- 16 Ağustos 2021
- 16.842
- 16.615
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.821
ınsallah bebegım yaaa,Guzum ya bence varrr bebiş. Gördüm çizgiyi
kan verdım dua et bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah bebegım yaaa,Guzum ya bence varrr bebiş. Gördüm çizgiyi
Ayy canım kan sonucu çıkınca haber et, Rabbim kucağını doldursun inş.Dualarım seniinleınsallah bebegım yaaa,
kan verdım dua et bana
aminnn aminnnnn ya ınsallaaahh,Ayy canım kan sonucu çıkınca haber et, Rabbim kucağını doldursun inş.Dualarım seniinle
Bugünki biraz koyulaşmış gibi duruyor sankiGünaydın canlar aynı gibi bugünde test.
İğne sonrası 12gun
kan verdım kuzu bakalım ıgne mı bebıs mı bellı olurBugünki biraz koyulaşmış gibi duruyor sanki
Bebiştir hayırlısıyla canım mutlaka haber et benideekan verdım kuzu bakalım ıgne mı bebıs mı bellı olur
ınsallah canım yaaa, ınsallah Rabbım nasıp etmıstır,Bebiştir hayırlısıyla canım mutlaka haber et benidee
Bugün olan daha koyu duruyor bence iğne etkisi olsa dahada silinirdi var muhtemelen bebişGünaydın canlar aynı gibi bugünde test.
İğne sonrası 12gun
canım ınsallah yaaaa,Bugün olan daha koyu duruyor bence iğne etkisi olsa dahada silinirdi var muhtemelen bebiş
Sonuç noldu canım :)canım ınsallah yaaaa,
12de kan sonucu cıkıcak ınsallah guzel haberler verebılırım sızlere
kuzum 12.30dedıler yemege cıkmıslar :/Sonuç noldu canım :)
Canım e-nabızdan baksana gözükmüyor mukuzum 12.30dedıler yemege cıkmıslar :/
kuzum aradım 3,5 negatıfffCanım e-nabızdan baksana gözükmüyor mu
Canım belki yükselebilir. Benim daha öndeki gebeliğimde 0.100 0.100 olarak gitti sonra yükseldi . Geç döllenme olmuş olabilir . 2 gün spnra tekrar kan ver .kuzum aradım 3,5 negatıfff
Daha regline de var zaten.kuzum aradım 3,5 negatıfff
Bakalım kuzum hayırlısıCanım belki yükselebilir. Benim daha öndeki gebeliğimde 0.100 0.100 olarak gitti sonra yükseldi . Geç döllenme olmuş olabilir . 2 gün spnra tekrar kan ver .
Günaydın canlar aynı gibi b
kan verdım kuzu bakalım ıgne mı bebıs mı bellı olur
papatyam hayırlısı, bat2ı bekleyelim belki çok erkendir henüz gözükmüyordur.Bakalım kuzum hayırlısı
Hayırlısı kuzum yaaa bakalım sabirim iğne etkisi bupapatyam hayırlısı, bat2ı bekleyelim belki çok erkendir henüz gözükmüyordur.
valla bu da ne gıcık iğneymişHayırlısı kuzum yaaa bakalım sabirim iğne etkisi bu
İgrenccc bişey yaaavalla bu da ne gıcık iğneymiş