Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba sizlere sorum olacaktı 28 martta yani bata 4 gün kala kan testi verdim 1.20 çıkmıştı 31 mart yani dün bat günümdü hasta olmadım bu sabah hasta oluyorum sandım kendimi sildiğimde pembesi akıntı vardı ped koydum bu saat oldu hala pede gelen bişey yok sildikçe peçeteye bulaşıyordu şimdi oda kesildi acaba yerleşme kanaması mı bu hamile miyim yoksa sökülemiyor muyum kafamda deli sorular sabahtan beri doktora randevum ayın 14ünde o güne kadar nasıl beklerim

Kanama da oldu mu?
Koyu lahve akintim oldu
Uzandim kalkamiyorum oyle korkuyorum ki 🥺
Ohoo adet kanı gibi ped degistirdigim oldu. Hep diken üstündeydim. 12.hafta bittikten sonra kanamalarımda bitti ikinci trimestera gecince. Daha öncede söylemistim canım sana. Bebegin kan değerleri düzgün artıyorsa gelisim iyiyse bir şey olmaz. Sen keseyi görmedin mi

Hanımlar merhaba sizlere sorum olacaktı 28 martta yani bata 4 gün kala kan testi verdim 1.20 çıkmıştı 31 mart yani dün bat günümdü hasta olmadım bu sabah hasta oluyorum sandım kendimi sildiğimde pembesi akıntı vardı ped koydum bu saat oldu hala pede gelen bişey yok sildikçe peçeteye bulaşıyordu şimdi oda kesildi acaba yerleşme kanaması mı bu hamile miyim yoksa sökülemiyor muyum kafamda deli sorular sabahtan beri doktora randevum ayın 14ünde o güne kadar nasıl beklerim
Merhaba canım hemen doktora gidip test yaptırmalısın bence. Gebe olup düşük tehliken olabilir. Bu durumda doktor sana progestan verir kullanman gerekir. Benim ilk gebeliğimde bu şekilde olmuştu adet günümde kanamam. Doktorum ilaca başlamıştı.

Ohoo adet kanı gibi ped degistirdigim oldu. Hep diken üstündeydim. 12.hafta bittikten sonra kanamalarımda bitti ikinci trimestera gecince. Daha öncede söylemistim canım sana. Bebegin kan değerleri düzgün artıyorsa gelisim iyiyse bir şey olmaz. Sen keseyi görmedin mi
Evet gördüm
10 gun sonra da kalp atislari için gidecektim
Düzgün artmisti insallah oyle de devam eder 🙏
Iste daha önce yine bu sekilde başlayıp düşürdüğüm için korku sariyor 🥺

Ne yaptın o süreçte
Uzandin mi hep
Baska birsey yaptın mı canim

Evet gördüm
Korkma kendini strese sokma bol bol dinlen hayırlısıyla bebeğin kendini sana duyuracakk 🥰 Elini karnına koy dualar oku içini ferah tut

Evet gördüm

Ne yaptın o süreçte
Uzandin mi hep
Baska birsey yaptın mı canim
Hayır canım sadece ilk 6.haftada gelince korkup uzandım sınra zaten doktorumda dedi acıkcası istedigin kadar uzan bebek saglıksızsa her türlü düser, sağlıklıysada ne yapsan düsmez. Biz hastaların ici rahat olsun diye yat dinlen diyoruz herhangi bi durumda gelip bize kızmasınlar diye dedi. Bende ondan sonra hep işe gittim geldim. Ara da yürüdüğüm zamanlar cok oldu.kanamam varken bile yürüdüm😁 sadece ilk 3 ayımda progestan kullanmak zorunda kaldım ağızdan. 1 kerede iğnesini olmuştum.

Hayır canım sadece ilk 6.haftada gelince korkup uzandım sınra zaten doktorumda dedi acıkcası istedigin kadar uzan bebek saglıksızsa her türlü düser, sağlıklıysada ne yapsan düsmez. Biz hastaların ici rahat olsun diye yat dinlen diyoruz herhangi bi durumda gelip bize kızmasınlar diye dedi. Bende ondan sonra hep işe gittim geldim. Ara da yürüdüğüm zamanlar cok oldu.kanamam varken bile yürüdüm😁 sadece ilk 3 ayımda progestan kullanmak zorunda kaldım ağızdan. 1 kerede iğnesini olmuştum.
Anladim canim
Cok şükür anlatmışsın öğütleri
Insallah bende anlatabilirim
Doktor gel beta bakalim yarin dedi
Ne yapsam gitsem mi kahverengi şeklinde devam ediyor

Kuzum benim de senin gibi oldu günlerimiz aynıydı hatırlarsan ben kan verdim sonuç 9.92 ama hala kanamam var progestan alıcam

Anladim canim
Cok şükür anlatmışsın öğütleri
Insallah bende anlatabilirim
Doktor gel beta bakalim yarin dedi
Ne yapsam gitsem mi kahverengi şeklinde devam ediyor
Git tabi ki mutlaka. Beta artısı düzgün mü baktır ultrason tekrar baktır bence mesela. Bilmiyorum benım doktorum ilk haftalarda kanamam var diye 2 haftada bir bakıyodu bana.

Kaç gün sonra sizde 0.100 çıkmıştı?bendede şimdi öyle
2 gün ara ile yaptırmıştım ben. 0.100 çıkmıştı daha sonra 5 günü buldu yaptırmam oda 51,33 çıkmıştı .
Ama tabi kimyasal ile sonuçlandı. Rabbim şimdi yine nasip etti şükürler olsun.

Eklentiler

• F70797FF-F31B-48AD-B408-4602256696A4.jpeg
    F70797FF-F31B-48AD-B408-4602256696A4.jpeg
    187,9 KB · Görüntüleme: 48
2 gün ara ile yaptırmıştım ben. 0.100 çıkmıştı daha sonra 5 günü buldu yaptırmam oda 51,33 çıkmıştı .
Ama tabi kimyasal ile sonuçlandı. Rabbim şimdi yine nasip etti şükürler olsun.
Yaaa..bende bu gün 7 gün oldu..2 defa kan testi yaptırdım 0.100 çıktı..çok istiyoruz çocuk.Dua edin benim için noolur..

Git tabi ki mutlaka. Beta artısı düzgün mü baktır ultrason tekrar baktır bence mesela. Bilmiyorum benım doktorum ilk haftalarda kanamam var diye 2 haftada bir bakıyodu bana.
Bu hafta baktirdim.. bugun yarin da dinleneyim iyice devam etse de etmese de pazartesi baska doktora gidip baktiracagim .. suan yok insallah olmaz tekrar

X