- 26 Eylül 2020
- 173
- 93
- 30
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.881
Tek cizgi attım foto canımSonuç me çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek cizgi attım foto canımSonuç me çıktı
Daha net bir foto çekebilir misin? Direk çizgileri görecek şekildeKızlar yok maalesef böyle testim
Amiinn hayırlı ramazanlar canım durumun ne olduKızlar hayırlı Ramazanlar diliyorum İnshaAllah dualarımız ibadetlerimiz kabul olur
hiç bir iz dahi yok canım telefon odaklamıyor yakından çekinceDaha net bir foto çekebilir misin? Direk çizgileri görecek şekilde
Biraz silik çıktı ve test de çok bilindik bir marka olmadığı için pek inanamıyorum ayrıca pcos var bende prolaktin vs ondan önce vajinismusla uğraştım şimdi olmadıysa üzülürüm diye korkuyorum ama bir taraftan acaba hamile miyim deyip seviniyorumNeden oyle dusunuyorsun pozitif görünüyor
Kan ver netlessin
Ben cift görüyorum sankiKızlar yok maalesef böyle testim
Bir test daha yarin yarin sabahBiraz silik çıktı ve test de çok bilindik bir marka olmadığı için pek inanamıyorum ayrıca pcos var bende prolaktin vs ondan önce vajinismusla uğraştım şimdi olmadıysa üzülürüm diye korkuyorum ama bir taraftan acaba hamile miyim deyip seviniyorum
Neden kurtaj olmustunGit bir güzel kan testini yaptır. Ben kürtaj olduğum gebelikte 7. Haftaya kadar bekledim ikide bir gitmeyeyim stres yapmayayım diye ilk kontrolde her şey normal görünüyordu dr a göre ama ben hissetmiştim ve nasip olmadı. Bence yüklenme kendine bu kadar önce senin sağlığın
Ben hiç göremedim ikici çizgiBen cift görüyorum sanki
İlk kontrolde kalp atışlarını vajinal duydu geç döllenme geriden geliyor dedi. Ama ben biliyordum geç döllenme olmadığını hatta yumurtlamadan önce birlikte olmuştuk tarihinden emindim kendi kendime dedim bu bebişte ters giden bir şeyler var ve neticesinde gelişmedi ve kalbi durdu 9 haftalık kürtaj oldum sürpriz bebekti öyle de gitti meleğimNeden kurtaj olmustun
Cok üzgünümİlk kontrolde kalp atışlarını vajinal duydu geç döllenme geriden geliyor dedi. Ama ben biliyordum geç döllenme olmadığını hatta yumurtlamadan önce birlikte olmuştuk tarihinden emindim kendi kendime dedim bu bebişte ters giden bir şeyler var ve neticesinde gelişmedi ve kalbi durdu 9 haftalık kürtaj oldum sürpriz bebekti öyle de gitti meleğim
Bir değişiklik yok.. hala adet olmadım ilaç yarın bitiyor hafta belli olunca İnshaAllahAmiinn hayırlı ramazanlar canım durumun ne oldu
Ondan sonra mı kan testine gideyim sizce?Bir test daha yarin yarin sabah
Canım ne yaptın kan verdin miİnşallah canım inşallah
Amin inşallah sizin de bebeğiniz sağlıkla sıkıntısız gelsin inşallahCok üzgünüm
Hayirlisiyla nasip olsun inşallah tekrar
Evet canım bugün doktoruma gittim beta hcg 537 çıktı haftaya nasip olursa keseyi görürüz dedi doktorCanım ne yaptın kan verdin mi
Aynen bence oyle yapinOndan sonra mı kan testine gideyim sizce?
Insallah tesekkur ederimAmin inşallah sizin de bebeğiniz sağlıkla sıkıntısız gelsin inşallah
Tamam teşekkür ederimAynen bence oyle yapin
Allah Sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ben de Dr gittim önce kürtaj sonra bir aşılama dedi olmazsa tüp Bebek dediEvet canım bugün doktoruma gittim beta hcg 537 çıktı haftaya nasip olursa keseyi görürüz dedi doktor