? Saat sekiz oldu bile bekleyince geliyo demekki herkesin hikayesi kendine zor tabi ama ben 8 yıldır bu uğraşın içindeyim aşılamalar ilaçlar iğneler kontroller rahim filmleri tüp bebekler... belki bi evim olurdu ama hâla yatırımları çocuklara yapıyoruz. çocuk sahibi olmakla da bitmedi çünki doktorum 2. Kendiliğinden olur dedi 4 yıl geçti yine sardık başa. Napalım ki başka çare olmayınca? Bekleyecez 😞😞

Bizi bizden başkası anlamaz canım boşver biz bize yeteriz dualarımız ile Allah gönlümüzün muradını nasip edecek biz o vakte kadar duamızı edelim zikrimizi çekelim. Çok güzel günlerdeyiz ne kadar şanslıyız
Bu konuda haklısın canım insanlar sanki bizim yasadiklarimiz normalmiş gibi davranmaları beni çok üzüyor bu süreç o kadar duygusal surecki bazen insan kendini çok yalniz hissediyor

Kaç yıl oldu canım evleneli? Yada şöyle sorayım çocuk istemeye başlayalı? Saat sekiz oldu bile bekleyince geliyo demekki herkesin hikayesi kendine zor tabi ama ben 8 yıldır bu uğraşın içindeyim aşılamalar ilaçlar iğneler kontroller rahim filmleri tüp bebekler... belki bi evim olurdu ama hâla yatırımları çocuklara yapıyoruz. çocuk sahibi olmakla da bitmedi çünki doktorum 2. Kendiliğinden olur dedi 4 yıl geçti yine sardık başa. Napalım ki başka çare olmayınca? Bekleyecez 😞😞
6 yıldır evliyiz ben çocukluğumdan beri annelik hayali kurardım eşimde öyle çocukları hep sever yani. Evlendiğimiz ilk günden bu yana istiyorduk tabi ben kabul ediyorum benden daha fazla yıllarca uğraşan vardır çok fazla sorunu olup çok uğraşan vardır. Allahım onların kucağını boş bırakmasın. Zaten bu çocuk işinde ne zaman vazgeçersen yada ne zaman aklında olmazsa o zaman çocuğun oluyor Allah’ın bileceği iş karışamayız tabi ki de ama ben bir 2-3 yıl daha kendime gelemeyeceğimi biliyorum günah olmaz inşallah ama ben erken anne olmak istemiştim bundan sonra da vazgeçiyorum belki tekrar deneriz denemeyiz diye şuan bişe diyemem ama birdaha denediğimde o zaman tuttuğun da da ben bu kadar genç olamam ve bu kadar istekli olamam bu da imtihanmış ne diyeyim demekki bu hayatta hayal kurduğun çok istediğin şeyler olmayadabilirmiş

6 yıldır evliyiz ben çocukluğumdan beri annelik hayali kurardım eşimde öyle çocukları hep sever yani. Evlendiğimiz ilk günden bu yana istiyorduk tabi ben kabul ediyorum benden daha fazla yıllarca uğraşan vardır çok fazla sorunu olup çok uğraşan vardır. Allahım onların kucağını boş bırakmasın. Zaten bu çocuk işinde ne zaman vazgeçersen yada ne zaman aklında olmazsa o zaman çocuğun oluyor Allah’ın bileceği iş karışamayız tabi ki de ama ben bir 2-3 yıl daha kendime gelemeyeceğimi biliyorum günah olmaz inşallah ama ben erken anne olmak istemiştim bundan sonra da vazgeçiyorum belki tekrar deneriz denemeyiz diye şuan bişe diyemem ama birdaha denediğimde o zaman tuttuğun da da ben bu kadar genç olamam ve bu kadar istekli olamam bu da imtihanmış ne diyeyim demekki bu hayatta hayal kurduğun çok istediğin şeyler olmayadabilirmiş
Verdin mi kanı canım ben yeni gidiyorum hastaneye kaçta çıkıcak seninki

Benim iki sefer opu oldu ilkinde 2 yumurta oldu 3.gun donduruldu ikinci opuda 4 yumurta oldu sadece 1 tane 5.gune gelmiş sonrada progesteron ve TSH hormonlarım baya yüksek çıktı onlar düşerse bu ay transfer olacak hayırlısı 3 senedir uğraşıyorum iki düşük yaşadım yaş oldu 43 kusura bakma biraz uzun oldu
Mustafa hoca garanticidir bekletir ama en iyi sonucu almak için uğraşır. İnşallah bu sefer bebiş haberi verirsin 🙏🏻🙏🏻 hormonlar icin ilac mi verdi

Verdin mi kanı canım ben yeni gidiyorum hastaneye kaçta çıkıcak seninki
Devlete gitsem 1 buçuk saatte ama o da uzaktı özele verdim akşam çıkacakmış. Üzülmek istemiyorum yaa 1 haftalık süreçte bile bebişlerimle olmak güzeldi 🥰 bide şeyi düşünüyorum şimdi pozitif oldu daha sonra değer düşse kimyasal olsa ? Veya hamile kalsam düşse , doğurduktan sonra kaybetsem ya da 😏 bunlar daha zor bişe Allah yaşayanlara bolca sabır versin. Gözle görülmeyen sadece mikroskopla görünen bebişe ne kadar üzülüyoruz ama çoğu kişi dediğim gibi acılar yaşıyor onlar daha zor imtihan olduğu apaçık ortada ve bu imtihanı geçeceğim ben güçlü kalarak 💪🏽 🥰🥰

X