Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20220402_173733.jpg
    IMG_20220402_173733.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 57
Neden oyle dusunuyorsun pozitif görünüyor
Kan ver netlessin
Biraz silik çıktı ve test de çok bilindik bir marka olmadığı için pek inanamıyorum ayrıca pcos var bende prolaktin vs ondan önce vajinismusla uğraştım şimdi olmadıysa üzülürüm diye korkuyorum ama bir taraftan acaba hamile miyim deyip seviniyorum 😀

Biraz silik çıktı ve test de çok bilindik bir marka olmadığı için pek inanamıyorum ayrıca pcos var bende prolaktin vs ondan önce vajinismusla uğraştım şimdi olmadıysa üzülürüm diye korkuyorum ama bir taraftan acaba hamile miyim deyip seviniyorum 😀
Bir test daha yarin yarin sabah

Git bir güzel kan testini yaptır. Ben kürtaj olduğum gebelikte 7. Haftaya kadar bekledim ikide bir gitmeyeyim stres yapmayayım diye ilk kontrolde her şey normal görünüyordu dr a göre ama ben hissetmiştim ve nasip olmadı. Bence yüklenme kendine bu kadar önce senin sağlığın
Neden kurtaj olmustun

Neden kurtaj olmustun
İlk kontrolde kalp atışlarını vajinal duydu geç döllenme geriden geliyor dedi. Ama ben biliyordum geç döllenme olmadığını hatta yumurtlamadan önce birlikte olmuştuk tarihinden emindim kendi kendime dedim bu bebişte ters giden bir şeyler var ve neticesinde gelişmedi ve kalbi durdu 9 haftalık kürtaj oldum sürpriz bebekti öyle de gitti meleğim

İlk kontrolde kalp atışlarını vajinal duydu geç döllenme geriden geliyor dedi. Ama ben biliyordum geç döllenme olmadığını hatta yumurtlamadan önce birlikte olmuştuk tarihinden emindim kendi kendime dedim bu bebişte ters giden bir şeyler var ve neticesinde gelişmedi ve kalbi durdu 9 haftalık kürtaj oldum sürpriz bebekti öyle de gitti meleğim
Cok üzgünüm
Hayirlisiyla nasip olsun inşallah tekrar🙏

X